23K? ez aztán a hiperugrás:) Egyenlőre jó lesz 500-600 pont is:)
23K? ez aztán a hiperugrás:) Egyenlőre jó lesz 500-600 pont is:)
Majd fog! Van pár célár lefele ahova előbb utóbb le kell mennie.
Hát ez eddig elég szivatós, Vagy most már tényleg ktiör?
Na csak óvatosan :) ilyenkor tud akkorát esni mint az üvegestóth, rv long , hati bővítés..... és érik egy amolyan 10%os nap ami az egész évet (ha csak egy évet) le tud nullázni
Én ma bővítettem longokat , hígítottam...
nemsokára nyereséges lesz a pakk.
Én pedig stoppolódtam 850-820 között. -400egynehány pont minusz. Kellemeten ütemtévesztések sora nálam, így most pár nap lehiggadásnyi szünet.
Sziasztok zártam ma a shortokat.
Elképzelhetőnek tartok egy holnapi long belépést ha megfelelően alakul a mozgás számomra.
Gratula Budfox a jó pozikhoz!
Sziasztok :-)
Nem adtam fel még teljesen a hatizást sem :-)
volt már idén 5 pakkom..mind nyereséges.
A héten zártam le 18 kont. 28110 -es átlaggal - 28400 -ig.
DE tegnap megint vettem 20 k .t 28.060 -on.
Célár 30.000 ? az már nincs messze...ha nem lesz nagy zűrzavar tán meg is lesz...Mikulás rallíkor. talán....
igen jöhetne :)
28200-290között HATI LONG ok indultak nálam első körből 40konti 30000 alatti targettal :)
a mai FED hordozhat akár pozitív üzenetet is, egy decemberi kamatemelés megindokolva a gazdaság stabil növekvő trendjével, a kezdeti csapkodás után simán indíthat egy újabb long menetet. Én valami ilyesmire számítok. A speki shortjaim rendre nem jönnek be, tán a long segít.
Shortok kidobva....
28200 - 28430 -230pont
...nem hittem volnA
Szintén felszálltam a shortvonatra....egészen elképesztő hogy köbö 10% al vagyunk bux ath alatt,tényleg nem csodálkoznék ha lenne új csúcs,bár sosem érteném meg hogy mire! :D