Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ötletek

Re: blogok

#11710 Kissherceg Előzmény: #11707

Hali, mert módosítottuk a feltételeket, mely alapján a gép a nickhez rendeli a státuszát :)

#11707 GáborGábor Előzmény: #11620

Két apróság :

Herceg,

Mitől lettél visszaminősítve VIP -re?

A "Legújabb a fórumban" c. rovatban jó lenne az uccsó hsz. időpontját is látni.

#11619 Ozzy_ Előzmény: #11616

Aham, az hasznos, csak gondoltam ha gyorslinkben is meg lenne különböztetve az is hasznos lenne.

Te sosem alszol? :)

#11615 Ozzy_ Előzmény: #11614

Legújabb fórum hozzászólások = Legújabb blog hozzászólások

bocsesz

blogok

#11614 Ozzy_

azon blogok, amikhez hozzászólások érkeztek a fórumok között jelennek meg. Ezeknek lehetne egy új boxot csinálni a fórumos alatt mondjuk Legújabb fórum hozzászólások, vagy valami hasonló névvel, mert előbb-utóbb bele fogunk futni abba, hogy a blogot használjuk fórumnak.

Öööö, remélem jól magyaráztam el, amire gondolok.

Re: nincs cím

#9541 Ozzy_

Két hátast is dobtam:

1. Jó sokan lettünk

2. Ez az online cuccos nagyon jó!

Re: főlap

#7781 Kissherceg Előzmény: #7772

okok akkor fejlesztésekről majd tartunk szavazást, mert döntsenek a látogatók :)

#7772 Bakiba Előzmény: #7770

Én azt nézem, de ha itt is lenne akkor nem kéne clikkelgetni.Fáradékony az emberfia ekkora válságban:))

#7770 Kissherceg Előzmény: #7767

terveztük, csak forráson filoztunk, ill megjelenítésen :)) Forrás már megvan azt hiszem, forexfactory vagy vmi. Szóval igény lenne rá?

#7767 Bakiba Előzmény: #7727

Makrónaptár, heti, napi felbotásban, ha másképpen nem, akkor blog formátumban?:)

#7729 Amatoregy Előzmény: #7727

egy esetben maradhat. :-)

Ha el tudod intézni, hogy a bux másnap 1:1 arányban kövesse az amerikai indexet.

Mondom másnap!

:-DD

#7727 Kissherceg Előzmény: #7723

ööö ezen még nem gondolkoztam, de hamarosan elérem a következő szintet és akkor cserélődik. Akkor kitalálunk vmi szofisztikáltabbat :)