Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Ez most akkor mi?

#777980 tozsdenyul Előzmény: #777970

"Szóval nyuszifül, miniszterként Te úgy döntöttél volna, hogy menjen ki az 500 millió, miközben tudod, hogy valakik visszaélésre készülnek, aztán majdcsak visszaszerzi valahogy a költségvetés a pénzt, "

Nem tünt fel még ugye, hogy ez a napi gyakorlat, ami másnak korrupció, az a kormány programja?

Naponta döntenek milliárdok kifizetéséröl túlszámlázott, egyénre szabott kiírásokkal.

Te tényleg ennyire hülyének nézel embereket?

Ebben az esetben kettö dolog volt megdöbbentö,

1. Nyomoztak

(ez pech volt, véletlenül lett lehallgatva ugye más ügy miatt)

2. Nem 50%-ot kellett visszacsorgatni, hanem 90%-ot

Ami már a papírforma, hogy az 1-es pont, a nyomozás, el lesz szabotálva, mert ez az általános program a NER-ben

Te nagyon túltolod már ezt a propagandafosást, fidesz mosdatást, minden mocskos szarba beleállsz két lábbal

Ez most akkor mi?

#777977 tozsdenyul Előzmény: #777970

hol van ellentmondás?

Nem vitattam, hogy átírták a kiírást, csak indoklást is tettem hozzá, hogy miért tehették (mert tudtak a nyomozásról, a lehallgatásról, hogy nem eltussolható már a dolog)

Ellenben te még mindig nem reagáltál semmit arra, hogy fülest kaptak az elkövetök a nyomozásról, hogy felülröl hátráltatták a nyomozást, hogy nem engedélyezték a tettenérést stb stb

A maffia kormányzást kellene cáfolnod, nem azt hogy korrupció helyett korrupció kísérlete a vád...

Propagandisták könyve 1. Fejezet jön töled továbbra is, szelektív mazsolázás, és most a sulykolás

(ismételd, amíg magad is elhiszed)

Ez most akkor mi?

#777970 prospero Előzmény: #777968

A gyengébbek kedvéért a lényeg:

1. a pályázat kiírását úgy módosították, hogy az ne feleljen meg az ügyben szereplő szövetkezeteknek.

2. a támogatási kérelmet és a fellebbezést is elutasították

3. nem jött össze a közpénzlenyúlás

4. nem lopták el a támogatási összeget

"A főszereplőket eredetileg adócsalás miatt megfigyelő NAV tájékoztatta Balog Zoltán minisztert, ezért a szóban forgó pályázat végső kiírását végül úgy módosították, hogy az ne feleljen meg az ügyben szereplő szövetkezeteknek. A támogatási kérelmeket, majd a fellebbezéseket is elutasították. E. Zsolt és B. Tibor ettől kezdve már csak az előre letett ötmilliós kenőpénzt szerették volna visszakapni K. Pétertől, aki közvetítőként járt el.Az összeget hosszas huzavona után meg is szerezték, az átadáskor tartóztatták le őket a NAV nyomozói. "

"el is utasították a fiktív szövetkezeti pályázatokat, tehát miután megérezték, hogy forró a talaj, nem jött össze a közpénzlenyúlás. Viszont mivel rajtaütés nem volt, és végül a támogatási összeget sem lopták el, ezért nem korrupcióról, csak korrupció kísérletéről van szó, ami jóval enyhébb vád"

Szóval nyuszifül, miniszterként Te úgy döntöttél volna, hogy menjen ki az 500 millió, miközben tudod, hogy valakik visszaélésre készülnek, aztán majdcsak visszaszerzi valahogy a költségvetés a pénzt, mint oly sikeresen már sokszor megtörtént csalások esetében.

Ezentúl:

index állítása szerint "emiatt kellett távoznia posztjáról Köpeczi-Bócz Tamás uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárnak,"

ezentúl: Polt kéri Mengyi mentelmi jogának felfüggesztését

Egy szerinted velejéig korrupt rendszerben egy korrupciós ügybe belebuknak, majd dolgozd fel az ellentmondást...

egyébként válaszolok is …

#777969 tozsdenyul Előzmény: #777965

egyébként válaszolok is neked a rendelkezésre álló információk alapján :

Államtitok sértés, bünpártolás, adócsalás kísérlete, korrupció kísérlete, igazságszolgáltatás akadályozása, mindez bünszervezetben elkövetve, magas beosztású, vezetö tisztviselök közremüködésével

Gyengébbek kedvéért, (itt a propagandistára gondolok), amikor fentröl kiszivárogtatták hogy szorul a hurok, akkor elálltak a büncselekmény befejezésétöl, valamint a bünüldözö szerv elállt a tettenéréstöl, hogy a lehetö legkisebb legyen a büncselekmény súlya, a vádhatóság mozgástere.

Segítettem? :)

Ez most akkor mi?

#777968 tozsdenyul Előzmény: #777965

ez most az, amikor a propagandista szelektíven válogat, propagandisták kézikönyve, 1. Fejezet

Nyilván teljesen véletlen nem fontos számodra, az általad elfogadhatónak ítélt két mondaton kívül az összes többi :)

"A nyomozati anyagokból az is kiderül: tavaly ősszel az ügy gyanúsítottjai mintha megtudták volna, hogy lehallgatják őket. "

"el is utasították a fiktív szövetkezeti pályázatokat, tehát miután megérezték, hogy forró a talaj, nem jött össze a közpénzlenyúlás. Viszont mivel rajtaütés nem volt, és végül a támogatási összeget sem lopták el, ezért nem korrupcióról, csak korrupció kísérletéről van szó, ami jóval enyhébb vád"

"NAV nyomozói bár teljes körűen felkészültek, megfigyeltek, jelentettek, videóztak a helyszínen, végül nem érkezett meg az engedély a rajtaütésre."

" a nyomozók egy idő után azzal szembesültek, hogy „a felső vezetés elárulta őket”. "

"a NAV eleinte valóban komolyan vette az ügyet, csak később kezdett el kisiklani a dolog, miután a legfelsőbb szinteken kellett jelenteni a nyomozásról."

Idézet a cikkből:"Végül …

#777965 prospero

Idézet a cikkből:

"Végül a NAV jelzése miatt egyébként az elbíráláskor el is utasították a fiktív szövetkezeti pályázatokat. "

Ez most akkor mi? Az elvárható vagy a korrupt működés?

Ezt a csuda dalocskát mo…

#777927 Csusza Előzmény: #777913

Ezt a csuda dalocskát most hallgattam. Kemény. Talán tényleg még szarabb, mint az összetartozós dal volt.

Beakad a gatyád egy hídk…

#777922 Csusza Előzmény: #777919

Beakad a gatyád egy hídkorlátba, erre átveted magad a korláton a víz felé. Tök logikus és természetes, mit nem értesz ezen???
:-)

Klasszikus cikk, amikor a szerzőnek gőze sincs, hogy mi történt, erre megfogalmazza úgy, hogy érthetetlen legyen, de meg lehessen magyarázni, ha kell.

Én biztos vagyok benne, …

#777921 Csusza Előzmény: #777918

Én biztos vagyok benne, hogy bejutna. Kellene mögé valami vérprofi PR-os, hogy eladhatóbb legyen.

Szerintem nem kellene so…

#777918 walex Előzmény: #777915

Szerintem nem kellene sok ahhoz, hogy egy új párt alapítása esetén elérje a bejutási küszöböt. Sokan vannak, akik nem kérnek az SZDSZ irányból.
Remélem, csinál egy saját pártot és visszatér.

Ahogy írja.Sajnos egyre …

#777915 Csusza Előzmény: #777913

Ahogy írja.

Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy Schiffer szinte az egyetlen épeszű ember a politikában.
Marha nagy kár, hogy belefáradt. :-(

Azt hittem, narancsék Szilikatika és D209 kinevezésével lejjebb már nem mennek, de mégis mentek, szégyen egy banda ez is...

hülyék ezek?

#777849 Ibiza Előzmény: #777847

igen leképezed a duális agyat.. :) proletáros lendület..aki nem velünk az ellenünk.