Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

szánalmas lbibsibalosok

#780023 Koffein Előzmény: #780021

Nagy általánosságban, ez a probléma, hogy "egy idő múlva, h ki milyen, s hogy kivel szimpatizáljon", tehát beskatulyázásra kerül az illető, bármit is írjon nem érdekel, átpörgeted, nem történik vita. Az is előfordulhat, ha kibontakozik egy vita és ész érvekkel meggyőzhető, akár azon a szinten is, hogy elgondolkodik, már volt értelme. Igaz, vannak karakterek, akik be vannak feszülve, és x+1-edikre is ugyanazt szajkózzák... :)

Durva. Meg nem mondaná…

#780022 banyaiz Előzmény: #780019

Durva. Meg nem mondanám , hogy a két képen ugyanaz az ember látszik. Úgy tűnik mintha megvárná azt elmenjenek a rendőrök bomba előtt és mögöttük robbant , nem mellettük közvetlenül. Aztán átsétál felettük vagy mellettük gondolom megnézte mi is történt velük.

Hát nem úgy tűnik mintha valami pancser követné el. Jó lenne elkapnák kíváncsi lennék a motivációra. Az nagyjából kizárható azért robbantott mert a rendőrök észrevették a csomagot. Felvételen ennek nyoma nincs sétálgatnak a járda közepén már elmentek a bomba mellett .

szánalmas lbibsibalosok

#780021 KawaBazsy Előzmény: #780018

Úgy érted, h szerinted állandóan "kordában kell tartanod", h nehogy az ő véleménye domináljon? Vagy mi a közérdek? Sztem minden olvtárs látja egy idő múlva, h ki milyen, s hogy kivel szimpatizáljon..

szánalmas lbibsibalosok

#780018 tozsdenyul Előzmény: #779984

nekem nyilván az az egyszerübb, de úgy gondolod a köz szempontjából ez volna pozitív?

Hát ha ez tényleg így tö…

#780013 banyaiz Előzmény: #780002

Hát ha ez tényleg így történt mint ebben a hvg cikkben az eléggé profira utal. Aki tudja mekkorát fog pukkanni amit összerakott , nemcsak , hogy tudja hanem 100%-ig biztos benne. Nem éppen arra utal, hogy valami amatőr otthon barkácsolgatott. Ezek szerint akkor a rendőrök voltak a célpontok, de simán átlép felettük tehát megölni nem akarta őket vszínűleg mert akkor pl le is lőhette volna őket miután felrobbantotta . Elég furcsa eset.

Mondjuk az is furcsa akármilyen profi , hogy ilyen közelről robbant, nem tudom annak mi értelme van azon kívül, hogy onnan centire látja, hogy mikor robbantson.

Ha bomba tele van szöggel és a rendőrök mellett felrobbantja vsz sok nem marad belőlük. Lehet a bolt tulaja az ablakpárkányon tartott 2 szöget és kiestek az utcára. :) Akkora böszme szögekkel amik ott a képen voltak legalább 50-es szögnek nézett ki telepakolja az egy másik történet lett volna vsz.

:D hát én arra a 2-3 d…

#780008 banyaiz Előzmény: #780005

:D hát én arra a 2-3 db nagyméretű meghajlott szögre gondoltam amit a robbanástól 5 méterre bekarikáztak. :) Láttam fényképen tegnap, rajta vagyok az események fonalán. :) Azok szerintem abból szétrongyolódott ablakkeretből kieshettek akár. Ha azóta kiderült több 100 szétrepült mindenfelé akkor kukába kell dobni ezt a verziót.

Tanulmányoznom kell az új fejleményeket.

jesszus isten, ablakkere…

#780005 Koffein Előzmény: #780003

jesszus isten, ablakkeretből kirepülő szögek... mindjárt kiderül, hogy magneto csapott le az éjszaka folyamán :-DDD

Tegnap este néztem felvé…

#780003 banyaiz Előzmény: #780001

Tegnap este néztem felvételeket abból az jött le nekem ilyen kapualjas környék, de most láttam a képen, hogy nem.

De nekem az se tiszta ebben a bombában szögek voltak, lehet, hogy az ablakkeretből repült ki az néhány szög amit ott képeken látni lehetett.

Kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni elkapják e.

mondtam nem ismered Buda…

#780001 Ibiza Előzmény: #780000

mondtam nem ismered Budapestet.. nézd meg a gúgli mapon.. ez a legnyugisabb pont.. de nagy a gyalogos forgalom..kocsmák pizzás.. török..sok külföldi itt lakik innen mennek mulatni..

sztem csak távirányított lehetett mert véletlenszerűen többen lettek volna..esetleg rendőrök elhajtották az embereket..

Jaja ez kizárható, hogy …

#780000 banyaiz Előzmény: #779997

Jaja ez kizárható, hogy autó alá akarták tenni szögek miatt is ha azok egyáltalán a bombában voltak . Valamiért az volt a fejemben ez egy kapualj de látom közben , hogy nem.

Talán a kamerafelvételekből valami kiderül rendőröknek.

akkor szögeket miért rak…

#779997 Ibiza Előzmény: #779996

akkor szögeket miért raktak bele? nem kapualj hanem egy üres üzlethelyiség.. mellette egy nyílvános slozi..

Nem vagyok egy robbantás…

#779996 banyaiz Előzmény: #779995

Nem vagyok egy robbantási szakértő, de a képet elnézve amit beszúrtál ott lehetett az épület tövében a bomba , lebontotta a vakolatot kis helyen a téglákat és az ablakkeretet. Aranykéz utcai emlékeim szerint egy kispolskiban volt, és mellette még a fél utcát lerombolta. Ha ez a bomba egy autóban van szerintem az autón kívül másban nagyon nem tett volna kárt. Lehet, hogy azt akarták egy autó alá tenni és valakit felrobbantani vele bár még ahhoz is gyengének tűnik ha az alváz alá teszik ha valami komolyabb vas , hogy meghalt volna az illető. + ha ez volt a cél akkor minek bele szög, szóval ez nem hiszem tervek között szerepelt. Így látom kb.

Egy zárt helységben ha ilyen szöges bomba volt ahol nagy tömeg van ott pusztított volna .

nagy volt..ha tudnád a r…

#779995 Ibiza Előzmény: #779993

nagy volt..ha tudnád a robbanás tölcsérszerűen hat.. ha a rendőr leguggolt a csomaghoz akkor pont "mákja" volt..körút az széles..így is kitörtek ablakok.. Aranykéznél a keskeny utca miatt volt erős a robbanás..

Ez nagy robbanás szerint…

#779993 banyaiz Előzmény: #779949

Ez nagy robbanás szerinted? A nagy szerintem az lenne az egész épület összedőlt volna . Persze mihez képest. Mondjuk egy zárt helyen robbantja ugyanezt akkor más a leányzó fekvése. Lehet, hogy valamiért változtatott a dolgon.

Sok minden lehet, meg ez nem is egy kapualj ahogy elnézem a képet.

Az is tény, hogy nem ismerem Budapestet . Jó mondjuk az is szólhat még távirányítás mellett ha attól fél nehogy az időzítésbe valami hiba csússzon és inkább távirányítással robbant.

No majd kinyomozzák.

"Szöget ütött a fejembe" Látod ez freudi volt a részemről mert szögek voltak a terepen, lehet a bombából.

Bizony sok minden lehet nekem ezek jutottak eszembe a dologról.

szánalmas lbibsibalosok

#779990 Ibiza Előzmény: #779983

kis szaros..te anyáztál és mondtad kussolj mindezt prosperónak..ezt idéztem.. nem véletlenül hánynak tőletek az emberek..

szánalmas lbibsibalosok

#779989 Ibiza Előzmény: #779971

nem anyáddal beszélsz bibsi kis ge-ci

hazug szarok vagytok..

te is tudod azt mondtad mint tudjuk egyetlen alternatíva az lmp..

ilyen a fajtád lmp-s maki..buta kis lmp-s propagandista

szánalmas lbibsibalosok

#779987 Ibiza Előzmény: #779986

akkor ütött volna szöget a fejedbe ha ott lettél volna a robbanásnál.. tudtommal ez az első olyan bomba amelyben repeszek voltak.

szánalmas lbibsibalosok

#779986 banyaiz Előzmény: #779941

"Te Zoli elmebeteg vagy bazz." Ez lehetséges, de ez nem tartozik a tárgyra. :)

Ami nekem szöget üt a fejemben az időzítése a dolognak, robbanószer ereje (csekély mert még a közelben lévő 2 rendőr se halt meg) , távirányításról olvasok. Távirányítás feltételez egy célzott támadást, vagy pl mérsékelt károkozást, pontosabban nem is mérsékelt károkozást hanem a szabályozását annak mekkora legyen a "kár" mennyi áldozat legyen ki legyen az áldozat stb.

Mert alapjáraton időzítéssel leteszi egy zsúfolt helyen robbanjon 2 perc múlva vagy 10 perc múlva és elmegy. De nem egy kapualjban és ott is távirányítással robbantja fel.

Ami ebből még következhet vsz logikusan valakit meg akartak ölni egy konkrét személyt akit vártak volna, hogy arra jön és a rendőrök észrevették a gyanús csomagot. De akkor mire ez a szöveg, hogy a rendőreimet ki akarták végezni? Kicsit szürreális két utcai közrendőrre így támadni.

Bomba ereje emlékszel Aranykéz utcára ahhoz képest ez egy petárdának néz ki. Kicsit zavaros a dolog.

Ettől még akármi lehet nem feltétlenül logikát kell keresni mindenben, de hát felkelti a gyanúmat az esemény. Annyira forgatókönyvszerű a dolog.

Mondjuk az is lehet amit mondasz, hogy azért tette le ott mert meglátta a rendőröket és megijedt , hogy átnézik a csomagját. De akkor ennek a kamerafelvételekből ki kell derülnie. Megint miből jön az, hogy rendőröket akarták kivégezni akkor csak rossz helyen voltak rossz időben.

Ez a nagy kivárás a tájékoztatással . Máshol van egy pukkanás rögtön jönnek az infók itt 1 nap múlva. Közben már a világsajtóban vérfürdő Budapesten. Kissé sajátos .