Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Migránsok és bevándorlók

sztem nem

#777848 Ibiza Előzmény: #777846

"..Azaz az emberek egy idő után úgy viselkednek, mint a birkák."

szerintem nem. Hanem megcsömörlenek..elfordulnak a közélettől és saját mikroklímájukban tevékenykednek.

Pontosan a birkák tartanak ki logikátlanul karámbelijeikkel..zászló alá tömörülnek.. természetesen a más szemében a szálkát a magukéban a gerendát sem..

Nagyon nagy a bizonytalanok száma, talán ezen dolgoznak a politikusok ezeket kiutálják a szavazásról.. herótot kapjanak.. úgy gondolják a nemszavazással szavaznak.. de közbe nem.. a pártok birkái hozzák a várt eredményt..minél kevesebb a szavazó annál nagyobb a parlamenti arányuk..zsíros eu-s pozik.. ha már benn vannak nyomhatják a ha én egyszer kinyitom a számat kezdetű nyafit..és erre hullanak a morzsák..ha te nem beszélsz erről akkor én sem arról...aki kimarad az hívja a sajtót és kiselőadást tart.. ha róla derülnek ki dolgok akkor duzzog.

Új pártnak nyoma sincs..pedig igény volna rá.. akkor? vajon mééé..

ui: Én azt gondoltam 10év alatt kialakul a rend..a nyugati demokráciákban szokásos pártirányok..amik lefedik az emberek igényeit.. konzervatív nép- és liberális pártok.. szélső jobb és bal.. a tematikus pártok a zöld- keresztény- és kisgazda pártok... valódi 10-12 párt akikből 5-6 bekerül, nem olyanok akik csak a támogatásért alapulnak.

Hülyét csináltak Orbán követöiböl

#777846 TrendMan Előzmény: #777844

A demokrácia legnagyobb korlátja az, hogy az emberek egy idő után nem akarnak politizálni, nem vesznek részt a saját érdekeik képviseletében, automatikusnak veszik a jót és nem gondolják azt, hogy nekik aktivan tenniük kellene érte.

Azaz az emberek egy idő után úgy viselkednek, mint a birkák.

#777844 rbbj11 Előzmény: #777798

mindegyik köpönyegforgató, de attól még nagyon tanulsägos, mennyire mgevezethetöek a tömegek és mennyire nem néznek semmi mögé.

#777795 Csusza Előzmény: #777792

Nem rossz :-), de azért valljuk be, ezt gyakorlatilag bármelyik politikussal el lehetne játszani. Mert ők idővel "személyiségfejlődnek"... :-)

#777793 TrendMan Előzmény: #777792

Hát, aki gondolkodás nélkül követi, az tényleg hülye.

Viszont jelenleg nincs jobb.

A kommunikációról meg tudjuk ugye, hogy nagymértékben függ a szövegkörnyezettől.

Ha felteszik a kérdést l…

#777739 Ibiza

Ha felteszik a kérdést lbibsibalnak a roppant egyszerű kérdést támogatják a menekültek szétosztását, befogadását?.. akkor elviszi a cica a nyelvüket..szégyenlősen hallgat mindegyik...lapít taknyol ahogy szoktak.

Főleg olyan szétosztást, hogy a németek kimazsolázzák és a reszlit osztogatják. Fel kéne tenni még egy kérdést..ok állati humánusak vagyunk..szegény migránsokkal..akik annyira megijedtek irakból szíriából meg sem álltak németországig sőőőt svédországig.. ha jobban megijedtek volna a földet megkerülve újra hazaértek volna.

Szóval feltenni a kérdést a migránsoknak.. akarnak e Magyarországon csehszlovákiában vagy a lengyeleknél élni? ha akartak volna akkor mosolyogva belépnek és kérik a letelepedést nem? És ha ideküldik őket akkor nem hagyhatják el az országot? Röghöz kötik őket mint a jobbágyokat? ez mi?

Börje Svensson szindróma (agyelhalás agy nélkül)

#777731 Kiss Zoltán Előzmény: #777706

A külügy elutasítása egyszerű:"Sajnos Magyarországon ilyenkor nagy a meleg,ami jelentős mértékben növeli a nemi erőszak veszélyét"!

Börje Svensson szindróma (agyelhalás agy nélkül)

#777706 polgarmester

a.) A dublini szabályozás keretében ezernél is több menedékkérőt akar visszaküldeni Magyarországra Svédország. Magyarország közölte, hogy nem alkalmazza a Dublin III-at, ezért a svéd migrációügyi miniszter be fogja hívni a magyar nagykövetet, hogy elmagyarázza neki: aki nem tartja be a dublini szabályozást, az nem lehet EU-tag. (valaki adjon már neki egy térképet!

b.) svéd pszichoterapeuta Börje Svensson (Ó, anyám)

http://www.breitbart.com/london/2016/08/11/swedish...Egy svéd pszichoterapeuta Börje Svensson, aki nem mellesleg a szexuális bűncselekmények szakértője, az egyik legnagyobb svéd lapnak elárulta, miért Svédországban történik a legtöbb nemi erőszak. A megfejtés nem más, mint a meleg nyári időjárás.

Ő.Ő

(asszem kilépnék már innen)

Perverz tataizmus

#777588 polgarmester Előzmény: #777585

Több száz férjezett kiskorú migráns érkezett Németországba (Ő.Ő)

Az iszlám jog szerint a lányok 9 évesen a fiúk pedig 12 évesen már megházasodhatnak.http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/35-ki...

Ejrópa már eddig is gazdag volt pedóbácsikban, most át kell írni a videót- az új idők szeleinek megfelelően. (public muslim mas. trench coat)