Bojkottálom .
Egyébként mi a helyzet a múltkori két menekülő emberrel? Sikerült fülön csípni őket, vagy olajra léptek?
Bojkottálom .
Egyébként mi a helyzet a múltkori két menekülő emberrel? Sikerült fülön csípni őket, vagy olajra léptek?
tegnap is találkoztam halason multiban kiengedett migrikkel,a kiengedős táborból.
falkában lődörögnek,papucsokban mezitláb.
mind ilyen kis suttyo 20-25éves.
a valutaváltóban is 5csadoros picsa,benne az aurában ,tolodnak,ugy mászik az előtte állóra,hogy már a pénztáros kérdezte nem megy be a zárt kabinba.
van egy sajátságos viselkedéskultura
szavazzatok igennel Zolikák:)
el kell menni igennel szavazni,biztos jobb lesz.
atttol, ha meg ide is toloncálnák öket, ki mondta, hogy EU-hoz kerülne a sorsukrol döntés is? Mo. nyugodtan visszatoloncolhatja öket EU-n kívülre, csak EU-n belülre nem. Senki soha nem mondta, h. magyar kormánynak kötelezö lenne letelepedési engedélyt adni az ide toloncoltaknak.
Nem azt mondtam, h ezzel megoldva a probléma, csak hát a csúsztatásod rakom helyre.
Attól félek, hogy bármi is lesz a nagy kvóta ügyben, ez téma még sokáig pörgetve lesz, ilyen nagy lendületből nehéz lesz lefékezni normálisba. Tövig nyomjuk a féket akkor is 1 év amíg normális közeli állapotba kerülünk. :)
Egyébként én nem gondolom te propagandista lennél , csak viccelődök nehogy megsértődj. Ez a véleményed akkor ez, van ilyen . Nekem is szokták mondani ez van ilyen kemény világ van. Álljuk az ütéseket, adjuk , kapjuk, fejjel hárítjuk. :) Szóval ne szomorodj el.
Egyéni útnak egyébként az egyik legnagyobb hibája vsz az, hogy továbbra is határokon való akadályversenyre ösztönöz. Belső határokra gondolok. Mert közösnél, most csak kvótára gondolok, ha az működik kérdéses persze akkor nincs értelme Germanyig menekülnie hiszen úgyis kvótázzák és azt nem tudhatja mit dob ki a gép. Akkor nyugodtan pihenhet napos Mediterrán vidéken és várja a döntést . Butaság lenne Germanyig akadályversenyeznie ebben az esetben. Csak hát ehhez a kvótát a gyakorlatban úgy kellene működtetni az meggyőző legyen. Ami hát vérzik néhány sebből. Nagyon ki kell találni a részleteket esély legyen a működésére.
Benderisták. :) Nem ismerem ezt a viccet egyébként , ha van folytatása is.
Probléma ott van, hogy bevándorlók tömeges megjelenése Magyarországon is, Orbán malmára fogja hajtani a vizet még jobban, mintha most tudna lépni valamit kvóta ügyben, vissza fog ütni rátok a hülyeség.
Ismeritek azt a viccet: " Három propagandita beszélget...." ?
Normális srácnak tűnik, jókat lehet vele vitatkozni. Lelkesen küzd.
Politikai sajátosság általánosságban, vagy csak nálunk van így de megfigyelhető , hogy mindig a hülyeségből lesznek politikai cirkuszok. Az kap hangsúlyt.
Így sajnos eleve esélytelen megvédje a dolgot. De hát küzd becsülettel, az ilyesmit értékelem. :)
Véletlenül sincs politikailag médiaügyileg kidomborítva egy nagy kiigazító költségvetési csomag ami részben lefed egy imf programot legtöbb elemében, és sok hasonló.
Bezzeg van minden ökörségből látszat dolgokról amiről jobb lenne mélyen kussolni. Ez ilyen fordított logika úgy látszik ez működik valamiért.
Mintha valamit fordítva kötöttek volna be központilag vagy ilyesmi. :) Meg lehet szokni idővel ezt a zavaró pol technikát, csak fárasztó egy kicsit.
Na hagylak titeket egy kis időre.
Aztán ne sírjatok utólag, ha évente 70 ezer alulképzett/ magyarországi kultúrától idegen muszlim ember települ be a városotokba és Magyarország nem tud tenni ellene semmit, mert nem lesz rá szuverén joga.
Majd lehet örömködni, hogy milyen jól kitoltatok Orbánnal. :-)! Megmutattátok neki, hogy nem veszitek be a maszlagot. :-)!
Szerk: Probléma ott van, hogy bevándorlók tömeges megjelenése Magyarországon is Orbán malmára fogja hajtani a vizet még jobban, mintha most tudna lépni valamit kvóta ügyben, vissza fog ütni rátok a hülyeség.
nem ö egy fideszes közszolga, tisztviselö vagy médiamunkás.
A fidesz csecsén lóg, és itt (is) hálálja meg.
2012-ben még az volt a fórum konszenzus hogy autista, de aztán rá kellett jönni, hogy ilyen elfogultság biológiával nem magyarázható :)
Szerintem Prospero nem lehet propagandista túl képzett ahhoz Fideszben propagandista legyen. Sok látszólagos agyhalott között a pártban pazarlás lenne ha propagandistaként vetnék be. :) Jó hát ha vitatkozott a főnökkel és büntibe került az egy másik eset.
Még ha New York Tel-Aviv tengely szolgálatában lenne akkor azt mondom elképzelhető a dolog. Majd átverbuváljuk. Be kell szervezni az ilyen lelkes emberanyagot. :)
az állitásom lényege nem ez,
Tovább adod a hülyét, de még megfejeled, jól értem, ha egy konkrét kérdést megszavazna 70%, majd késöbb már csak 20%, akkor mindkét esetben a konkrét kérdésröl szavaztak az emberek, és nem befolyásolta a belpolitika?
Így gondolod?
Te állítod, hogy 2/3 megszavazná. Én meg nem hiszem. De lehet bizonyítani. Ennyike.
Nyitott kapukat döngetsz. Orbán is javasol közös hadsereget.
Szuverenitási jog-e, hogy egy ország (országgyűlése) döntsön arról, hogy mit szeretne az adott országban?
Szuverenitási jog csorbulása e, ha az erről való döntés átkerül EU-ba?
Kérdés: miért kell rohanni a kötelező kvótába? Üldöz a tatár, vagy mi van?
amíg tagállami együttmüködés volt, addig nem volt sem gazdasági válság, sem migráns sem putyin, sem Eu ellen nagygyüléseken szabadságharcról hangosan rikácsoló Viktor.
és nem vagy propagandista mi?
Azt hiszed, ha játszod a hülyét, és kerülöd a felvetés lényegét, akkor az megszünik létezni, vagy hogy gondolod ezt?