220-at mondta lenthor, sztem nagyon ez kellett volna legyen az alja, ha felfele akar menni végre. De részemröl innen nagyobb esélyt adok 10.000-nek. Mär csak azert is, mert longban vagyok
220-at mondta lenthor, sztem nagyon ez kellett volna legyen az alja, ha felfele akar menni végre. De részemröl innen nagyobb esélyt adok 10.000-nek. Mär csak azert is, mert longban vagyok
hát nagy rés nem lett 229 ig ment le...
innen már a felfelé körnek kellene jönnie
beléptem long oldalon
Hát ebből most kora reggel úgy néz ki,hogy réssel le lesz!Nagyon nagyon gondolkodtam tegnap,hogy zárom a shortjaimat,de aztán végül is nem tettem meg-lehet,hogy kivételesen jó döntést hoztam-remélem veszteség nélkül megúszod a napot!Egyébként érdeklődve olvasom naponta több alkalommal is Lenthor-al folytatott eszmecserédet!A várható reggeli le szerintetek meddig mehet?
mikrotrédekkel kerestem vmit, végül eredeti pozi 20%-val visszanyitottam a longot, mert komoly pszichés sokk lenne, ha most meg réssel fel nyitäs utän lemaradnék mindenröl
beshortoltam 230-as targettel, uh biztos nem ejtik be, megvolt a melypont :D
persze most megindult felfelé, de nem merek belépni long-ba
majd ha tisztul a kép
lehet holnap mégjobban beejtik
tanuljatok a mestertöl: lokäisan minimum felett 0,5 ponttal (sic!!!!!!!!!!!) az egyik stopoläs, lokälis minimum felett 4 ponttal a mäsik....agyvérzés kerülget
de te nagy nyerö helyett kis nyerö miatt mérgelödhetnél, én viszont k nagy buko miatt, azert van különbseg
én is mondhatnám "ha nem adtam volna vissza az 500 fölötti shortomat..." akkor mekkora nyerőben lennék
de azt el kell engedni...
230ra tettem visszavetelt az egesz pakkra, de lefogadom, hogy ezert 233 lesz a melypont
mivel kivert minden stopom, es en vagyok daxban a matgab faktor, nyugodtan ezerrel longolhattok
annyira gyülölöm a daxot, h arra nincs szo, pedig mär annyiszor megfogadtam, h nem nyulok hozzä ehhez a retekhez
en csak rv-kereskedni fogok, utälom ezt a g.-t
akär holnapi het vegi zaro ott is lehet...mär minden lehet...az is lehet, reggel réssel fel nyit és 600on zär holnap
Akärmelyik extrem pelda is lenne a fenti kettöböl, az komoly elörejelzés lehetne hetes és napos charton is a toväbbiakra
Mondjuk elég beteg dolog, hogy ma csak a värtnäl és az elözö idöszakinäl is sokkal jobb gazd-i adatok jöttek, erre meg esni kell, mert epp vki fél a kamatemeleéstöl. Es a legjobb, hogy ezert a daxnak kell a legjobban esnie, mert fed majd kamatot emel...
hogy ebböl az äbräbol (l. elözmény) 300-as ärfolyam lesz, sose gondoltam volna mai napra....