Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Migránsok és bevándorlók

Jókat mosolyogtam ezen. …

#778895 banyaiz

Jókat mosolyogtam ezen. Az a szomorú az egészben ami miatt kicsit a szomorkásra sikerült a mosolyom, hogy egy viccpártnak kell kimondania nyilvánvalót. Ez valahol tragédia. De eléggé közel jár a valósághoz a helyzetértékelése a Kétfarkú Kutyapártnak. Komolyan mondom ez már mindennek a legalja. Még azt mondom ebben a szürreális politizálásban van is esélyük bejutni 2018-ban. Kínjában 5% rájuk szavaz.

miss piggy kreatívkodik

#778830 banyaiz Előzmény: #778820

Tel-Avivtól New Yorkig lobbiztam a kényszerbetelepítés ellen. :) Azóta is kényszerbetelepítés ellen harcolok éjjel nappal. :)

Ilyen nehéz időkben meg kell vívnunk ugye a harcot, nehéz dolgok ezek. Harc az utcákon tereken erdőben mezőkön nincs kímélet, se mulatozás. Ilyen komoly jelentőséggel bíró ügyekben. :)

miss piggy kreatívkodik

#778829 banyaiz Előzmény: #778814

Zoltán az emberi történelemben rengeteg ostobaság történt már, ehhez képest egy kvótanépszavazás már nem oszt nem szoroz.

Szerintem semmi értelme nincs. Látszat dolog. Magyar belpol hatás. Milyen dominó hatásra gondolsz mindenhol kvótanépszavazást tartanak? Nagy az emberi ostobaság határtalan, de hát azért ez már ennek is a népünnepélye lenne vsz. :)

Igazán az egész kvóta téma egy teljes részletkérdés. Állítom neked most illegálisan több migráns tartózkodik nálunk mint amennyiről a kvóta szól. Az egész ügyben marginális kérdés a kvóta. Csak hát ezt lehetett felfújni politikailag, betelepítenek ide migránsokat jaj jaj világvége. :)

Ellenzék sakk mattot kapott az ügyben. Mert asszisztálniuk kell ehhez a marhasághoz, nehogy a gonosz migránsok pártján legyenek. :)

Tragikomédia.

Most tételezzük fel azt fel kell adni EU-ban ezt a kvóta témát, amúgy is vérzik néhány sebből vszínű elég nehéz kivitelezni, jobbat nem tudtak kitalálni egyelőre. Akkor mi van? Megoldódott bármi, vagy történt bármi érdemi? Közös menekültügyi eljárásrend és terhek közös viselése azért egy EU-ban több mint vszínű, kvóta ide vagy oda. Ha pedig ebben nincs közös szabályozás (ami nem vszínű) akkor se változott lényegét tekintve semmi.

Ez a választási eredmén…

#778828 banyaiz Előzmény: #778811

Ez a választási eredmény is messze van attól a horrortól ami megjelenik migránsok kapcsán , hogy Németországban az emberek már teljesen pánikban vannak.

Volt NDK tartományban szerez 20%-ot migránskampánnyal egy párt. Miközben a kormánykoalíció simán nyer.

Nálunk egy Gyurcsány örökre kiírta magát a politikából egy beszéd miatt. :) Hol van ehhez képest ez a német részeredmény.

Figyelemreméltó 20% a semmiből, de még így is simán nyert kormánykoalíció.

miss piggy kreatívkodik

#778820 Sumér harcos Előzmény: #778809

bazz Zoli Te aztán fosod a betűket a semmiről:)

nekem csak 2 kérdésem van:)

hová tűntél hosszabb időre a multkor,itt augusztus első heteiben?

miért nem jóttél Zombára májusban,mikor ilyen szuper lehetőséged élőben megnyilni soha nem adodott még,ráadásul 5-10km-t kellett volna csak autoznod?vmi rohadtul sántit veled kapcsolatban,mert ezt kihagyni szinte lehetetlen volt.

Az MSZP kvóta szavazássa…

#778815 Kiss Zoltán

Az MSZP kvóta szavazással kapcsolatos kommunikációját legjobban egy bizonytalan,tapasztalatlan tini fiú barátnőjéhez való viszonyához lehetne hasonlítani! "egyetértek azzal,hogy le akarsz velem feküdni,én is nagyon kívánlak,de jó lenne,ha te nem lennél ott a hálószobában":)) Na ilyenkor mit mondana a kislány?

miss piggy kreatívkodik

#778814 Kiss Zoltán Előzmény: #778809

A magyar baloldal és nyugati libsi körök is írásodhoz hasonlóan lekicsinylik a kvóta szavazást!Most a baloldal össze vissza beszél,a libsik meg rendesen beálltak az igenek mellé!Megy a fos....ás,mert az összes behatoló náluk marad!Most már ők is rájöttek,hogy beengedtek és most is engednek 1,5-2 millió céltalan,kalandvágyó Európát prédának tekintő embert.A népszavazás dominó hatást fog kiváltani!

miss piggy kreatívkodik

#778809 banyaiz Előzmény: #778791

Na most ez az egészet vetíted pl egy kvóta szavazásra ami ebben az egész folyamatban kb a porszem. :) Még az is a farok csóválja a kutyát esete.

Ha ide is kvótáznának egy menekültstátuszú embert vszínűleg nem lelkesedne, és elgondolkozna miért nem éppen Németországba, vagy Finnországba stb. Bármennyire rászoruló egyrészt örülne menekültstátuszt kapott másrészt bánkódna vszínű miért nem Németországba sorsolták.

Nem arról van szó, hogy mi olyan tökös gyerekek vagyunk átalakítjuk a világtrendet, a globális folyamatokat, hanem arról, hogy a pöcsünkkel a porban játszadozunk, keverjük a szezont a faszommal, meg eljátsszuk a farok csóválja a kutyát történetet papíron. :)

Szerintem.

miss piggy kreatívkodik

#778808 banyaiz Előzmény: #778791

Egyetlen jóléti ország ami kakukktojás Japán. Az egy nagyon érdekes hely, még mindig. :) Csak mivel érik ezt el, és milyen hagyományai, helyi adottságai vannak ennek, fenntartható e.

+ ami a fenntarthatóság mellett nagy kérdés lehet e magyar vagy KKE viszonyokra azt a szabályozást alkalmazni.

Pl mondjuk csak egy helyi játékszabály valaki ott munkát akar vállalni hacsak nem valami nagyon kivételes eset nagyon komoly japán nyelvtudás. Ez eleve megszűri a közönséget. Vannak persze már ott is kivételek.

akár csak ez alkalmazható e magyar viszonyokra. Azt mondod el akarsz jönni mezőgazdasági idénymunkára felsőfokú magyar nyelvvizsga. :) Hát megszűrné a jelentkezőket akik amúgy se feltétlenül tolonganak. hát ez helyi viszonyok között nem opció. Nagyot nézne mondjuk az orosz befektető aki mondjuk házat akar venni Hévízen pajti mutasd már be a felsőfokú magyar tudásodat mert különben nem eladó neked ez a házikó. :)

Szóval Ibiza ezekre nincs megoldás, recept a világban. Liberálisok konzervatívok ide vagy oda.

miss piggy kreatívkodik

#778805 banyaiz Előzmény: #778791

Még egy példa jellemző példa Skandináv/Északi/Balti országok. Alapjáraton nagyon sokáig elég belterjes világ volt mert az éghajlat miatt kevés bevándorlót vonzott. Gyönyörű szép helyek vannak, egy Finnország , vagy Norvégia , Svédország szép természeti környezet. De az éghajlat még Európa más részén élő embereknek is azért kevésnek tetszik. Hideg, hosszú tél stb stb.

Viszont a társadalmi/gazdasági modelljük kiemelte őket jólét/szociális rendszerek stb stb. Máris komoly bevándorlási célpontok lettek éghajlat ide vagy oda. Mára már ott is azért az orosz hússaláta és a görög hajóskapitány, és az arab rézműves. :)

pl egy Litvánia, vagy Lettország mint szintén Balti ország hasonlóan vonzza a bevándorlást? Gazdaságilag messze nem.

Nekünk az éghajlatunk szuper, négy évszak ideális élettér, gazdasági szempontból nem vagyunk az a hű de nagy célpont egyelőre. Ugyanígy a többi KKE ország. De hát azért így is alakul az orosz hússaláta.

Valahogy azt szűröm le, hogy addig lehet emberkedni ilyen dolgokban amíg a kutya nem akar adott helyre bevándorolni, mikor viszont vonzóvá válik, politikusi handabanda ide vagy oda republikánus vagy demokrata politizálás ide vagy oda kissé megváltozik a lakosság összetétele évtizedek alatt. Ami időben 0 néhány évtized egy ország életében.

miss piggy kreatívkodik

#778804 banyaiz Előzmény: #778791

Oda akartam kilyukadni nem tudom egyértelmű e, hogy nem látom azt a mintát a világban , azt a receptet ami megoldást kínálna a népek/vallások stb nagy összeolvadására.

Politikusoknak ez mindenhol témája pro/kontra vonalon ahogy tegnap Trendmannal is beszélgettünk konzervatív/liberális vagy republikánus/demokrata megközelítésben nagy szájtépéseket tudtak bemutatni , de ettől édes kevés dolog változik a folyamatot tekintve.

De ha neked van ilyen elméleted, recepted meghallgatom, erre akartam rákérdezni.

miss piggy kreatívkodik

#778803 banyaiz Előzmény: #778791

Vagy vizsgálat alá vetünk egy Oroszországot, szintén elég szép olvasztója a különféle népeknek vallásoknak stb. Kontinensméretű ország Európa-Ázsia egy részét magába foglalva. Van minden mint a búcsúban . :)

Nézzük mondjuk az orosz receptet elég keményen lépnek fel adott esetben. Elég megnézni mikor csecsen háború volt a stratégiát a terroristák elleni harcban. Beszlan, vagy moszkvai színház, nem lehet mondani, hogy különösebben visszafogottan léptek volna fel a rendfenntartók. Nem lehet mondani, hogy ne lenne keménykezű az állam vezetése, Putyin olyan kemény 10 éve el se mosolyodott. :)

Ettől az orosz hétköznapokban nincsenek veszélyes dolgok? Akár etnikai vonalon, akár egyéb vonalon, nincs terrorizmus, közbiztonság hatalmas? Képviselőket/újságírókat gyilkolásznak bérgyilkosok, vagy az emberek ütik egymást különböző videókon mert nem adta meg az elsőbbséget az úton. Mint a vadak. :)

Nem látom a sikeres receptet . Viktort hagyjuk most gyermekded dolgaival.

miss piggy kreatívkodik

#778802 banyaiz Előzmény: #778791

délszláv háború következményeiként pl Deutschlandba érkezett szerb/horvát/koszovói/szlovén stb figurák között is lehet szépen komoly problémákat okozó . Alvilági figurák, elég sok kidobó pl különböző német szórakozóhelyeken vics , csics stb -re végződő nevű. :)

Vagy orosz/ukrán vonal . Elárasztották ugye EU-t prostikkal, alvilági figurákkal. Itt azért meg lehet említeni magyar prostikat is mint egyik exportcikkünket. Románok mondjuk olaszoknál, vannak szép figurák.

Népek nagy olvasztótégelyében Európában zajlik az élet. Jó most ezek nem sivatagban szocializálódtak, nem burkiniben strandolnak, de ettől még elég veszélyes figurák akadnak köztük. Lehet némelyik felér 100 baltás hülyegyerekkel közbiztonsági szempontból, vagy 10.000-el. :)

Szóval oda akarok kilyukadni mi a te recepted a megoldásra? Mert én nem látom, hogy ez a népek keveredése mitől lenne megváltoztatható. Teljesen hétköznapi eset ma Európában, hogy Párizsban találkozik az algériai/francia a török/franciával esetleg a török/némettel. :) Triviális kis történet ahogy a pakisztáni/angol találkozik a lengyel/angollal London Cityben és elbeszélgetnek a bux index alakulásáról. :)

miss piggy kreatívkodik

#778801 banyaiz Előzmény: #778791

Nem jártam mostanában német földön de ott is azért elég szép orosz hússaláta, francia géppuskás, angol tizedes, és francia őrvezető gyűlt össze. :)

Csak a konkrét terror/pszichés zavarókban szenvedők aktuális ámokfutásaiból a nemzetiségeket összerakva.

Német nyomokban volt felfedezhető.

Pl az afgán baltás, esete a hongkongiakkal a deutschebahnon .

Vagy az iráni német pisztolyos fiatal esete a magyar,koszovói albán, görög, török és stb bevándorlóval a mcdonaldsban.

stb stb. Ezekből mindenféle helyszíni szemle nélkül leszűrhető, hogy népek elég nagy olvasztótégelye van ott is.

Mert az elkövetők és az áldozatok között nyomokban volt felfedezhető echte német.

miss piggy kreatívkodik

#778800 banyaiz Előzmény: #778791

Intelligensebb bevándorló lennék pl tartanék attól, hogy a terror/nők zaklatása, stb stb alapján egy kalap alá vesznek másokkal. Reakcióként pedig gyűlölet, erőszak stb. Mondjuk az rajtam csapódik le adott esetben.

2 oldalú játék ez, azért nem veszett ki az európai emberekből sem az agresszió.

Európai ember az is már kicsit zavaros meghatározás mondjuk Párizs külvárosaiban, Londonban szétnézve stb.

De most mit akartál ezzel mondani , mi a teendő szerinted ?

miss piggy kreatívkodik

#778799 banyaiz Előzmény: #778791

Nem gondoltam ilyesmire, csak nem értem mit nem lehet érteni rajta. Szép magyar anyanyelvünkön írtam elég egyszerű dolgokat. Nem az ördög jelent meg. :)

Elfogadó, befogadó, asszonyokat fogdosó egyéb műsorok ehhez a játékhoz mindig 2 ember kell az egyik aki csinálja a másik aki tűri. Kinek kitől kell félnie .

Egy japán és egy afrikai migráns találkozása Usá-ban. Kultúrák találkozása népek nagy olvasztótégelyében.

miss piggy kreatívkodik

#778791 Ibiza Előzmény: #778783

azt gondolod azért nem értik amit írsz mert túl magasröptű..igaz..Én 5 éves korom óta horgászom...talán olvastunk könyveket is..még is egy katyvasz.. Én színesen szeretem a világot.. de a megszállás az invázió az nem színesség.. vannak törvények normák szokások.. az invázióban résztvevők nem olyan elfogadók mint amilyet tőlünk elvárnak...és eszük ágában sincs a többségi társadalom normáit betartani..

Olyan mintha beköltözne hozzád pár idegen.. használná az asszonyod..fogdosná a fiad és a lányod.. ha szóváteszed azt mondják semmi humanitás nincs benned..minek mászkálnak csador nélkül a ribancok..és különben is nem értékeled eléggé a sokszinűséget..fasiszta vagy.. a hűtődból kib@sszák a kajádat mert nem kóser.. és mondanák jó lenne ha gyorsabb wifire fizetnél be mert ez egy szar ami neked van...ja és több zsebpénz kéne meg az ágyat is ki kéne cserélni...mit szól majd a családjuk ha a jövő héten megjön.