takony ember..senki nem szereti.. sunyi búzakereskedőnek néz ki.
takony ember..senki nem szereti.. sunyi búzakereskedőnek néz ki.
Ha jól látom, Hufnágel Pisti is továbbjutott kajak-kenuban.
Paula örülni fog.
Nem vagyok ebben biztos. Bármennyire is leszerepelt sajnos a magyar szakvezetés. (Katinkán kívül szinte senki nem tudta azt hozni, amit vártak tőle.)
Nem ő az egyetlen ilyen alak az úszósportban, nagy lehet az összetartás a "nagy öregek" között.
Jó zsíros állások, elnökségi tagságok, manő pozíciók, jó körökben mozgolódás, költségtérítések, kisebb-nagyobb hatalom, fincsi dolgok ezek.
Szerintem amíg nem b...nak egy jó nagyot a fejükre sokkal feljebbről, addig marad minden így. Maguktól maximum látszatváltozások lesznek.
Sunyi egy kis féreg az biztos... De most majd le kell mennie kutyába és alaposan benyalni Katinkáéknak... öröm lesz látni majd a kis alázatos képét...
Nem! Úgy néz ki, mint egy harmadosztályú dinnyeárús....sem a beosztásához, se a vagyonához nem illik ez a snassz ruházat....a helyszínről nem is beszélve.....lehet könnyeden, nyáriasan, de ahhoz ízlés is kellene...
Csak nekem van hányingerem ettől az embertől?
http://www.origo.hu/olimpia-2016/uszas/20160816-be...
az... :-/
De! El kell ismerni, jobb volt Montenegro, mi végig csak kapaszkodtunk utánuk. Ha nem lennék magyar, azt kellene írnom, igazságos lett a vége.
Most csak rádión tudom követni, meg neten.
Az időbeállitások néha picit furcsák mostanában.
na..mi? Ki? jövőutazó vagy? :) most van 14,36 te meg 14,42-ből írsz.
Az egyik beteg, de továbbjutott.
A másik jól van, de kiesett.
Nem hallottam az interjút.
De remélem nem nyelt bacikat:-)
És jó lett, sikerült! :-) Mármint ha Lőrincz Viktorra gondoltál.
A másik Viktor itt most kevés, nem tud beleszólni az eseményekbe... :-)
Risztov Éva interjúja tetszett, aranyos volt. :-)
Nem lesz ez igy jó.
Hogy lesz ebből sikerélmény?
Viktor, csinálja valamit!