Szia Borska
Ezek szerint lett!:) Ma rányitottam a longokra, 600-800 ig csak elmegy ha már eddig eljött.
Szia Borska
Ezek szerint lett!:) Ma rányitottam a longokra, 600-800 ig csak elmegy ha már eddig eljött.
longok visszanyitva mind a 30k valahol 27600 körüli áron. Sokkal jobban járok ha multkor nem csinálok semmit :) de ilyen ez. Tán 28 fölött mások is kedvetkapnak, már ha lesz annyi.....
Kiderül
hm,hm long zárva 320-380 között 1esével.... Nem volt egynagy élmény. Gyakorlatilag nulla sztory.....
...már nem kell sok egy robbanáshoz, legalább is TA alapon. Most épp így néz ki, aztán majd kiderül.
Azt a taktikát követem, hogy 27500 felett naponta dobok rá kb. 10 konti shortot (alkalmanként). Cél kb. 1000-1500 pont nyerő.
Majd meglátjuk mi sül ki belőle decemberig.
ismét fordulás
minden short zárva 380-400 körüli átlaggal ( számszakilag 0 eredmény ezen a tréden) és kb valahonnan ugyaninnen 3 csomag long
I-II-III HATI LONG 27400 ról
én megpróbáloma meglévő dolgokat nem túlbonyolítani
amellett, hogy fogadást kötöttem az euróra a huf ellenében egy 320-325ös targettal
...oszt majd kiderül :)
Én zárogattam a legfelsőkből 27185-27085 -ig
no, csak elindul má végre valami
shortot bővítettem, igaz csak 5kontival de rányitottam 27270körüli átlaggal
így II és fél adag fut :)
...kérdés mivé fajul majd a dolog :) de ha picit is megsuhintja a félelem szele a bét-et akkor vákumként fog minket a mélybeszippantani a piac
tegnap nyitottam én is pár konti shorto 27460 körül, a már meglévő nagy halmazhoz.
jaahhhh, tényleg :)
nem igazán hiszek a nagy esésekben (egyenlőre) de ha az ember nem fordul, ide-oda rutinból akkor könnyen tátott szájjal nézi végig a menetet.
olyan 26800-900ig levárnám 1 héten belül, és ha már a kívánságokról esett szó, szeretnék egy számot küldeni s&p nek :) NENA-tól a 99 Luftballons címűt :D :D :D
II. adag 10k HATI SHORT is megnyílt 26400ról
...remélem nem most szállunk el