Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Ingatlanok

#777719 Ibiza

Lassan lezárulnak az ingatlan ügyleteim..

egyik hozott 8év alatt 127%-ot

másik 8év alatt 100%ot

harmadik hozott 6hónap alatt 90%-ot

egyik hozna 5év alatt 50%-ot de jogilag rendezetlen..toporog

vettem egyet kb 25%-al az ára alatt és 60%-ban 10éves matolcsi hitellel pótolva...a törlesztés összege kisebb mintha bérelném...ráadásul szerződésmódosítás nélkül bármikor akár résztörleszthető.

Az üzlethelyiségek addig is értékesedtek amíg nem kellett bérleti díjat kiadnom.

Nem menőcsávózás csupán azért írom ingatlannak mindig van helye a portfólióban.

A lényeg nem kell görcsölni..akkor kell venni mikor senki nem akar..akkor kell eladni amikor már mindenki rohangál ingatlanok után...vagy ha felkínálnak egyet.. Nem kell görcsösen ragaszkodni semmihez..

Egy de lehet két ingatlanról lemaradtam..kellett volna egy szerencsés konstelláció..

Ingatlan egy vagyonelem.. ha laksz benne akkor elvileg egy holt tőke.. hacsak nem veszel fel rá hitelt..sajna nálunk nem működik a jelzálog hitelezés..az elsétálás intézményével..

Van ismerősöm aki semmiképp nem akar saját üzleti ingatlant.. azt mondja abból a pénzből inkább berendez és bérel 3 másikat.. ez is igaz..ez is egy üzleti modell.. ráadásul minden fisz-fasz tartozás miatt egyből ráugranak a széparcú végrehajtók.

Én ingatlan párti vagyok.. azt látom kb 8 évente vannak hullámok az ingatlanban..

vannak kivételes lehetőségek..ehhez likviditás kp vagy hitelkeret kell..azonnali fizetésnél lehet jól venni..

Volt ingatlanom ami 8 év alatt 8x pénzt hozott...évi 100%-ot...ez

még a tanácsilakásos időben volt.. a faszi akitől megvettem 1millióért

neki 94 ezerbe került az ingatlan..én fizettem ki helyette.. :) (ő nulla

pénzzel keresett 1 gurigát)

Kérdés

#776908 Koffein Előzmény: #776885

Akkor nem ilyen táblás megoldás, hogy az önkormányzaton belül egy eldugott helyen meghirdetik, oszt jelentkező hiányában egy bennfentes lecsap rá, vagyis mondhatnánk azt is, hogy elrogántóniza... :)

Kérdés

#776885 matgab Előzmény: #776873

elvileg nyilvánosan kell meghirdetniük, ezért vagy felteszik az önkormányzat honlapjára, vagy egy helyi újságba besuvasztják.

Kérdés

#776873 Koffein

Van olyan oldal, ahol az önkormányzatoknak meg kell hirdetniük az eladni kívánt önkormányzati lakásokat? Vagy azokat fű alatt intézik tóni módra...

Re: nincs cím

#774801 polgarmester Előzmény: #774555

A környék viszont csodaszép- lenne. Ha értékelnénk,+ ha megoldódna a munkahelyteremtés- kilőnének az árak. Nincs igazi fejlesztés arrafele.

csak azért mert ha már f…

#770643 Röné

csak azért mert ha már felmentek az árak, akkor valamikor csak le is kell esniük, nem ?

#767321 matgab Előzmény: #767155

egyet azért ne felejtsünk el. Szerintem az ingatlanok árnövekedése most sokkal inkább annak köszönhető, hogy mind a FED, mind a EKB nyomtatja a fedezetlen dollárok tömegeit, gyakorlatilag egy olyan inflációs folyamatot gerjesztenek ami először a tőzsdét érintette, most már az ingatlanoknál van és később megjelenik a reál szférában is.

effektíve a gazdaság természetes reakcióját láthatjuk a pénznyomtatásra, illetve a tőkések újabb kizsákmányolása a munkásosztállyal szemben (hiszen a munkabérek sem nőnek és jelenleg még a fogyasztási javak sem , de előbb utóbb azok is fognak, míg a bérek kevésbé).

#764775 banyaiz Előzmény: #764695

Végső romeltakarítás eltart még egy darabig.

Bőven áron alul veszik kíváncsi leszek rá mennyi eladhatatlan vagy filléreket eladhatót gyűjtenek be.

Így olvasva elég óvatosnak tűnnek, de rápillantanék azért azokra a papíron ilyen olyan áron nyilvántartott ingatlanokra. Helyileg hol vannak milyen állapotban .

De ha jól csinálják két légy egy csapásra nem kell kilakoltatni és az állam még kereshet is valamit a bulin egyszer. Vagy ha 0szaldós az államnak esetleg minimális veszteség még akkor is megérte.