Azt hittem szintén zenész. Kibeszéljük a horgászattémát. :) Vagy nem hozol el visszaengeded őket, vagy gyenge volt a szezon?
Kawabazsy: Tanulmányozd ezt a filmet. Jók ezek a vadvízi kalandok, csak a termékajánlók fárasztóak benne, de hát ez erről szól. Egy apró szakmai megjegyzés nem használnék fonott zsinórt fás akadóban . Nem célszerű, mert a fonott bevágja magát a fába és akkor aztán vége a dalnak hiába erős a zsinór. Feeder bottal fában az se hétköznapi akármilyen erős bot. Nem tudom víz alatt mennyire akad bedőlt fa alatt , ha nem nagyon akkor odavaló cuccal pontyokat is ki lehetett volna bűvészkedni. Mondjuk én 40 es monofilt használtam volna, ha víz alatt nem nagyon akad akkor 35-ös bőven jó, vagy ha nagy a sodrás, valami jó kopásálló fajtát és 4 m körüli dióverő jó erős pontyozó botot. Nagy 1-2,0 -ás pontyozó horgot. Ekkora keszegek laknak ott azok is felvették volna a nagy horgot. Etetni áztatott vagy főtt kukoricával , azzal is csalizni, ekkora keszegek is úgy kajálták volna szerintem, folyóvízen. De hát ez egyben termékreklám is, szóval csak beleokoskodok egy kicsit.