A csonka 5. hullámmal az lehet a gond, hogy ha most a "b" hullámban vagyunk, akkor lassan a "b" felér a csonka 5. hullám szintjére. Nagyon már nem emelkedhet.
A csonka 5. hullámmal az lehet a gond, hogy ha most a "b" hullámban vagyunk, akkor lassan a "b" felér a csonka 5. hullám szintjére. Nagyon már nem emelkedhet.
2016. szeptember 22. 15:18
Valamint, ezért volt felettébb bizonytalan, mert ha csonka 5. hullám után már lefelé lett volna az út. http://invst.ly/2gvlo
A csonka 5 hullámról, mint lehetőség tegnap írtam.
ahova te 3-t és b-t írtál, az egy lehetséges duplacsúcs
és az lehet 3 és 5 is
Viszont van egy "fordított fej-váll" alakzatra egy lehetőség.
Mondjuk ez egy kicsit necces, mert felülről kellett volna lejönni az árfolyamnak a vállig.
én a saját ábrádról beszéltem, nem más timeframe-röl. Be is linkeltem mire gondolok, ahova te most a-t rajzoltál, szerintem 4 való ill. az is egy lehetséges forgatókönyv
Annyit módosítanék, hogy most néztem, hogy a két egymást követő napon szeptember 7. és 8. napon lévő 10.776-10.776-ot mondtad dupla csúcsnak.
De, hát a csúcs ott van augusztus 15.-én 10.806, azt nem értük el.
teljesen mäshogy is lehet szämolni, lehet a dupla csucs 2. csucsa is 5. pont!!!
Te a duplacsucs esés szakaszát látványosan kihagytad a számozásból.
-----------------------------------------------------------------------------
A chartoknál fontos az időintervallum. Ha naposon számozod, akkor nem mehetsz le órásra, hogy ott is meg van az 5 hullám. Naposon sem az RSI sem a Stochastic nem mutat 5 hullámot. A dupla csúcs, ami ugyan nem volt dupla csúcs csupán a "b" hullám teteje. És a Te duplának tartott csúcsod után a "c" hullám jött, (nem hagytam ki látványosan) amivel teljesült a 4. hullám lefelé.
szerintem életveszély, mert elöbb-utobb, ahogy eddig is mindig, csökken fog az olló köztük, tehát mindkét pozid elkezdhet bukót termelni. Én hosszabb tävon biztos nem fogadnék szétväläsra
bazz, tanitani lehetne :D Tiszta matgab2 vagyok swingben: ha nem zärom manuälisan, valszeg megint 2 ponton mult volna :D
igen, a hétfö is meg péntek is kielégíti a jövö hét feltételt, söt még tévedhetek is --
gyakrabban, mint hogy nem :)
és le sem fordul.
Csak megérzés, az meg ilyen :)
Viszont amcsi és európa rég szétvált (2015 május), más pálya, amcsi bull, európa medve (pontosabban bika legvége) . Lehet még európában egy utolsó nagy fel (5. hullám) , új csúcsra is, de sokkal gyengébb, mint usa.
Ha longolni akar valaki, én Usát longolnám, shortra meg európa (akár még együttes trédként is jó ez, már eddig is szép haszonnal)
inkäbb zärtam, nehogy 3 ponton muljon, mint szokott, nagyon kilapult, innen vagy egy nagy piros vagy egy nagy zöld H1 värhato
egyébként én nagyon nem szeretem, mikor ilyen felületes számozgatások vannak Elliot ciklusra hivatkozva, mert ennél sokkal sokkal bonyolultabb az Elliottal dolgozni és mindig min. 2 forgatókönyves, de jellemzeön inkäbb 3-4, mert lehetetlen legtöbbször eldönteni, mi a helyes számozás.
Akit érdekel a téma, ezt a blogot olvashatja órákon át: http://myelliott.blogspot.co.at/2013/04/elliott-ke...
teljesen mäshogy is lehet szämolni, lehet a dupla csucs 2. csucsa is 5. pont!!!
Te a duplacsucs esés szakaszát látványosan kihagytad a számozásból.
lehetne de ilyen nagy zöld gyertya után ahhoz vmi väratlan hirnek is lennie kéne
------------------------------------------------
de pont azt mutatom, hogy kis korrekció után még fel folytatván a zöld gyertyát az 5. hullámhoz.
Nagy képen. A zöld negyedik után (5 hullámos) 5. hullám már nem fért ki.
miböl gondolod, hogy lefordul?
a jövö hét hétfö és péntek is jövö hét ;
lehetne
de ilyen nagy zöld gyertya után ahhoz vmi väratlan hirnek is lennie kéne
szerintem jövö héten lefordul.
Hogy honnan azt nem tudom, lehet akár 12.390 is, végülis itt van még egy egész nap :)