Ha pesszimista a hangulat azt mi mindig hamarabb és erőteljesebben érezzük meg. Mint ahogyan optimizmus esetén jobban teljesítünk, lásd a lassan véget érő mostani brutális altrendet.
Ha pesszimista a hangulat azt mi mindig hamarabb és erőteljesebben érezzük meg. Mint ahogyan optimizmus esetén jobban teljesítünk, lásd a lassan véget érő mostani brutális altrendet.
nem, hanem vannak olyan kereskedők, akik kapnak amerikai eladásokat piac nyitás előtt pl... semmi csoda nincs benne. 16150 alatt kellett shortba lépni, rés -40pont.... áhhhhhhhh
Most kezdenek gondolkodni rajta, hogy lehet, hogy a Fed és baráti köre által számolatlanul a világgazdaságba nyomott virtuális pénzből (carry-trade, és társai) újra lufit fújnak, és hogy a real gazdasági helyzethez képest (munkanélküliség, költségvetési hiányok, 5-7%-os GDP visszaesés, stb) a részvények egy "hangyányit" felülárazottak.
most kicsit ideges vagyok, hogy nem tudtam pozícióba lépni....
Azért ez durva volt: az egy hetes emelkedésnek pont az 50%-át adta vissza két óra alatt...
Nagyon észnél kell lenni és betartani a stoploss-t basszus mert ha a nyári punnyadt strand-hangulatban ilyet csinál, akkor nagyon törékeny ez az árfolyamszint.
Viszont ha holnap le réssel nyitunk akkor felfelé ellenállás lehet ez a szint,amúgy roppant érdekes hogy a magyar piacot már jóval előtte leütötték mint mielőtt kiderült volna hogy usákoknál ma eladási mulatság van...
Gratula mindenkinek a ki sikeresen megjátszotta a mai napot.
Nem leszek a 7-en gépközelben, így inkább kihagytam.
Sikeres hetet mindenkinek.
Sziasztok
ui.: jelek szerinte az esés korrekciója volt ez a kis emelkedés, és most jöhet a java?
én nem lepődnék meg ha mégis....láttunk már ilyet eleget... én zártam a shortot.
Az a szint ma szvsz nem lesz meg, csak holnap nyitóban, ha hamburgerék így maradnak. Valszínű én akkor próbálkozom egy szűk stoppos longgal. Vagy lehet fedezeti shortot nyitok rá.
Ugyanígy jártam. Reggel shortolni akartam nyitón, de mondom ma félévzáró, inkább mégse....
na végre, pluszban a 880-as shortom :)
a köv. kérdés az, hogy tartsam-e holnapra?
Baszki a hati esett majd 3%-ot nélkülem, nem hiszem el, persze a beragadt shortomnak jót tesz (annak a kemény 2k-nak :-) ) De többet tettem volna ma rá, ide nekem a dühi topikot ÁÁÁÁÁÁÁÁ
No mindjárt mehet a longnyitás :D
Én most csak 15.500-600 körülről nyitnék pozíciót, viszont longot, és ha az elesik és kistoppolódok, akkor nyitnék rá shortot. De ez csak én vagyok.