Akkor talán ez a megoldás?
http://www.origo.hu/kornyezet/20160803-mark-boyle-...
Nem kizárt, hogy ez a kisérlet inspirálta a Brexit-et. :-)
Akkor talán ez a megoldás?
http://www.origo.hu/kornyezet/20160803-mark-boyle-...
Nem kizárt, hogy ez a kisérlet inspirálta a Brexit-et. :-)
New age van.. ez nálam azt jelenti..semmi nem történik véletlenül.. a destabilizálás..a forradalmak azok egyben hatalmi eszközök.. titkosszolgák tanulják..hogy lehet zavart kelteni..lázadást szítani..annak az élére állni.. egy-egy gócpont az egyben lehetőség..hatalmi és kereskedelmi lehetőség.
Nyílván vannak spontán szerveződések..de erre azonnal ráreppennek a mi lenne ha elemzők..és ha kijön a win-win eredmény akkor meglépik.
A világban iszonyat mennyiségű lőszer fegyver van..ezeket időnként cserélni kell..akkor egyszerűbb eladni..elpufogtatni leszámlázni..mint költségesen megsemmisíteni..ráadásul ha ezek a fegyverek az én rejtett érdekeimet szolgálják..amit hivatalosan nem lehetne.. akkor bingó.
igen, azt írtam..a politika is használja..orbán..obamaki és sok főpolitikus.. azonnal posztol..nem kell bonyolítani sajtótájékoztatni..alsógatyában is lehet posztokat nyomni.. tesztelni a közvéleményt..a világ reakcióit..utána el is lehet távolítani.
az állam is használja, lásd legutóbb, milyen ügyesen használta ki erdogán a facebook által kínált lehetőségeket... pár perc múlva fél törökország a katonákat ütötte... kétélű fegyver ez...
nekem a "Pusztító" című film jön le.
Amúgy nem gondolom.. azt gondolom ez a világhatalom érdekei szerint működik.. ha odaszól a rendőrség és leveszik a videót mert nekik is az az érdekük akkor..miről beszélünk.
Az internet a közösségi oldalak a felhők.. látszólagos szabadságot adnak.. miközben a legnagyobb kutatási terület a big data.. a világ kommunikációjának a 100%-át lehallgatják..vélhetően ellenőrzik..
Gondolj bele a legtöbb ember milyen széles csíkot hagy maga után...titkosszolgák százai kellenének egy-egy ember adatainak az összegyűjtésére...ezt önkéntesen megkapják tőled.. de ha a zorbán azt mondaná..mindenki menjen be a belügybe adja meg ezeket az adatokat.. lenne nagy ellenállás..diktatúrázás.. sok hígagyú :DD..lennének "népi" mozgalmak..élükön liberálisarcó harcosokkal..emberjogisokkal..
A TV és internetes egység egy dobozba megy..elég ha a TV-d gyüjti az adatokat és időnként átküldi valahova.. internet- és mobilszolgáltatódnál, a böngésződben ott az összes keresésed.. látják merre jársz.. bankod mutatja merre és mit fizetsz..googlnál van a privát és üzleti levelezésed...képeket posztolsz magadról..ismerősöket jelölsz be.. orvosi adataid benne vannak egy rendszerben.. összes okmányod..adatbázisba rendezve..mostanában már ujjlenyomatodat is megadod..még a szaros mobilodnak is..
Az adataid zömét a kereskedőknek eladják.. kapod is a célzott hirdetéseket.. de a többségét bigdatázzák :)
Változik a világ változnak a hatalmi- és befolyásolási módszerek...
Csak nekem van olyan érzésem, hogy a nagy cégek, mint pl. a Facebook, kezdenek a valóságban olyan szerepet játszani, mint pl. az OCP a robotzsaru cimü filmben?
Egy szervezet, amely kvázi az állam felett áll?
Olyan szolgáltatásokkal, termékekkel jönnek ki, amik inkább destabilizálják a világot, mintsem előrelenditenék?
Akár a Pokemon örületet is lehetne emliteni.
Tudom, hogy vitatható álláspont, de nem tudok szabadulni ettől az érzéstől. :-)
f..om.. írtam egy hosszút és kiléptetett....elveszett az egész..tkm tele...röviden
Látod ilyen egyszerű a dolog..ők maguk kezdenek el mémkedni..túlnyomják a hamis infókat.. jó módszer nem? És adtak is a skatulya eszűeknek egy új fakkot.." összeesküvéselmélet" boldogan használják.. hiszen kellően hosszú..olyan szakértőies.. és belerakható minden ami nem illeszkedik a hörcsögi létbe..ami összezavar.. ami meg-megjelenik időnként, valami felismerő okán.
A világhatalom a politikai is használja..egy egy el nem rejthető hírre rátolnak...százával.igazságmorzsákra épített "legendákat" elferdítik eltólják..ingerküszöb alá rakják a kiszivárgott hírt..
Szabadkőművesek léteznek, sok épületen pénzen..láthatóak a jelképeik.. árveréseken megjelennek az ékszereik..ezek tények.
A kőművesek gazdag értelmes emberek voltak..miért ne szerveződhettek volna..még azt is elképzelem a világ jobbítása volt a kezdeti céljuk.. Ami fura a túlmisztifikált túlbonyolított rituálék.. de biztosan van értelme.
Azt nem gondolom titkos jelzésekre lenne szükségük hiszen ismerik egymást gondolom megvan a hatékony kommunikációs rendszerük...
De mindenesetre ezek a sztorik jól elfedik a világhatalom létezését.. azok működését..csak a kedvedért ,) sok köztük a zsidó..számarányukhoz képest túlreprezentáltak.. ezek is tények. Gondolom ezek között is vannak sz.kőm.-ek.. mert mindenhol ott vannak.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20160803-rendorseg-b...
a nagyorrú disznók, a kutyáik.. és a sok barom
Hát én nem tudom, de mindkét jelölttől + Obama kiráz a hideg.
"ez filozofiai elv is: mindig a legegyszerübb magyarázat äll a valosäghoz a legközelebb. "
Ha ez van a zászlódra tűzve akkor mindent értek..
a legtöbb ember egy lépést lát előre..egy kisebb része kettőt.. minimális a 3at.. a titkosszogasulikban a 6 lépés előrelátást tanítják.. nem nehéz befolyásolni az embereket..hiszen fel vannak programozva... nyújtanak nekik egy diznilend életet és a többség elfogadja..nem akar kilépni az uborkásüvegből..
tedd fel megadnak a kérdést ha igaz (ezer tanulmány van róla) egy szűk csoport kezében vannak a termelőeszközök és a javak többsége.. akkor miért ne akarnák irányíthatni a dolgokat?
Még a magyar szinten is ha nagy eredményt akarsz elérni mint gázszerelő..akkor keresned kell a politikával a kapcsolatot.. pedig ez csak Huf milliárd.. ha olajmulti vagy akkor az elmaradott országban azt akarod a te gázszerelőd legyen a király..aki majd úgy ugrál ahogy fütyülsz..nem?
ez filozofiai elv is: mindig a legegyszerübb magyarázat äll a valosäghoz a legközelebb.
13 alapito ällam esetén mégis milyen szäm kéne, ha nem a 13-as mint szimbólum rajta legyen? :D
pedig állítólag okos vagy :DD ne hidd el.
összeesküvés elmélet vs felismerés... az árnyékhatalom rájátszik.. béna felismeéseket nyomnak.. gyengítve a megalapozattakat..
ha te látsz egy horogkeresztet a falra festve..azt mondod természetesen a fasiszták tették.. én meg azt mondom lehet igen..de lehet nem...Cui bono..
jé, ennek a cikknek a szerzöje is u.arra jutott, mint én :)