Nem számítottatok ennyi hsz-re?
;)
Nem számítottatok ennyi hsz-re?
;)
Értem.Köszönöm.
Hali, mert módosítottuk a feltételeket, mely alapján a gép a nickhez rendeli a státuszát :)
Két apróság :
Herceg,
Mitől lettél visszaminősítve VIP -re?
A "Legújabb a fórumban" c. rovatban jó lenne az uccsó hsz. időpontját is látni.
néha összejön 6óra is :)
Aham, az hasznos, csak gondoltam ha gyorslinkben is meg lenne különböztetve az is hasznos lenne.
Te sosem alszol? :)
ott van a fórum menüpont és hírkommentek Ott tudtok szűrni témakörök szerint.
Legújabb fórum hozzászólások = Legújabb blog hozzászólások
bocsesz
azon blogok, amikhez hozzászólások érkeztek a fórumok között jelennek meg. Ezeknek lehetne egy új boxot csinálni a fórumos alatt mondjuk Legújabb fórum hozzászólások, vagy valami hasonló névvel, mert előbb-utóbb bele fogunk futni abba, hogy a blogot használjuk fórumnak.
Öööö, remélem jól magyaráztam el, amire gondolok.
:) köszönjük :)
Két hátast is dobtam:
1. Jó sokan lettünk
2. Ez az online cuccos nagyon jó!
muszáj, nem akarom, hogy a népe tengere mocorogjon :))
okok akkor fejlesztésekről majd tartunk szavazást, mert döntsenek a látogatók :)
Én azt nézem, de ha itt is lenne akkor nem kéne clikkelgetni.Fáradékony az emberfia ekkora válságban:))
terveztük, csak forráson filoztunk, ill megjelenítésen :)) Forrás már megvan azt hiszem, forexfactory vagy vmi. Szóval igény lenne rá?
Makrónaptár, heti, napi felbotásban, ha másképpen nem, akkor blog formátumban?:)
egy esetben maradhat. :-)
Ha el tudod intézni, hogy a bux másnap 1:1 arányban kövesse az amerikai indexet.
Mondom másnap!
:-DD
ööö ezen még nem gondolkoztam, de hamarosan elérem a következő szintet és akkor cserélődik. Akkor kitalálunk vmi szofisztikáltabbat :)