Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

nem tudom ki vagy, mit c…

#780096 Koffein

nem tudom ki vagy, mit csinálsz, de mehetsz, ezt feri, a főnököd is megmondta, sok, sok évvel ezelőtt...

http://mandiner.hu/cikk/20160927_konczer_erik_4_mi...

továbbá a dk plakátja is enyhén undorító, habár akkora figyelmet nem kap, mint a kutyások. azt mondja, hogy "maradj otthon, maradj európában". Ez mit is jelent dk-sitva? Azt, ha kimered tenni a lábad, azon a nyomorult portán, akkor nem vagy európai. Ha otthon maradsz, és egész nap nézed a barátok köztöt, akkor nagyon is európai vagy.

A kutyásokról nem is beszélek, mert már a kormány propagandájával egy szinten lehet emlegetni őket. Sőt! Vannak terepek, ahol túl is teszik a kormány propagandáját.

Robbantás

#780081 phiona Előzmény: #780070

A viktimológia szerint az áldozatok nem ritkán fiatal mutatós vidéki feltörekvő lányok – ő is békéscsabai… használták, a plakáthoz mindenképp… kíváncsivok mit kapott érte pénzben, mert aki nem szopja őket annak nem annyira szeretnek adni… és valszeg nem volt védernyője, ha lenne nem a Honvédban küzdenének az életéért, és nem hiszem h mindenki hazudna. Mindenesetre az értelmi szerzőt és a kivitelezőt, akárkik is azok, nehezen megváltható kárhozat illeti. Rohadjanak meg éltükben, mondanám egyszerűbben, de nem fognak – a Gucci táskák, jachtok, külföldi orvosok sokáig életben tartanak. Olvasom h vizsgálják h mint rendőrök lehettek-e alvilág célpontjai – 23 és 26 éves járőr, aha.

Amúgy hogy mennek a hsz-ek itt az új világban? Látom az enyém 042 végű aztán 070 és fel – folyamatosan sorszámozódik akárhova írsz? Valahogy azt vissza kéne hozni h ki kiére válaszol sztem.

Még a népszavazásról akartam írni, megírni h kamu. Baromira károsnak tartanám én is ha ránk szabadulnának, eleve károsnak h ellephették a muszlimok Európát mint a sáskák. Ferenc pápa is 1 idealista, köze sincs a valósághoz, de a kath egyház gyengülését (vö védő államtitkárság :-)) leginkább az mutatja h kis picsányi hazai papok is szembe mernek vele menni. Mi van már itt? :-) multinál ha hülye is a főnököm azt kell képviselni amit mond, és ha ez megtehető az egyház halála kb itt kimondható… OV akar egyházfő is lenni mint VIII. Henrik? De vissza. Minket nem fenyegetnek a migránsok, ők nem akarnak itt semmit… ahogy a drága kötvényesek sem, csak utat az EU-ba. A kötvényeket vissza kell fizetnünk, a bonyolítói pénzt amit Rogán Habony stb eltesz nem, ezt fedezi a kamat,amit szintén mi fizetünk. Ez is 1 olyan amin nyíltan nevetnek a képünkbe, azokéba, akik fizetik h teljen miből. Vegyülni a migránsokkal nem fogunk de nem is kell, mert húznak tovább – másrészt már a befogadóknak is tele lett a tökük velük, Merkel mami is ébredt – és nem rajtunk fog múlni, egységes EU sőt világfellépés kell, ott megszüntetni és az inváziónak elejét venni.

A népszavazás: kamu. Arról szól h Viktor legitimációt szerezve celebrálhassa magát az EU-s ambícióiban. Baromi ambíciózus, elhízott vezénylő tábornok de nem hülye – vérében van a politika, a V4-et már legyűrte, magasabbra tör, eszméi szerint Európa megmentője akar lenni. Kamu a népszavazás, mert ez a parlament Viktor hatalmával bármit népszavazás nélkül is megszavazhat, kamu, mert már visszavonta az EU is a kvótát. Mégis megtartják (ahogy a vasárnapi bolltzáróst nem mert okafogyottá vált). Hatalmi játszma ez, a Viktoré, messze nem arról szól h akarsz-e migráncsot az országodba… Amúgy ha az EU elrendelné a nemzetközi szabályok alapján lehetne akármennyi rúgkapa, nem tehetne ellene. Ez 1 öncélú kis hatalmi játszma amire az összes fidesznyik közeg rá van izgulva kirúgás fenyegetettségével, a bugyuta nép meg beszopja. Már aki. Aki nem: nem megy el, vagy érvénytelenül szavaz (2 egymást metsző x az igen és nem mezőbe), rajzolás és írás azon kívül nem számít, csak a kerek mezők. Mellé xelni sem szabad, erre külön útmutatót adtak ki, h ha nem metszi hogy lehet bármi érvénytelen – és onnantól az övék a mezők, szóval csak bele a közepébe :-) Sok körzetben csak Fidesz delegált lesz a bizottságban, az üresen bedobott szavazólapokkal vissza lehet élni. Állítólag az üresekkel is. Ha érvényes lesz a szavazás: OV megittasul. Baszna már végre rendesen be, nem sajnálnám tőle, de mibe kerül nekünk. Az lenne: a magyar nép őt visszaigazolta, MINDENBEN, megy tovább az eddig is gátlástalan rablás még vadabbul, politikánk az EU ellen… ami 1 szar EU, de fejleszteni kellene… Sztem Viktornál 2 szcenárió van: vagy átveszi az EU-t (és célja h bejátssza az oroszok alá) vagy kiválunk és minket játszik be az oroszok alá… keletre húz a vére, hiába tanult nyugaton.

Robbantás

#780075 banyaiz Előzmény: #780070

Ez is valami komolyabb szándékra utal , hogy éppen ez a csaj az egyik sérült. Véletlen is lehet, de azért éppen ő. Ennyire komoly előkészületek , komolynak tűnő elkövető vagy elkövetők ki tudja hányan voltak és mindez azért 2 rendőr megsebesüljön.

Itt az volt a művészet nekem úgy tűnik ne legyenek halottak és sok sérült. Ez volt a profizmus úgy robbantani . Egy üzenet ahol azért ne hulljanak tömegesen az emberek, milyen céllal fel van adva a lecke a rendőrségnek. Egyik verzió kellemesebb mint a másik egy mezei nyomozói szemszögből másra se vágyik mint ilyen lehetőségek között kutasson. :)

Robbantás

#780071 banyaiz Előzmény: #780042

Ha nagyban gondolkodunk 3 verzió jut eszembe belpolitikai ok, külső hatalom zavarkeltése, vagy üzenet a rendőrségnek alvilági köröktől.

Nagyjából ez a 3 nagy lehetőség. Kisebb lehetőségek egy ámokfutó őrült, vagy személyes ügyek az adott rendőrökkel.

Alvilági dolgot alapjáraton ki lehetne zárni, mert kisstílű bűnözők szoktak rendőröket támadni. Komoly bűnözők inkább megveszik kilóra. Vagy ha nem is veszi meg nem érdeke egy háború a rendőrséggel .

Mondjuk belenyúlt mostanában a magyar rendőrség ezekbe a régi robbantásos leszámolásos ügyekbe még a 90-es évekből . Onnan esetleg el tudom képzelni, hogy akár börtönből megszervezve valaki ilyen üzeneteket küldjön. Elég értelmetlennek tűnik , de ki tudja.

Azt is el lehet képzelni idegen titkosszolgálat na úgyis felfokozottak az érzelmek népszavazás előtti helyzet keverjük a kulimászt.

Belpol szál pedig hát ugye 2 lehetőség. Vagy azért, hogy többen menjenek szavazni, vagy azért ,hogy kilógjon a lóláb és a fideszre kenni.

Van egy pár lehetőség de vsz aki csinálta az elég profi lehetett. Az egyik képen amit közöltek róla egy maszk van rajta úgy nézem, elég torz kép , de mintha egy maszkot húzott volna menekülés közben . Az egész végrehajtás nem egy kezdőre utal a szakmában aki otthon barkácsolt valamit .

Robbantás

#780042 phiona

A robbantásban 2 érdekes van, az egyik az időzítés a másik a pancserség. Ez alól 1 kivétel lehet, ha a cél szerelmi bosszú (a rendőrnő szép fiatal lány), és direkt ellene irányult – de ez így az idősíkban kevéssé valószínű. A rendőrség elleni attack így ésszerűtlen, Újpest-Fradi meccs volt aznap, sokkal több rendőrt meg lehetett volna támadni ha ez lett volna a cél. Az elkövető fehér, a „feljavítottan” is felismerhetetlen képeit későn adták ki, kiadták viszont a rendőr segélyhívását – Teréz krt., csak ennyit mond, ami azért hosszú szakasz… nem címet – ez lehetett persze sokk hatása is. Meg már a robbantásra is hamar megtalálták, sőt azonnal állítólag civil ruhás rendőrök… Én 5 körül voltam a környéken (kocsiban), hatalmas volt a dugó a más szombati forgalomhoz képest is. A forgalommal, zsúfoltsággal (veszélyeztetéssel, kockázattal) az elkövetőnek is kalkulálnia kellett. Megcsinálta a bombát, és le akarta tenni, akkor, és valahol ott. Miért? a szándék, a motiváció persze a kulcs, 1 héttel a kvótaszavazás előtt… nem vétetlen h sokan pol szálra asszociálnak. Aki robbantani akar ált nagyot akar, minél nagyobbat sok áldozattal. Kockáztatja h elkapják, emberölés v kísérlete és ül élete végéig – 2 „vacak” rendőrért mert hivatalos személyek ellen? pláne h most főleg ilyen terrorizé meg fenyegetettségizé, sokat kockáztat – 2 kósza rendőrért? Márpedig készült, működésbe is hozta, „beérte ennyivel” – nos v nagyon pancser v pszichopata v más van… Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de a látens pszichopátiának is vannak jelei, lehetne erre már gyanúsított – és nincs, csak 2 napos egérút, külföldi is lehetett aki már messze van, biztonságban… Téblábolt? Kereste mikor teheti le a tuti helyre, felmérte, bejárta, ideje volt…

Cui prodest? Terrorszervezet nem vállalta, Bp. már le sincs szarva… :-) Ha nem a pszichopata szálon futunk és az idősíkot nézzük: bizony pol mutatvány ez… OV érdeke roppant primitív kivitelben h huhúú itt már robbantgatnak is, de a lopásban is primitívek és lenézik a népet. És nagyon rá vannak feszülve erre a szavazásra, Viktor úgy tekinti, ezen múlik, az EU ura lehet-e (mert nyilvánvalóan ez a célja). Másrészt az ellenzék érdeke is lehet csavarral: mutatni h OV semmitől sem riad vissza, féljetek, tegyetek ellenlépéseket. De a jelenlegi ellenzékünk olyan töketlen, h 1 ilyet összehozni is képtelen, másrészt ne felejtsük h ha ők állnának mögötte, őket levadásznák, Polt ügyészsége meg azt csinálja, azt engedi és addig úgy nyomoz, ahogy a Főnök mondja. Semmilyen ellenzék nem vállalná be a kockázatot, amit OV körei belülről szervezve simán vállalhatnak – mert övék minden. Szal sztem v a szerelmi szál van v a politikai szánalmasan gyenge és ijesztő (mi jön még, ha semmi sem számít jeligére), és az sem lehetetlen h az utóbbit mert vállalhatatlan az elsőbe fordítják majd…

Az egyik felvételen láts…

#780040 banyaiz Előzmény: #780035

Az egyik felvételen látszik melyik helyezi el a bombát. Aki a robbanás után elindul a rendőrök felé nagy nyugalommal mintha csak ebéd utáni sétán lenne.

Valaki vagy valakik felrobbantanak egy bombát 2 rendőr közelében, aki robbant lazán elsétál utána mellettük . A helyválasztás , végrehajtás módja szakemberekre utal.

Mindezt azért , hogy 2 közrendőrt a kórházba küldjenek.

Elég meghökkentő eset. Mert ha a cél a rendőrök megölése lett volna semmi nem akadályozta benne.

Ezek után igen meglepődnék rajta ha az derülne ki holmi személyes ügy miatt követtek el ellenük merényletet. Azt még érteném, hogy esetleg valamilyen főnyomozót aki rajta van veszélyes ügyön felrobbantják statuálási céllal , lényeg a statuálás alapon , de két mezei járőrt? Valaki tilosban parkolt , vagy nem tartotta be az elsőbbségadást, vagy átment pirosnál a zebrán?

Ilyen látványos módon ráadásul amire mindenki felkapja a fejét. Olyan végrehajtóval aki lazán álldogál 5-10 méterre a robbanástól . Kicsit ágyúval verébre történetnek néz ki így messziről.

Az egyik sérült éppen a rendőrség toborzási kampányarca egy szép fiatal lány.

Ha Hollywoodban Rambo 5-höz vagy hányhoz akarnék forgatókönyvet írni valami ilyen történet lenne, annyi különbséggel, hogy Rambo lecsapna rá menekülés közben és megküzdenének Bp utcáin. :) Még annyi csavart belevinnék egy vietkong lenne az elkövető aki ide migrált a dzsungelből de Stallone nyomában van , és Bp-en megküzdenek mindenféle kézi és egyéb fegyverrel. Kész kasszasiker. :)

aki a végén ott ácsorgot…

#780035 Ibiza Előzmény: #780019

aki a végén ott ácsorgott sztem az indította el..meg érdekes a kapu alatt ácsorgó a felső szélen.

szánalmas lbibsibalosok

#780026 tozsdenyul Előzmény: #780021

egy mémek harca levezetésre gondolsz? Majd spade mester :)

Nem vélemények ütközéséröl van itt szó, önmagában eltérö véleményekkel nincs gond, söt

Szerk: Szerinted vélemények ütközéséröl van szó? Avagy tényleg mi a " közérdek"?

Kár, hogy nem mutatják t…

#780024 banyaiz Előzmény: #780019

Kár, hogy nem mutatják tovább simán átlépett rajtuk vagy megnézegette őket mennyire sérültek.

Nekem az jön le a felvételből a rendőrök azért élnek még mert mögöttük robbant a bomba, ha mellettük akkor game over vszínű.

Ha ezt tudatosan így akarta akkor nem akarta megölni őket. Csak megsebesíteni.

Jó lenne több felvétel még mindenféle szögből.

szánalmas lbibsibalosok

#780023 Koffein Előzmény: #780021

Nagy általánosságban, ez a probléma, hogy "egy idő múlva, h ki milyen, s hogy kivel szimpatizáljon", tehát beskatulyázásra kerül az illető, bármit is írjon nem érdekel, átpörgeted, nem történik vita. Az is előfordulhat, ha kibontakozik egy vita és ész érvekkel meggyőzhető, akár azon a szinten is, hogy elgondolkodik, már volt értelme. Igaz, vannak karakterek, akik be vannak feszülve, és x+1-edikre is ugyanazt szajkózzák... :)

Durva. Meg nem mondaná…

#780022 banyaiz Előzmény: #780019

Durva. Meg nem mondanám , hogy a két képen ugyanaz az ember látszik. Úgy tűnik mintha megvárná azt elmenjenek a rendőrök bomba előtt és mögöttük robbant , nem mellettük közvetlenül. Aztán átsétál felettük vagy mellettük gondolom megnézte mi is történt velük.

Hát nem úgy tűnik mintha valami pancser követné el. Jó lenne elkapnák kíváncsi lennék a motivációra. Az nagyjából kizárható azért robbantott mert a rendőrök észrevették a csomagot. Felvételen ennek nyoma nincs sétálgatnak a járda közepén már elmentek a bomba mellett .

szánalmas lbibsibalosok

#780021 KawaBazsy Előzmény: #780018

Úgy érted, h szerinted állandóan "kordában kell tartanod", h nehogy az ő véleménye domináljon? Vagy mi a közérdek? Sztem minden olvtárs látja egy idő múlva, h ki milyen, s hogy kivel szimpatizáljon..

szánalmas lbibsibalosok

#780018 tozsdenyul Előzmény: #779984

nekem nyilván az az egyszerübb, de úgy gondolod a köz szempontjából ez volna pozitív?

Hát ha ez tényleg így tö…

#780013 banyaiz Előzmény: #780002

Hát ha ez tényleg így történt mint ebben a hvg cikkben az eléggé profira utal. Aki tudja mekkorát fog pukkanni amit összerakott , nemcsak , hogy tudja hanem 100%-ig biztos benne. Nem éppen arra utal, hogy valami amatőr otthon barkácsolgatott. Ezek szerint akkor a rendőrök voltak a célpontok, de simán átlép felettük tehát megölni nem akarta őket vszínűleg mert akkor pl le is lőhette volna őket miután felrobbantotta . Elég furcsa eset.

Mondjuk az is furcsa akármilyen profi , hogy ilyen közelről robbant, nem tudom annak mi értelme van azon kívül, hogy onnan centire látja, hogy mikor robbantson.

Ha bomba tele van szöggel és a rendőrök mellett felrobbantja vsz sok nem marad belőlük. Lehet a bolt tulaja az ablakpárkányon tartott 2 szöget és kiestek az utcára. :) Akkora böszme szögekkel amik ott a képen voltak legalább 50-es szögnek nézett ki telepakolja az egy másik történet lett volna vsz.

:D hát én arra a 2-3 d…

#780008 banyaiz Előzmény: #780005

:D hát én arra a 2-3 db nagyméretű meghajlott szögre gondoltam amit a robbanástól 5 méterre bekarikáztak. :) Láttam fényképen tegnap, rajta vagyok az események fonalán. :) Azok szerintem abból szétrongyolódott ablakkeretből kieshettek akár. Ha azóta kiderült több 100 szétrepült mindenfelé akkor kukába kell dobni ezt a verziót.

Tanulmányoznom kell az új fejleményeket.

jesszus isten, ablakkere…

#780005 Koffein Előzmény: #780003

jesszus isten, ablakkeretből kirepülő szögek... mindjárt kiderül, hogy magneto csapott le az éjszaka folyamán :-DDD

Tegnap este néztem felvé…

#780003 banyaiz Előzmény: #780001

Tegnap este néztem felvételeket abból az jött le nekem ilyen kapualjas környék, de most láttam a képen, hogy nem.

De nekem az se tiszta ebben a bombában szögek voltak, lehet, hogy az ablakkeretből repült ki az néhány szög amit ott képeken látni lehetett.

Kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni elkapják e.