Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

http://zsiday.hu/blog/va…

#777817 walex

http://zsiday.hu/blog/van-b%C5%91ven-munkaer%C5%91...

Megint igaza van Zsidaynak, de ismerve az elmúlt 26 év politikusait, nem történik ennyire nagyarányú járulékcsökkentés, de még csak állami vízfej leépítés sem. 2018 tavasza közeledik, utolsó 1-1,5 évben már nem fognak népszerűtlent lépni. Úgyhogy bár meglenne a tér, de a választási buktától való félelem erősebb lesz szerintem megint és legfeljebb minimális maszatolás lesz a járulék kulcsokkal, pedig kár lenne kihagyni a lehetőséget. A következő 10 évben nem nagyon lesz erre tér, ha a következő 1-2 évben ezt nem lépik meg.

" mai napig nem tudni, h…

#777751 Ibiza Előzmény: #777750

" mai napig nem tudni, hogy mit keresett közpénz náluk"

de lehet..sőt banki pénzek is átmentek a brokicégeken.. komcsik nagy örömére..kaptak a jutalékból.. volt valami buta szabály nem maradhatott a számlákon záráskor valamilyen pénzek.. nem tudom már pontosan de valamilyen technikai megoldás miatt.talán a banki tartalékokat is így kellett mozgatni..

Matolcsy első dolga volt a jegybank csinált ilyen számlákat amire ilyen gyors pénzeket lehet parkoltatni.. és még kamatot is fizetnek rá..persze egyből ment a mocskolódás.

...és az ilyenek mellett…

#777750 walex Előzmény: #777749

...és az ilyenek mellett is kiállt a Fidesz, csakhogy menjen innen az Uber, mert meg kell védeni szegény, szerencsétlen taxisokat, akik nem akarnak haladni a korral (akárcsak a kormány).

Most olvasom, hogy a Honvéd EP-sek futhatnak a pénzük után valószínűleg.
https://premiumegeszsegpenztar.hu/honved-tagoknak

Azért az nem semmi, hogy Quaestorosokat megmentik (nyilvánvalóan azért, mert kőkeményen benne van a politika, azt a mai napig nem tudni, hogy mit keresett közpénz náluk), de azokat, akik vétlenek, mint az egészségpénztári tagok (akik nem a jóval piaci hozamok feletti kamatra tették be a lóvét kötvényekbe), nem kapnak valószínűleg semmit se.
Pechjük van, ezek szerint egy fityiszesnek sem volt ott egészségpénztári számlája.

igen..hülyék mint a segg…

#777744 Ibiza Előzmény: #777742

igen..hülyék mint a segg.. magát a lebonyolítást gondold át.. percről percre kell nyilvántartani a dolgozókat.. nem tudom mi a f..szért kell bonyolítani az egyszerű dolgokat.. szombat vasárnap pótlék..éjszaka még rátesz.. aki vállalja az önként vállalja a pénzért.. csak el tudja dönteni..ez a gondoskodó állam agyamra megy.. vegyünk hűtőt a szegényeknek.. mentsük meg a magát nagyon rafkósnak gondoló kispöcs kvesztorost.. legyünk már felnőttek.. nettó 200e-ig alacsonyan kell tartani a bérjárulékokat..oszt annyi.. egyszerűsíteni kell az adminisztrációt..mindenben.. a munkaerő felvételtől kezdve mindent....korlátozzák a kp fizetéseket miközben a zsidók ánuszban horcibálnak milliókat..semmiről nem adnak számlát legálisan.. árnyékbankok..mozgatnak 1000milliárd dollárokat..senki nem tudja kik.. nem a 20% csalóra kell kihegyezni a dolgokat..azok úgy is csalni fognak..fogják meg őket.. ha sikerül.

Olvastam (figyelő már megint) Gattyán cégeit megszállták.. kivizsgálták és 7mrd Ft-os túlfizetést!! állapítottak meg.. de nem ám beismerjük..megdicsérjük.visszautaljuk...hanem presztizsharcba kezdünk..zár alá veszik a vagyonelemeket és elhúzzák a vizsgálatot..ügyeskednek..

Épp olvastam, hogy az MS…

#777742 walex

Épp olvastam, hogy az MSZP megint népszavazást kezdeményez, ha a kormány valóban bevezeti azt, hogy vasárnap 12 órától különadót kapnak a nyitva tartó üzletek (ezzel ösztönözve őket arra, hogy bezárjanak délben).

Idióták.
Ki a tköm akar vasárnap délután vásárolni? Max. a plázabzik meg az MSZP. Ezeknek amúgy is nagyon tartalmas életük lehet, ha pont vasárnap délután akarnak vásárolgatni és ez okozza nekik a legnagyobb örömöt.

hülyék ezek?

#777737 Ibiza

Nézem a híreket, furcsaarcúnak fröcsög a nyála.. maffiaállam lop csal mindenki szar csak ők a helikopter.. nem jön rá mesüge nem az egyes embereket támadja hanem magát az államot a méltóságokat.. ha lop csal akkor tessék feljelentést tenni...ha te leszer ott a méltóságban akkor téged fognak tiisztelni? nem kismaki nem fognak..mert te tetted értéktelenné..a lényedben meg nincs az a fennköltség elhivatottság és méltóság ami ezt kiadná..visszaállítaná.

A másik területe a migráncsos szavazás..arra buzdít ne tessenek elmenni.. mert csak a fidesz szekerét tolja meg amúgy is is korrupt szavazás..szörnyen drága (a boltbezárásos az nem lett volna drága neki de ez az) stb stb.. Ha felteszik nekik a roppant egyszerű kérdést a lbibsibal támogatja a menekültek szétosztását, befogadását?..akkor elviszi a cica a nyelvét..szégyenlősen hallgat..mindegyik...lapít taknyol ahogy szoktak. Főleg olyan szétosztást, hogy a németek kimazsolázzák és a reszlit osztogatják.
Fel kéne tenni még egy kérdést..ok állati humánusak vagyunk..szegény migránsokkal..akik annyira megijedtek irakból szíriából meg sem álltak németországig sőőőt svédországig.. ha jobban megijedtek volna a földet megkerülve hazaértek volna.

Szóval feltenni a kérdést a migránsoknak.. akarnak e Magyarországon csehszlovákiában vagy a lengyeleknél élni? ha akartak volna akkor mosolyogva belépnek és kérik a letelepedést nem? És ha ideküldik őket akkor nem hagyhatják el az országot? Röghöz kötik őket mint a jobbágyokat? ez mi?

Visszatérve fröcsögőnyálú lbibsinkhez..ha csak simán lehalkítom az embert és csak nézem..felteszem a kérdést rábíznám magam, családomat, országomat erre a fura lényre? neeem nem gondolom..még a hörcsögömet se nem.. De ezt nyomja mindegyik..ok értem simaeszű gondolkodását..amivel gyengébb a kormánypárt annyival vannak ők előre..gondolja a kétbites agyával.. ja hüjegyerek.. biztosan.. nem inkább alternatívát kéne nyújtani..egy árnyékkormányt kellett volna felállítani..és egy alternatív gazdasági programot egy kölségvetést kialakítani.. sutyerák nem a végtelen igérgetés hanem a tárgyszerűség a tudás és gerincesség a választás lehetősége...ebből így nem lesz fidesz verés.. de sztem nem is cél ezeknek...feltételezem egy magasabb célt követnek..mert egyedül nem lehetnek ekkora ökrök.

https://kuruc.informaco/…

#777735 walex

https://kuruc.informaco/r/2/162496/

Ennél még az is hatékonyabb lenne, ha kiválasztanának 91 ezer dolgozó, adófizető családot és mindegyiknek adnának 1 milliót.

Az "elmúltnyolcév" ezekh…

#777357 walex

Az "elmúltnyolcév" ezekhez képest pitiáner zsebesek gyülekezete. Ettől még persze nem kívánom vissza őket sem, még mielőtt a párt prosperáló bérkommentelője nekem esne.

Mr. 20%-ra is büszkék lehetnek.

wtf

#777354 Turkoglu Előzmény: #777342

Azért ezeknek a fülkéseknek van rendesen bőr a képükön 50%-ot kér vissza az EU támogatásból, aztán már inkább 90-et...

A krumplibogár ezekhez képest egy haszonállat...