Nekem ez 2015 februárig mutatja a chartot, ugyanezt néztem.
Azt hol lehet kereskedni? Nekem google finance úgy mutatja hogy az private company.
mi volt az az M-betüs gyógyszercég, amit ütnek? És amiböl dupläztäl?
nagyon tul volt huzva, ezt többször több helyen is írtam itt fórumon is
Na de värom vétellel a gyj miatt 50,74-en
hät igen, eleg durva spirälba került, ami nagyrészt politikai jellegü
Azonban a csödje egy újabb Lehman csöd lenne, és egész EU bankszektorät bedöntené (ami aztän mär amcsiban is hatna nyilvän), így elöbb-utobb megmentik. És azt se felejtsük el, h. kiszabott büntiket sem szokäs azonnal megfizetni, még lehet pereskedni stb
Egy részvényre jutó eredmény soron jócskán megverte a várakozásokat a Nike (várt: 56 cent, tény: 73 cent), és a bevétel is jobb lett a vártnál. Ennek ellenére is közel 3 százalékos mínuszba csúszott zárás után a részvény, ugyanis jövőbeli rendelések csak 7 százalékkal bővültek a várt 8 helyett, és ez az elmúlt 5 év legalacsonyabb növekedése. A cég egyre komolyabb versennyel szembesül az Under Armourtól és az Adidas-tól, ami a marginok romlásához vezetett. KBC...
Lassan már tényleg olyan, mintha a World is not enough című filmet nézném a tőzsdén...
30%-kal jobb lett az eredmény a vártnál, a rendelések 1%-kal kisebbek egyelőre, mint a várt, erre be akarják ejteni??
A DB-t nagyon tolják, 10 percen belül a 3ik elemzést olvasom :)
http://privatbankar.hu/reszveny/a-deutsche-bank-ma...
http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/az_me...
Lehet valahol itt lesz az alja?
Továbbra sem szabadul a jogi problémák szorításából a Deutsche Bank, ezúttal egy 14 milliárd dolláros büntetést helyeztek kilátásba a cég számára, ami jócskán meghaladta az előzetes várakozásokat. Ráadásul úgy tűnik, hogy nem számíthat állami segítségre a bank, így tegnap egy 7 százalékos zuhanást követően újabb kulcsfontosságú támasz esett el, és történelmi mélyponton van a részvény.
Hiába gyűrte le augusztus végén a Deutsche Bank az 50 napos mozgóátlagot, hamar elfogyott a papír lendülete, és igen sok jel utalt arra, hogy nem lesz tartós az emelkedés. Az árfolyam legutóbbi elemzésünk óta 20 százalékot esett, és megint a hosszabb távú csökkenő trendvonal alá csúszott.
Ennél is negatívabb lehet, hogy elesett az igen fontosnak tűnő 11 euró körüli támasz, és ezzel történelmi mélypontra jutott a Deutsche Bank. Nem festenek ráadásul túl szépen az indikátorok szem, hiszen az MACD és az RSI is még csökkenő trendben mozog, bár az RSI legalább hamarosan elérheti a túladott zónát.
A 11 eurós szint letörése után történelmi mélypontra jutott a Deutsche Bank, így elfogytak a technikai támaszok a grafikonon. A Fibonacci szintek alapján akár 9 euró alá is eshet az árfolyam. Az RSI indikátor szerint ugyan hamarosan túladottá válhat a részvény, de az látható, hogy év eleje óta az 50-es szint alatt mozgott az indikátor értéke.
Egyre jobban aggasztják a befektetőket a bank körüli jogi problémák. Az Amerikai Igazságügyi Hivatal 14 milliárd dollárért állapodna meg a bankkal a jelzáloggal fedezett értékpapírok értékesítésével kapcsolatban, ami jócskán meghaladta az eredeti várakozásokat, és ennek csak a felét különítette el a bank.
A befektetőket még idegesebbé tehette, hogy a hírek szerint Angela Merkel a jövő szeptemberi választások előtt nem lenne hajlandó segítséget adni a banknak. Az ugyan nem valószínű, hogy a 14 milliárd dollár egészét kifizesse a cég, feltehetően alacsonyabb összegről szól majd a megállapodás (5,4 milliárd euró feletti büntetés esetén tőkeemelésre lenne szükség), azonban egyre nehezebb figyelmen kívül hagyni az állandó problémákat a bank körül.
DB hihetetlen...lassan abban a kategóriában, mint 2000 ft alatti otp. 10 alatt jön majd a teljes pänik, kb. 7 eurorol nagyon könnyü lesz pär év alat négyszereznie. Ha veszek belöle, nem fogom elvesztegetni mint 1400 ft alatt vett otp-met.
kell egy globälis nyersanyag boom, majd akkor ö is feltämad, nälam toväbbra is csak figyelön
A DB sajnos nekem is kb -70%-ban van már, de most már kivárom mi lesz vele....
Mester! Most, hogy kicsit visszament az otp, ugye nem tervezel bővítést? Jó volna tudni, eszerint kezelném a portfóliómat... ;-)
DB-t kell majd venni! A hangsúly a majd-on, és a kell venni-n van...... De látom, veszem észre itt már későn szólok. :(
esett neked már részvényed a bekerárad tizedére is... Kitartó vagy tudom :) Csak szóltam hogy készülj fel, mert ha jól emlékszem ez a 14euro kb pont a beker árad fele... Már nyáron is írtam, hogy vélhetően béka feneki célárak fognak jönni, hát most megjöttek...
http://www.deraktionaer.de/aktie/k-s--kursziel-14-...