ha még 2 hétig oldalazna 10.250-10.700 közt, märis nem kéne megcsinälnia, mert felfelé jön majd az a vonal
16 orakor jön adat, azon sok mulhat
ha még 2 hétig oldalazna 10.250-10.700 közt, märis nem kéne megcsinälnia, mert felfelé jön majd az a vonal
16 orakor jön adat, azon sok mulhat
Még nem nyitottam, de gondolkozom rajta.
Mindenesetre már korábban betettem naposon ezt a 10.008-at, hosszú távon.. Nagyon kísért, mert nagyon adja magát, hogy ezt meg kellene csinálnia.
en most nyakig vagyok longgal, ha innen nem fordul hamar, akkor en a long miatt leszek gondban
Igen, mert maradt egy kis ellen oldalú short, ami fedezi. A sok shorttól szabadultam meg, mert, ha mégis menne fel az 5. hullám, akkor gondok lehettek volna a marginommal.
mi lett ezzel a 3 longgal? (l. e hsz elözménye) Akkor tartod még öket?
Talán 10.250 környéke, lehetne az alj?http://invst.ly/2hev9
-----------------------------------------------------------------
Sziasztok! Most értem haza! Nekem most jól jött a lejtmenet, mert 10.400 alatt elég sok shortot nyitottam a a 10.250 miatt. Amikor hazaértem 10.285-ön gyorsan zártam. Most ugyan maradt egy kis long beragadva, de a short nagysága miatt jobban aggódtam.
pont nem ment el 250ig, igy vegül 283-on bezärtam a több napos shortom, minimälis nyeröben, mert egy megpattanäst nem akarok végignézni ujra, mint ahogy a 700ig szäguldäst
Mivel nagyon gyorsan leértünk, el tudom képzelni, h. ennyi volt, innen mär csak felfelé 8 napig
szerencsére most nem vagyok poziban, de én is már felfelé vártam egy kicsit 400 ról
de megy ez még lefelé...
a koräbban linkelt tipikus diagonäl alakzat miatt szerintem eldölt, hogy az 5.pont ott volt, ahol ezn a rajzodon a b van
Hej, pedig ez is elfogadható lenne. Csak a 4. hullám ne lenne, mert az mindig bizonytalanságot okoz.
250 sztem csak akkor lesz vegällomäs, ha gyorsan (ma v holnap) meglesz, különben 10.120 a cél vagy ha még lassabban ereszkedik, akkor 10.000
500 környékére ha visszanéz ma/holnap akkor nekem mär nem is 250 lesz a target