Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

az új Európa - digitális kőkor az anyahajón

#778138 TrendMan

https://beta.welt.de/politik/ausland/article157812...

Merkel, Hollande és Renzi találkozója egy olasz repülőgép anyahajón.

Semmi új nem derült ki, azon kivül, hogy most Renzi is már nagyfiú lett.

Az újságirók eltüntek a hatalmas hajó gyomrában reggel, nem jöhettek elő egész nap, izzadtak, nem volt internet sem, sokan hivatalos panasszal élnének.

meghekkelték állítólag ezt a világcsúfja krumplibogarat

#778041 Ibiza Előzmény: #778040

hát legyetek..

az minősít amit teszel.

usának agyára ment valami..beképzelt majmok

#778024 Ibiza Előzmény: #778020

kínában szigorú szabályozás van.. ami nem piaci..anno beírtam hogy keres kínai azon ha beker félárán adja el a parabola antennát.

pedig 5éves tervek vannak..csak vannak 20 évesek is..mellesleg japánoknál is használják..és nálunk is kellene.. mert ennek az alapja egyáltalán egy fejlesztés terv amit qrvára hiányolok..

ha nem érzed a különbséget te dolgod.

#778020 rbbj11 Előzmény: #778017

Te komolyan nem tudod, h. Kínában pontosan ez van?? "Az irányított gazdaságban próbálják különböző ösztönzőkkel egyirányba redezni az ágazatokat....megjelölve a prioritásokat...állami beruházásokkal fejleszteni az országot, térségeket...külkereskedelmet."

Ugy csinálsz, mintha azt hinnéd, Rákosi 5 éves tervei vannak Kínában...

#778017 Ibiza Előzmény: #778015

a kommunizmus antagonisztikus ellentétben van (mszmp-seknek sikerült c3mp alatt feloldani) a piacgazdasággal. A kommunizmusban tervgazdálkodás van...központi elosztás...egyfajta kibuc

Az irányított gazdaságban próbálják különböző ösztönzőkkel egyirányba redezni az ágazatokat....megjelölve a prioritásokat...állami beruházásokkal fejleszteni az országot, térségeket...külkereskedelmet.

#778015 rbbj11 Előzmény: #778010

Kínában gazd-i szempontból iränyított piacgazdasäg van, csak politikai színpadon van kommunizmus

ezt most Én nem értem.

#778011 Ibiza

http://24.hu/kulfold/2016/08/19/nemet-belugyminisz...

Kellenek a migránsok meg húú de nagyon liberálisok meg még humanistákok is vagyunk..de azé ne hozza magával a szokásait?.. Nekem meg ez teljesen belefér..ha itt él vállaljon szerepet a társadalomban tartsa be a törvényeket szokásokat..adózzon hozza magával a szokásait...kultúráját...színesen szép a világ. Lesz valami bizottság..kultúrrendőrség?..akik azt mondják ok a romák szines szoknyája az belefér de a burka vagy csador az nem. a nagykalapos cigány jöhet de a turbán az nem? ez mi?

Azt mondják "tüntetőleg viselik" a népi ruházatot... és a buzifesztiválon? ott nem tpolgárpukkasztásnak megy a csőrözés meg a bőrtanga.. öreg löttyedtseggű bjuzikon?..

Tényleg nem normálisak..multikulti.kéne de majd kiválogatják?

#778010 Ibiza Előzmény: #777997

kína nem találta fel, náluk kommunizmus van, a hozzájuk visszakerült különleges gazdasági övezetek példáiból tanul..mert finanszíroznia kell a hatalmas országot.

hehe..

#778003 matgab Előzmény: #777996

szerintem fordított a logikád. Most nagyobb a kockázata, hogy a többség megszavazza, hogy öljék meg esetleg a kisebbséget, hiszen most az átlag szavazó butább/életképtelebb/manipulálhatóbb/ egyszerűbb.

Tehát a mostani alsó réteg, aki azt hiszi, hogy nincs gazdagokra, társadalmi vezetőkre előbb fogja megöletni a vezető kisebbséget, mint az a vezetőség aki tudja, hogy ők azért gazdagok, mert a szegényebbek "kizsákmányolásából" szerzik a vagyonukat.

Lásd ugye a kommunizmust, mikor a hatalmat megkaparintották elméletileg a proletárok.

#778000 Ibiza Előzmény: #777997

na..csiszolódsz.. anno én írtam miért gondolja usa meg a cimborái.. az amerikai párszáz éves műanyag "demokráciát" kell exportálni a sokezer éves kultúrájú országokba.. látszanak az eredményei ennek a gondolkodásnak.

hehe..

#777999 Ibiza Előzmény: #777984

ha gyurcsácsra szavaznak emberek és még a mai napig is istenként tisztelik.. akkor?

amikor megjelent a színen ez a tramp fiú és sorban nyerte a k.kutatásokat akkor mondtam azért kell, megnyerhesse a választást az amúgy soha nem nyerő nyomi csaj...jobban elkel egy ronda csajszi ha két sokkal fertelmesebb van mellette.

De úgy látszik homokszem került a gépezetbe.. elég ramatyul néz ki a clinton leány.. és az idő meg fogy..

Most két dolog van, mindenki szopja usa f..t..mekkora jó demokrácia van ott micsoda piacgazdaság..utána fura módon nyávognak, hogy trump fiú komoly esélyes..ezt nem értem.. vagy demokrácia van vagy sem.. ez a mentalitás látszik nálunk is.. addig jó és f..a a demokrácia amíg az van amit a lbibsik akarnak.. ha a zorbánot választják nagy többséggel akkor már nem olyan frankó..

Mellesleg trump sok állítása megállja a helyét.. nem tudom direkt ilyen.. vagy egy jól átgondolt stratégia.. de valami van.

Mivel a világban régóta semmi nincs véletlenül ezért nem gondolom ne lenne valami oka a történéseknek. Az usa elnökök használati eszközök.. ha megválasztják őket akkor is számos lehetőség van fordítani a történelem kerekén.

Magyarország szempontjából jobb a trump mint a clinton leány..