Még, ha le is megyünk 10.250 környékére, akkor is előbb fel kellene mennie a Tenkan vonalához 10.510 környékére, mert a Tenkan vonala fent maradt.
Még, ha le is megyünk 10.250 környékére, akkor is előbb fel kellene mennie a Tenkan vonalához 10.510 környékére, mert a Tenkan vonala fent maradt.
250 régioja valoban sok timeframen sok elemzesi szempontbol is erös tämasz
szerintem inkäbb az a hatalmas zöld gyerty nem illett a képbe, valszeg sc volt egy jo része. Ha az a zöld gyertya fele ekkora lett volna, akkor mär minden passzol
Furcsa! Már kétszer indult neki a Donchian felső lila vonalának. De mind a kétszer az elérése előtt lefordult. Nem szokása ez.
egyébkétn jött vmi hir vagy mire fel törlünk le több napos emelkedést?
köszi, erre gondoltam
Ez alapján 10e-re is beejthetik, ha szabälyosabbak akarnak lenni, akkor csak egy ujabb trendvonal érintésig, ami idötávtól függöen jelenthet 10200-at, de akár 10e alattit is.
Nyuszi megérzése eddig nagyon bejött.
nem talälom hsz-k közt azt a napos csökkenö csati äbrät, belinkelnéd ujra?
Szerintem megint azt kell elövenni, és egyelöre nekem ugy tünik, mégis az ältalam favorizált Elliott szämozäs lesz érvényes, azzal a kieg-sel, amit írtam korábban: az a legnehezebben lekövethetö kereske´des, ha visszaejtik a csökkenö trendbe az indexet, majd ujra kitör véglegesen belöle.
Sziasztok!
Dax shortok kezdenek nagyon szépen beérni. Felét realizáltam, most 10485-ön.
Eurusd Bull nem tetszik az eu motorjának
Sziasztok, jó reggelt!
Valószínű, hogy ma lemegyünk 10.527-ig (+-10 pont)
Szignifikánsan nem szabadna 10.500 alá mennie, mert ha megteszi. akkor shortossá válik a papír és irány a régi 10.375-ös szint.
Felfelé 10.780 környéke lenne lehetséges.
540-en värtam vétellel, erre 544 volt az alja...remélem nem 4 ponton fog mulni a belépöm