Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Az 5740 es pakk eladva m…

#779529 Tapasz Előzmény: #777328

Az 5740 es pakk eladva ma 5880 ért. Az 5640 es pakk korábban eladva 5780 ért.

Hetes chart

#777831 Stef Előzmény: #777305

Tegnap pici longgal próbálkoztam, ma nyitóban zárt. Széllel szemben... hülye voltam, de adott volt a setup :)

Dübörög tovább az első megállóig, ami 5500 lehet.

Lassan lehet alkalmazni Tapasz sávos vételi technikáját... már aki meri! :))))

Short rész-zárás

#777457 Stef Előzmény: #777303

Tegnap a 2/3 short pakkot lezártam nyerőben, maradék nullában.

Lassan a longot keresem, a shortot meg távoli stop-al követem.

Szvsz ha igazam van aug 31 előtt fordulni fog felfelé és nem megy 5000-4900 alá, maximum napon belüli leszúrás.

Tegnap vettem egy kis pa…

#777328 Tapasz

Tegnap vettem egy kis pakkot nyitóban, amit eladtam 5900 ért. Ma visszavettem a tegnapit megint 5840 ért, majd még egy pakk vétel 5740 ért.

ne izgulj, okosban csak …

#777317 matgab Előzmény: #777309

ne izgulj, okosban csak a harmadát vettem , mint amennyit akarok venni. Így ha esik örülni fogok, hogy csak harmadnyi van, ha meg emelkedik akkor meg a nyereségnek örülök... Trükkös gyerek vagyok ám! :-)

Hetes chart

#777305 Stef

Csak hogy teljes legyen a kép, ez volt a hetes TF 27-én:

Egy running flat fut, ezt Cimbi szépen leírta hogyan működik:

http://traderskillset.com/how-running-corrections-...

Fent volt egy long csapda, most meg alakul a short csapda. Időben ki kell ugrani a shortból és a longra fókuszálni, különben -> aki lemarad az kimarad :)))

----

A flat-ek erősítik a trendet, főleg 4-eseknél jelennek meg. Onnan aztán száguld tovább a papír az eredeti fő-trend irányába, jelen esetben felfelé.

Amennyiben nem 5 hullám megy fel, akkor a 3-as volt az A és most jön le a B és onnan fel C, de szintén ATH-ra. Szóval nem látom a chartba bele, hogy 5000 alá menne, maximum egy napon belüli leszúrás 4900-ra.

----

Mint előb is, ezt sem szabad komolyan venni!

Trade the number not your dream :)))

Én nem bánnám, mert 950-…

#777303 Stef Előzmény: #777298

Én nem bánnám, mert 950-ről shortban vagyok és akkor menne még 10%-ot lefelé ;-) faktor hatás :)

Ide nem írtam be, csak máshova, de ez volt a véleményem 27-én délben:

Richter D1/H1-en olyan setup alakult ki, ahol érdemes a longokat zárni (H2 erősíti a H1-et). Tudom, holnap hír, de a chart azt mondatja velem, hogy készen van naposon egy rflat B és most fog elindulni C. Célár alacsonyan van, 5000-4900-között. Hamarosan validálhatja.

Másnap elindult lefelé. Azt hiszem a féléves jelentés volt, vagy valami hasonló (kit érdekel?).

Ma:

Tegnap volt egy bear piaci long rally (as expected), adott lehetőséget kiugrani longból annak aki bent ragadt, valamint újabb short belépő is volt. Napos TF már élesedik...
Első veszélyzóna ahol megtámaszkodhat 5300-5400. Hetesen ha ilyen alacsonyan zár, akkor még az is bejelez.
Sorba durrannak be a TF-ek: H1->H2->D1->W1

-----

Csak hogy teljes legyen a kép -> 5300 elérése után ATH-t várok, magasan, de nagyon...

--------------

De! A fentieket SENKINEK nem szabad komolyan venni! Mindenki saját felelősségre! Csak a chartot nézzétek és ne higyjetek senkinek, főleg nekem ne...

Tehát, ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz :)))

Uraim! Elértük a melegp…

#776539 polgarmester

Uraim! Elértük a melegpontot! 6 azaz Hat ezer forintov a szint.
Nem ócó...

áj dont hev.:((

Re: Re: Célárak

#776260 polgarmester

:) Csak nem shortoltad? Ő.o

DE, köszönöm. Ez szép nap volt. Melóztam, kicsit tőzsdéztem +még gipszeltem is.

Süti!:)

(a jelek szerint a Gy.j. jó lesz)

Re: Célárak

#775611 polgarmester Előzmény: #775590

Váó, épp azon filóztam, h eladom a 07.07-i vételeket, de még ülök rajta. Hadd ragadjon másokat is magával a mámor. (kivéve, ha matgab belevesz mert akkor sold.) Mert az a 2. legjobb indim.