Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#77985 Kitano Előzmény: #77981

Ha pesszimista a hangulat azt mi mindig hamarabb és erőteljesebben érezzük meg. Mint ahogyan optimizmus esetén jobban teljesítünk, lásd a lassan véget érő mostani brutális altrendet.

#77982 Kissherceg Előzmény: #77981

nem, hanem vannak olyan kereskedők, akik kapnak amerikai eladásokat piac nyitás előtt pl... semmi csoda nincs benne. 16150 alatt kellett shortba lépni, rés -40pont.... áhhhhhhhh

#77980 Kitano Előzmény: #77960

Most kezdenek gondolkodni rajta, hogy lehet, hogy a Fed és baráti köre által számolatlanul a világgazdaságba nyomott virtuális pénzből (carry-trade, és társai) újra lufit fújnak, és hogy a real gazdasági helyzethez képest (munkanélküliség, költségvetési hiányok, 5-7%-os GDP visszaesés, stb) a részvények egy "hangyányit" felülárazottak.

#77961 Lovax Előzmény: #77949

Azért ez durva volt: az egy hetes emelkedésnek pont az 50%-át adta vissza két óra alatt...

Nagyon észnél kell lenni és betartani a stoploss-t basszus mert ha a nyári punnyadt strand-hangulatban ilyet csinál, akkor nagyon törékeny ez az árfolyamszint.

#77956 Waszeitung Előzmény: #77920

Viszont ha holnap le réssel nyitunk akkor felfelé ellenállás lehet ez a szint,amúgy roppant érdekes hogy a magyar piacot már jóval előtte leütötték mint mielőtt kiderült volna hogy usákoknál ma eladási mulatság van...

#77953 kelvin Előzmény: #77940

Gratula mindenkinek a ki sikeresen megjátszotta a mai napot.

Nem leszek a 7-en gépközelben, így inkább kihagytam.

Sikeres hetet mindenkinek.

Sziasztok

ui.: jelek szerinte az esés korrekciója volt ez a kis emelkedés, és most jöhet a java?

#77949 BudFox Előzmény: #77940

én nem lepődnék meg ha mégis....láttunk már ilyet eleget... én zártam a shortot.

#77920 Kitano Előzmény: #77904

Az a szint ma szvsz nem lesz meg, csak holnap nyitóban, ha hamburgerék így maradnak. Valszínű én akkor próbálkozom egy szűk stoppos longgal. Vagy lehet fedezeti shortot nyitok rá.

#77918 Fecobatya Előzmény: #77907

Ugyanígy jártam. Reggel shortolni akartam nyitón, de mondom ma félévzáró, inkább mégse....

#77915 Rowan Előzmény: #77907

na végre, pluszban a 880-as shortom :)

a köv. kérdés az, hogy tartsam-e holnapra?

#77907 kelvin Előzmény: #77896

Baszki a hati esett majd 3%-ot nélkülem, nem hiszem el, persze a beragadt shortomnak jót tesz (annak a kemény 2k-nak :-) ) De többet tettem volna ma rá, ide nekem a dühi topikot ÁÁÁÁÁÁÁÁ

#77896 Kitano Előzmény: #77861

Én most csak 15.500-600 körülről nyitnék pozíciót, viszont longot, és ha az elesik és kistoppolódok, akkor nyitnék rá shortot. De ez csak én vagyok.

#77892 BudFox Előzmény: #77878

rohattul mindig az van amit pont nem akar az ember...tényleg mindig arra megy amerre fáj..short.