Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Petőfi Rádió

#778528 Turkoglu Előzmény: #778513

Amihez az állam hozzányúl az gyakorlatilag mind sz@rrá változik a kezében... Lásd TV2, Petőfi rádió vagy M5 csatorna (azon is mi lesz 2020ig ismételgetik majd a riói olimpiát?)

Ja és a legszebb, hogy nem azért veszteséges, mert emeltek a színvonalon és a nagy tömegeket a kultúra annyira nem érdekli, hanem tolják a mocskot ugyanúgy csak még idióták is...

Felelős nincs, majd az állam pótolja a bevételkiesést közpénzből ahogy eddig is...

Petőfi Rádió

#778513 Koffein Előzmény: #778452

és így hozzák helyzetbe a petőfit, 800e-ből lesz 1,5-2milliós hallgatottság...

http://444.hu/2016/08/30/elhallgat-a-class-fm-frek...

az instagramon elkezdték reklámozni a petőfit, kommentekbe enyhén osztották, egy pozitív hsz-t nem lehetett olvasni... azért kíváncsi lennék, hogy ezeket a hsz-eket megmerik-e mutatni a vezetőségnek... :))

Nem találni olyan minimumot...

#778462 tozsdenyul Előzmény: #778391

propsinak szeretettel,

Az Orbán Viktor gyerekeit megkeresztelö lelkész is visszaadja...

http://index.hu/belfold/2016/08/26/ivanyi_gabor_mi...

"Iványi Gábor gyalázatosnak és istenkáromlónak nevezte"

És akkor az uszításhoz, amihez sikerült egy gyurcsányahibást érvelned :)

Máris divat lett a pápagyalázás,

http://hvg.hu/itthon/20160829_orban_papa

Itt megy egy részletesebb elemzés, hogy is kell csinálni jól az uszítást,

http://hvg.hu/itthon/20160826_Vagy_megoldjuk_veg...

De mindebben nem találni semmit, ami bármilyen keresztényi minimumba ütközne (copyright prospero)

És már 8 napja nem tudjuk, miért nem tetszik a pacek..

Petőfi Rádió

#778452 walex

http://24.hu/kozelet/2016/08/27/a-petofi-radio-fos...

"Egy ideje a közmédia hallgatottságáról nem áll rendelkezésre adat, ráadásul a mérések megszűnte pont egybeesik a megújulással. Az is előfordulhat, hogy a megújulása óta esetleg még csökkent is a Petőfi hallgatottsága, és erről most nem szereznek tudomást. Hogyan mérik így az ön és a csatorna dolgozóinak eredményességét?

Valóban, a közmédia összes csatornája, beleértve a Petőfit is, jelenleg nem vesz részt a most folyó rádiós mérésekben, amelyeket a TNS-Hoffmann Mediameter konzorcium készít. Ennek ellenére más csatornákon keresztül, akár formális és informális úton, rengeteg visszajelzés érkezik, amelyekből le tudjuk szűrni, hogy eredményes volt-e az átalakulás. Akár nézhetjük az SMS-falat vagy az interaktív műsorokba érkező betelefonálók számát, vagy a hozzánk érkező üzeneteket. De az online hallgatottsági adatok is fontos visszajelzést jelentenek, és ezek mind azt mutatják, hogy bejött a váltás, nagyon sokan megszerettek minket és a műsorvezetőket."

Ja, az SMS fal mindent elárul. :-P
Facebook oldalukon 210 ezer felett volt a kedvelők száma a váltás előtt, ez lecsökkent mostanra 197 ezerre, de a szöveg a borítóképen következő jelenleg:

"Köszönjük, hogy minket hallgattok és hogy egyre többen vagytok."

Bő 210 ezerből lett 197 ezer. Ez tényleg "egyre több". :)))
Látszik a rengeteg kommentből, hogy nagy a siker itt is, ugrik mindjárt a rádió puma. :) Mintha csak a párt elmúlt években bedobott "valós" statisztikáit látná az ember.

nem értem

#778442 Ibiza

Az emberi fajban benne van a dög .. mindig voltak és lesznek emberek akiket vonzanak a szélsőségek..hol kiélhetik elnyomó vágyaikat..frusztrációjukat..uralkodni szeretnének másokon..irányítani azok sorsát.. istent játszani. .és vannak az igazodók akik beállnak valamelyik oldalra...ahol úgy gondolják leeshet valami...vagy csupán túlélés...esetleg mivel nincstelenek gondolják bármilyen változás lehetőség lehet.

rómaiak.. kína szovjetek kambodzsa Hutuk-tuszik keresztesek..kurdok irtása.. amerikai vagy ausztrál őslakosok irtása.. angliában máig kővel dobálják egymást ismeretlenül a vallási különbség okán..brexitnél kijöttek az angolokból a ki az idegenekkel hevület.. palesztín gyerekek kezét törik israeli katonák mert dobált vagy kötözik a gépjármű tetejére pajzsként használva.. piacokon robbantanak csavarokkal teli bombákat.. mindezt elvek..vallási különbségek..magasabbrendőségi érzés okán.. a zsidó táborokban kegyetlenebbek voltak a zsidó gettórendőrök mint maguk a fogvatartók.. utcán lincseltek kiskatonákat.. Számos ilyen kisérlet volt lásd árammal sokkolás..amiben bebizonyosodott emberek egy része megteszi azt amit nem kellene ha lehetősége van rá.

Nálunk 41ben 300ezer nyilaspárti volt 43ban már csak 100ezer 45ben már félmillió kommunista párttag.

Minden szélsőséges időszakban a többség az ember marad.. segít ahol tud.. ők a mindennapok hősei..nem előtérbe tolja az orrát és 12 kamera előtt meséli mekkora nagy ember.. ezek teszik a dolgukat.. tisztességesek van tartásuk ők elsősorban EMBEREK.

Minden szélsőségben voltak zsidók magyarok svábok cigányok.. hol a nyilasok hol a kummunizmus nevében kegyetlenkedtek.. feljelentgették azonos vallási közösség emberei egymást.. elvitettek ilyen-olyan táborokba..munkaszolgálatra.. alig felszerelve kiképezve a frontra..a hatalmond lévők felosztották a rablott vagyonokat.. lásd gyurcsóti háza az apró villa..de nem az egyedüli.

Ezek az emberek rosszkor voltak rossz helyen, sokféle nemzet sokféle sérelme. Mindenki dolgozza fel tanuljon belőle..és lépjen előre..ahogy nekünk is javasolták trianon kapcsán

Minden ember egyforma érték, minden élet egyet ér. Ezt kellene felfogni.Mindenkinek legyen egy emlékhelye..egyforma méretű..ahova szépen eljárhat emlékezni.. ahova elviheti a gyerekét..átadni az emlékeket és az identitást..és azt legyen különb..legyen EMBER..

Az ilyen olyan sérelmünket emlegetjük akkor az a normális ha mi magunk különbek vagyunk nem?

a média tükre

#778441 Ibiza

nem mindig van időm olvasni..ezért néha egyben olvasom át az újságok korábbi számait..mert megveszem csak idő nincs rá..ezek jellemzően gazdasági lapok.

olvasom a hvg-t..ami egy gazdasági újság..

címlap: a kormány mingránsos plakátjához hasonlóan "tudjuk a a 2/3ad szerint korrupt a kormány

első oldal j. g. vezetős szerkesztő még a tartalomjegyzék előtt mindjárt a "történelem bűze" című okossága.. zsidózik persze (a másik oldalról) párhuzamot vonva a fasizmus és az októberi migránsszavazás között.. előkerül a tüske is a körmük alatt.. a foci vb..amikor a nemzet..-és velük az itt élő külföldi fiatalok- szíve egyszerre dobbant.. persze degradálja.. maszatol vele..

következő oldalon a tartalomjegyzék.. z.g. író büszkén szúrósan tekint reám (sistergően érzem bőrömön "látlak fasiszta") és épp a remekművét (könyvét) méltatják benne "kisérletet tesz az egykori nyilasházban történtek rekonstruálására" :) kellett hiszen nagy igény van rá..és épp aktuális.. (a gettórendőrökről gondolom nem akar írni) csak így képileg elképzeltem egy írót..aki keresi a témát mi legyen mi legyen..huhh megvan.. írok egyet mi történt a nyilasházban.. gondolom a történészek nem voltak elég kemények..majd én megmutatom... :) aranyos.. lelkes..mostanában ébredt a tudatára..gondolom kiharcol egy 12435. sorszámú emléktáblát..alakul egy alapítvány..stb stb.."egy írótársa azt mondta ennek a műnek fel kellene robbantania az egész magyar irodalmi közéletet"..:)

következő cikk mindjárt címlaphoz fűz komit.. az emberek ekkora akkora százaléka tudja korrupt a kormány..boldog mert meghozta a gyümölcsét a napi 24órás sulykolás..működnek a kulcsszavak.."maffiaállam" és hasonlók.. de ezért nem elégedett.. gondolom mert nem nő ettől a másik oldal támogatottsága... ezek csak szösszenetek..napestig sorolhatnám..

Szóval megy a végső harc.. a megosztás..a cimkézés..csak egyet nem lát a sok nyomi.. a mocskolódásra nem vevők az emberek..nekik a nyugalom az elfogadható életminőség és a hazáért tevés ami kell..a "majd ha én kerülök hatalomra jól visszacsinálom..felrobbantom.." tipusú dolog nekik nem kell..az emberek látják a Mo-ot feljelentgetőket...akik azért kampányolnak ne kapjunk eus pénzt...utána ezek jönnek ők a legjobb választás..ezek már önmaguk karikatúrái..csárlihebdós figurák.

Shalom Bayer testvér!

#778440 Ibiza Előzmény: #778436

eörsi és bauer fater is besúgó volt..ennek kapcsán akkor azt hallottuk a fiúk nem felelősek apjuk bűneiért.

voltam nemrég Nagyváradon..

#778439 Ibiza

voltam nemrég Nagyváradon..olyan címet kerestem ami nem volt a gps-ben.. leálltam kérdezgettem.. 10ből ketten beszéltek magyarul.. kb 8éve voltam akkor fordított volt az arány...nem gondoltam angolul kell kérdezgetnem.. mivel magyarul kezdtem ezért nem adták meg az infót...pedig mint kiderült 300m-re voltam a céltól.

tényleg nem normálisak..

#778432 tozsdenyul Előzmény: #778420

bíróság találta gyülöletkeltönek tótát?

Más véleményem lévö kollégáinak élve eltemetéséröl ábrándozott?

(csak kíváncsiságból kérdezem, nyilván nem kötelezö olvasmány - tudod mi történt az orgoványi erdöben?)

ja libsik..kirekesztő szarok..

#778429 Koffein Előzmény: #778425

a blogíró nem merte leírni, hogy mit mondott ferire ez a jó ember :)

megjavul bayer barátod..

#778419 Ibiza Előzmény: #778408

http://hvg.hu/itthon/20160826_bayer_interju_kitunt...

"Hozzátette, Kornis Mihály személyesen neki azt mondta a telefonba, hogy ha nem foglal állást a zsidók mellett, az egyenlő azzal, hogy ellenük foglal állást, azaz náci. Bayer szerint "mindenkinek megvan a becsípődött mondata", neki Kornis Mihály, "hogy ők jobban gyűlölnek minket, mint mi őket, meg TGM-től a 'szabad demokrata többség, vagy lábszag és mucsa'."

EZEKBEN AZÉRT VAN IGAZSÁG...véletlen nagy