Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

sarkalatos vélemények üzköztetése

#779472 banyaiz Előzmény: #779460

Az a kérdés merült fel bennem, hogy szabad e egy lánynak smárolnia az első randin.

Lekövettem a logikai menetet , rend , fegyelem , gonosz migráns, Brüsszel stb. Teljesen megrémültem, mellette le voltam nyűgözve, aztán ez jutott eszembe.

Ismered a történetet. Nagy keménykedés van kérdés " szabad egy lánynak smárolnia az első randin?". :D

vagy ez

#779460 TrendMan Előzmény: #779457

Ahaaa!

Azaz ez azt jelenti röviden, hogy aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....

Valami ilyesmire gondolsz?

#779457 banyaiz Előzmény: #779418

Tűzvédelmi megbízott mindig fenntartja a rendet , fegyelmet ez alap. :)

Ennél a szakmánál jobban már csak a politikusok szokták ezt tenni. Nézd meg most is meghiúsítottuk a kötelező kvótát amit úgy akartak erőszakkal ránk kényszeríteni, és Európát a biztonság irányába tereltük. + rend felé.

Brüsszel ki akart babrálni velünk de nem olyan könnyű az eszünkön túljárni.

Egy dolgot kell beleverni a kemény fejükbe , akármi is volt mi nem hagyjuk magunkat. :) Ha ez az üzenetet egyszer megértik + azt, hogy nem vehetik el a munkánkat és a kultúránkat akkor már sínen vagyunk. Ez olyan mint az 1x1, nem akarják érteni Brüsszelben, nehéz felfogásúak arrafelé ármánykodnak. :) De nem számoltak a sok sütnivalónkkal, hogy felismerjük nem a migránsoktól kell félni hanem tőlük. Aztán lépéseket teszünk.

Tehát nem csak rend, és biztonság hanem gondolkodás is van .

Mindezt megfelelő arányban is használjuk + ugye felismertük az időtényező fontosságát is. Tehát nem csak gondolkodunk hanem még előre is gondolunk, így még arra is rájöttünk, hogy Afrikából Ázsiából korlátlan számban elindulhatnak , meg még annyi mindent felismertünk fel se lehet sorolni. :) Azért ez nem semmi lássuk be.

Ez a sok gondolkodás mint a rend és biztonság , fegyelem felé mutatnak, nincs olyan hülye aki ne látná be, kivéve Brüsszelben. :) Na de lesz ám nekik nemulass . :) A következő csapást rájuk mérjük október 2-án , abból már nem fognak felkelni. :)

Ebből is láthatod érzem a lényeget a dolgokban, stratégiánk összetett de érzem az ívét. Magasröptű ugyan, de valahogy nagy küzdelemben átláttam. :)

#779456 banyaiz Előzmény: #779433

Nem tudom a horgászatról mi a Próféta tanítása, tűri, támogatja, vagy tiltja , szigorúan spirituális szempontból? :) Többi is aggasztó amit felsorolsz.

Aggódom egy kicsit mi lesz így, hogy lehet így dűlőre jutni a pogányokkal, de felszerelem magam imodiummal , hátha rám tör a szapora fosás. :)

Biokémiai folyamatok karbantartása is fontos, nemcsak a tűzvédelem.

Svédek hogyan kezelik ezt a problémát? Imodium , vagy unicum? Mik ott a tapasztalataid? :)

#779454 banyaiz Előzmény: #779411

Pedig kristálytiszta a logikai folyamat, Zoli. :)

Nem tudom vettél e részt tűzvédelmi oktatáson ? Voltam tűzvédelmi megbízott , nagyon komoly dolog ám az. :)

Annyit tudok elmondani , hogy a nitrometán és az ammónium-nitrát keveréke az huncut dolog, veszélyesebb még az iszlámnál is, és még határeset, hogy a gonosz migránsoknál is. :)

Ez az emberi butaság mint keverék a történetben, erre még ráöntünk ezt+azt hát mint volt tűzvédelmi illetékes csóválom a fejem egy kicsit .

Tehát az egész végül is egy tűzvédelmi tevékenység. Ennek 3 része van emlékeim szerint a megelőzés , oltás, és az esemény utáni romeltakarítás . :)

Ennyi az egész. :)

#779433 Fornit Előzmény: #779410

meg kell vedenunk az iszlamtol peldaul a:

Reggeli alvast. ( a szajbakurt mecsetek hangszoroval uvoltenek 04:30tol 05:00-ig.- Hogy teptem volna ki a szakallaat a disznobaszo muezzineknek)

A lengen oltozott csajok bamulasat

A kolbaszt:)

Meg ha az ideologiajuk az elpusztitasunk (mar aki nem ter at )/ hodol be) , magunkat is.

#779432 TrendMan Előzmény: #779411

Nem tudom értelmezni, de jellegében nagyban hasonlít a vitában megszólaló hölgy vég nélküli szóXXsására.

Viszont a hullásban és a talajban igaza van.

Nyilvánvaló, hogy egy társadalom, amely 70 évig virágzott békében és jólétben, másképpen reagál egy stresszhelyzetre, mint egy olyan, amely kimaradt az első 50 év prosperitásából (és a történelmi tapasztalatai is mások).

#779419 Turkoglu Előzmény: #779411

Szerintem ha vissza olvassa ő sem, de legalább hosszú is...

#779418 Ibiza Előzmény: #779411

:) ne tedd..csak jönnek a szavak...úgy sem érted mert ő és a nyúl akik képviselik a "rendet és fegyelmet" :DD

#779412 Kiss Zoltán Előzmény: #779408

Egyébként ha tudod,hogy egy adott országban mi a nemzeti ital,akkor nagyjából azt is tudod,hogy milyen a klíma,fordítva nem biztos,hogy igaz!Tény,hogy sok mindent ruházkodás,ételek,italok maga a klíma döntötte el!

#779411 Kiss Zoltán Előzmény: #779410

"banyaiz"utolsó hozzászólását értelmezze már nekem valaki,mert most már igen hülyének érzem magam,nem értem!

#779410 banyaiz Előzmény: #779402

Aztán mint amatőr orvos felállítom a diagnózist . Van bármi értelme kultúráról beszélni amit meg akarunk védeni az iszlámtól , vagy migránsoktól vagy bárkitől ha ma Mo-n ilyen dolgokat befogad a talaj mint ez a gonosz migránsozásos színvonal? Itt csak a színvonalára gondolok, nem az eszmeiségére. Az egy másik mise.

Az a baj, hogy nagyon nincs értelme arról beszélni mit akarunk megvédeni . Máris eljutottunk nihilizmushoz ami ellen állítólag harcolunk. :) Hát mit mondjak ez így érdekes kombináció, nagyon érdekes vegyület.

Most kb itt tartok az események láncolatában mi is történik éppen szellemi folyamatokat tekintve az ügyben. Nihilizmus elleni küzdelem az új elem a keverék többi része már ismert volt.

Egyre érdekesebb a dolog mi sül ki majd ebből. :) Az biztos , hogy emlékezetes biokémiai reakciókra van kilátás egyéni és közösségi szinteken is. :)

Ez a reakció mondhatnám úgy is várható tűzijáték izgalmasabbnak tűnik nekem mint az iszlám vallás. Nagyot fog szólni. Felületesen nézve hasonlít a nitrometán amónium nitrát összekutyulásához. De még egyéb, a keverékre nem tisztázott hatású anyagokkal kiegészítve, lapátolva bele pontosabban.

#779409 banyaiz Előzmény: #779402

Belehallgattam, keveset csak. Lehet szó is esik arról amit mondani fogok.

Vsz minden vallásnak , vagy egyéb spirituális iránynak, eszméket, politikai felfogásokat is beleértve a hatása az egyénen is nagyban múlik, aztán ezeknek az egyéneknek a közösségén.

Milyen talajra hullik az eszme. Mert az a nagy gubanc hiába kristálytiszta minden elméletben, amikor az elmélet lekerül a talajra és ott beindulnak a kémiai reakciók akkor bizony cifra dolgok jönnek létre. :)

Kb mint egy gyógyszerkísérletnél nem lehet tudni, hogy a kék pirulától az egyiknek kinő e a haja , vagy másikra rátör az ámokfutás . :)

Néhány populáris példa keresztesháborúk, inkvizíció. Csak nagyobb dolgokat említsek ahol elég egyedi módon történt egy szellemi irányzat gyakorlatba átültetése felhasználói szinten.

Nem mondom tökéletesen ismerem a muszlim irányzatokat vallást. De azért így amatőr muszlim-kutatóként is lejön, hogy van akinél ez úgy csapódik le WTC-be repül egy utasszállítóval ez a biokémiai reakció vége, és van aki az imaszőnyegén elvan , és lehet egy légynek se tudna ártani.

Elég nagy szórásnak tűnik.

Amatőr "talajtan" kutatóként az a szörnyű sejtésem, hogy elég komoly bajok vannak "talaj" ügyben és ez nem csak muszlim vallással érintett helyeken. Hanem Európában , sőt szegény Mo-n is. Nagyon érdekes biokémiai folyamatok zajlanak. :)

Időnként még egy-egy politikus rálapátol egy kis trágyát aminek összetétele elég érdekes. Hadd fortyogjon még jobban.

Itt látom a gondot mielőtt olyan spirituális magasságokba mennénk mint pl iszlám vallás .

#779408 tozsdenyul Előzmény: #779402

én nem csak a csajtól kapok :)

A ruházkodási témához ugrottam, és hallgattam egy kicsit, nem tudom hasonló-e a színvonal végig... :)

A lelkes kis gendervitázóknak mondom, a nagy feministás vitában, ha az arab félszigeten te nem takarod az egész tested, tetötöl talpig, marha gyorsan högutát kapsz, és kipurcansz.

35 fok felett ugyanis már nem fogsz tudni höt leadni a környezetednek, csak felvenni. (a ruha alatti mikroklíma viszont szigetel)

Amikor a nök elfedéséröl elmélkednek, senki nem gondolkodik el azon, hogy de hát a pasi is beburkolja magát tetötöl talpig?

A vallási elöírások gyakran igen praktikus okok miatt jönnek létre, vagy azok miatt maradnak fennt.

Amúgy rémes ez a sipítozás.

Na meg a csaj is idegesítö :))

#779406 TrendMan Előzmény: #779402

Ez a vita megszégyenítése, a saját hangját akarja hallani, de véleménye sincs.

Milyen alapon ül ott?

Múltkor az emancipációs vitában értettem, hogy miért, de most miért?