Véleményem szerinte a Portugál, vagy osztrák csapat jobb választás lett volna, mint az olasz...
Véleményem szerinte a Portugál, vagy osztrák csapat jobb választás lett volna, mint az olasz...
Az olasz bajnokság túl kemény a magyar ászoknak.
Sajnos mindig ez derül ki.
kezdődik...
http://www.life.hu/news/20160801-nagy-adam-a-magya...
Avagy hogyan tesznek középszerűvé Olaszországban egy magyar focistát...
Partisani meg kikapott otthon a Salzburgtól, de csak 1-0-ra.
Iszonyúan sajnálhatják a hülye fradisták, hogy nem verték meg okosan ezt az albán csapatot, mert a Salzburg sem lett volna egyáltalán verhetetlen. Főleg a Salzburg lett volna az esélyes a fradi meg játszhatta volna a kontrajátékot...
Na mindegy ez a vonat már elment, majd jövőre...
http://www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio-2016-ember...
Olimpia ide vagy oda, azért borzasztó elkeserítő, hogy az emberiség így tönkre teszi a Földet...
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-megi...
Nikolics meg nem fér be a magyar válogatottba... Helyette ez az szerencsétlen Szalai volt végig a "meghatározó " játékosunk, aki sajnos az első meccsen beszenvedett góljával bebetonozta magát. Lehet jobban jártunk volna, ha azt sem lövi be...
Kíváncsi lennék, hogy Niko hogy teljesítene egy még nívósabb bajnokságban. Ő még lehet egy középszerű csapat stabil kezdője ha így folytatja, bár már nem fiatal játékos.
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/bursaspor-az-e...
Dzsudzsák úgy látszik megint a pénzt választotta.
De most már nem tudok rá haragudni. 29 éves. Most még lett volna esélye esetleg egy közép-alsó kategóriás német (mondjuk a Hertha) vagy angol esetleg egy felső kategóriás közép bajnokságba eligazolni (görög, vagy holland vagy belga). De karriert most már úgysem futhatott volna be, olyat amilyet az Eindhovenből még befuthatott volna ha nem ment volna el Mahacskalába anno.
Az akkor valszeg rossz döntés volt sportszakmai szempontból. De saját szempontjait figyelembe véve, maradva a realitás talaján nem valószínű, hogy valaha egy Robben vagy Ribery típusú világsztár lehetett volna. Max azt a karriert nyomhatta volna, amit Gera nyomott, csak Gerában sokkal nagyobb az alázat, sokkal jobban szeret focizni... Aztán mi lett volna ha lesérül pl.? Így meg kva nagy pénzt lekaszált, a buta de kva sok pénzzel rendelkező klubok adják egymásnak, akik egyfajta presztízs játékosként kezelik, noha már messze ne az. Még fut egy-két középkategóriás szezont, aztán hazajön levezetni a DVSC-be vagy a Fradiba... Láttunk már ilyet. Némó is hasonló karriert fut be, de még azért ez még mindig jobb , mint amit Koman Vladimir vagy Filkor produkált.
Érdekes, hogy kupacsapataink a fradi kivételével gyakorlatilag úgy tök utolsók a bajnokságban, hogy már mind ki is estek a kupákból (a Videotonnak van még egy köre, de a dánok biztos, hogy simán el fogják kalapálni őket).
Ezek túl edzették magukat? Vagy pont , hogy nyáron nem edzettek? Vagy annyira utálják a nemzetközi szereplést, hogy már a bajnokság elején be akarják biztosítani, hogy nehogy ilyenre kelljen jövőre menniük a nyaralás helyett?
Szegény fradit azért sajnálom, ha nem is a játék alapján , de azért megérdemelték volna a továbbjutást, ha egy kicsit szerencsésebbek, vagy okosabbak, vagy ügyesebbek, vagy legalább tüzesebbek...
Nagy Ádám ügyben azzal egyetértek serie a mély víz .
Lehető legrosszabbul alakul akkor is anyagilag sínen van.
Olaszok éppen anyagi gondok miatt arra álltak rá vagy még be nem futott fiatalokat bagóért. Vagy már csúcson túl lévő klasszisokat áron alul ha megkapják.
Azért még így is egy nagyon erős bajnokság.
Kár mert volt néhány biztató részlet eb-n erre jött volna egy kupamenetelés ez jó időzítés lett volna.
Az albán kapus gólját néztem az igen. Bödéé se volt akármi első meccsen ahogy átemelte.
Fradiban azért anyagi feltételek megvannak ennek az eredménye előbb utóbb kellene jöjjön kupaszereplésben.
Készülök pedig rá, hogy majd 1-2 nb1 meccsbe belenézek . Rá kell gyúrjak még. :)
Néztem a múltkor Bognár góljait szépek voltak.
Sok mindent lehet mondani erre az albán csapatra, csak azt nem , hogy ügyesek lettek volna. Taktikusak azok voltak. Betömörültek és úgy jutottak tovább, hogy a fradi adott nekik az első meccsen egy gólpasszt a másodikon meg mivel egy hasonló óriási ziccerbe kiugratott csatáruk sem tudott betalálni és még kapura lövésig sem jutottak el ebből az akcióból sem, hát a mi hátvédünk kellett, hogy egy irtózatosan nagy védhetetlen gólt ragasszon be a bal felsőbe...
Oké, volt 1 tizenegyes amit nem adtak meg nekünk 1-0-nál és ha azt megadják... De nem panaszkodhattunk, mert a 90. percben Gera Zoli kezezését sem fújta be a bíró, ha meg mindkettőt befújják, akkor a fradinak 30 perccel rövidebb is lett volna a BL szezon...
Elképesztően gyenge taktikával játszott a fradi. Mit lehet egy betömörülő csapat ellen játszani? Na mit? Ha Doll olvasta volna legalább ezt a fórumot, akkor már az angol Szlovák, vagy az angol izlandi meccs után is leírtam azt amit mindenki tud a fradinál dolgozó embereken kívül. Le a szélre, el az alapvonalig, széthúzni a védelmet és beadni mondjuk Böde fejére. Hány ilyet láttam a 120 perc alatt? (jó nem teljes figyelemmel követtem, inkább már közben egy holokausztról szóló megemlékező "dokumentumfilmet" néztem, mert már azt is jobban el bírtam nézni, mint a fradi szenvedését, pedig ez azért nem kis teljesítmény a fraditól!!) Szóval hány ilyen beadás volt? Talán ha kettő.
Persze mindkétszer szarul adták be.
Amúgy meg vagy középen próbáltuk keresztülverni magunkat 9 albánon, vagy a szélről, de még a 16-os vonalától vagy 5-15 méterről próbáltunk beívelgetni (ami csak a magyar bajnokság védői mellett tud hatásos lenni, mert mint azt a fradi bizonyította , azt a magyar védők kőkeményen bevágják a saját kapujukba).
Meg ezek az igazolások?!? Hát komolyan mondom, hogy ha nem is akadémistákat, de a nagy körút kocsmáiból igazolják le a legügyesebbeket, azok is jobban játszottak volna. Mindenesetre lelkesebben. Hol van már a Simon Tibi vagy Lipcsei Peti féle Fradi szív?? Talán még Gerában megvolt. De ő már 38 évesen tényleg inkább csak a csapat szíve.., Egy helyben áll és dobog... Na jó ez nem igaz. Az a szörnyű, hogy tényleg még Gera volt az egyetlen ember az egész mezőnyben , aki meg mert csinálni egy-egy cselt. No meg Ramirez. Ramirez cselezett, de öncélúan. Oda vissza bebőrözte a fél albán védelmet, de ért vele valamit? Nem. Mert egy jó beadása sem volt.
Szóval kár volt ezt a sok német szupertehetség(telent) idehozni, mert 3 nem ér annyit, mint Nagy Ádám. Persze Ádit nem lehet megtartani. Sőt legalább ő álljon helyt nemzetközi vizeken és legyen ő az új Gera, mert ha így állunk, akkor még 50 évesen is Gera lesz a legjobb a válogatottban is.
Az, hogy 4 darab tizenegyesből 1-et tudnak csak berúgni, az megint egyértelműen koncentrációs problémára utal. De az már a vég volt. Amikor eljutottunk a 11-esekig, akkor már tudtam, hogy kiestünk. Látni lehetett a magyar játékosok szemén, hogy nem hisznek saját magukban. Míg az albánok jó lélektani helyzetben voltak , mert elérték céljukat, okos fegyelmezett taktikával.
Ráadásul volt egy játékban lévő kapusuk, míg szegény Dibusz olyan hideg volt, hogy még össze is ment a kapuban...
Mélységesen csalódott vagyok.
A meccs utáni nyilatkozatokról ne is beszéljünk. Szokásos felelősség elkenegetés, klisék blablák. Meg Dibusz, hogy az élet megy tovább. Ja majd jól elpics@zzák a Mezőkövesdet 4-0-ra nagyon boldog lesz mindenki... Jó hogy nem azt nyilatkozta, hogy köszönöm a nemzetközi meccsek nélkül is jól fogok keresni, legalább több időm lesz a családomra, meg jövő héten már ki tudom választani a luxus autómat, amivel majd furikázom őket.
Az egyetlen értékelhető nyilatkozatot Lovrencsics adta, úgy látszik ő még nem szocializálódott vissza teljesen a magyar futball közegbe (nyilatkozatok szintjén)
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-fere...
Ejnye bejnye. Ez most nagy pofon fradi nemzetköziben akart mutatni valamit.
Lehet az zavart be már továbbjutónak érezték magukat aztán mégis ellenfelet kaptak kutyulás a sorsolással.
Nem is néztem a meccset mert úgyis sima fradi továbbjutás. Erre tessék. Így nem tudom mennyire voltak acélosak ezek a bolgárok illetve albánok.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverp...
Na ez viszont egy jó igazolás. Ott legalább újra védhet, felépítheti a karrierjét és nem padoznia kell.
Akkor röhögnék egy óriásit, ha a wigan utána kiverné a Pool-t valamelyik kupában Ádi védéseivel.
Jó kapus sztem, sok mindent a nyakába varrtak, amiről nem is tehetett, csak mint a serdülő fiúknál, ha már van egy általános bűnbak, akkor mindig azon verik el a port, ha nem megy a csapatnak...
http://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/euromillioka...
Nem vagyok meggyőződve, hogy Ádi a legjobb helyre ment-e.
Az olasz bajnokság egyre kevésbé nívós, egyre inkább áthatja a bundázás ahogy fogy belőle a pénz. Az idősebb játékosokat sokkal jobban értékelik, mint a fiatalokat, ráadásul már a csapatba kerüléskor is sokszor a tulaj beleszól a szakmai vezető életébe.
Amúgy sem volt egy magyar sem , aki ott befutott volna eddig. Sokkal jobban örültem volna ha egy olyan országba megy, ami sikeres és komoly utánpótlás képzés folyik, mint Hollandia, Portugália vagy akár Belgium vagy egy angol vagy német kis/közép csapat az élvonalban, vagy akár a másodosztályban egy élcsapat. Sok jóval kedvezőbb lehetőség lett volna, hosszú még az igazolási szezon, egyáltalán nem örülök a Bolognának, ahol láttuk mi lett az eddigi tehetségesnek tartott labdarúgóinkból, mint Koman , Filkor, Rudolf, Feczesin, vagy akár a most a Palermoba ment Balogh-gal... Csak visszafejlődtek és utána jöttek haza MB1-ezni...
kb ezt vártam volna Gabitól az EB-n is.
http://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/szerencse-ho...
Szerencsénk volt, hogy ott nem a "szokásos" formáját hozta. Egy ilyen potyagóllal egy komoly bajnokságban az életben nem állnának vele szóba. A Herthában jól védett, azóta inkább csak bakizgat, bravúrt meg keveset látunk tőle.
Lehet tippmixeltek. :)
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nagy-ada...
Nem volt egyszerű pályája eddig. Lejön a cikkből mennyi mindennek kell összeállnia profi focista legyen valakiből. Lehet feküdni fog neki az olasz stílus, ott megtanulhat védekezni. :) + taktikát. Csak tudja beverekedni magát a kezdőbe. Azért az nagyon durva 2-3 éve még sehol nem volt aztán válogatott, fradi kezdő, most Serie A.
(nagyobb árat gondoltam érte , Nb1-ből nehéz persze euró 10 milliókért eladni, de olyan 5-10 között gondoltam legalább)
Azért ez nem gyenge meglepetés... BL selejtező:
Lincoln Red Imps (gibraltári)–Celtic (skót) 1–0
Mióta lebukott Armstrong nem hiszem el, hogy valaki nem doppingol max nem bukik le , legalábbis ilyen jellegű teljesítmény sportokban.
7 tourt nyer anélkül lebukna, mennyiszer ellenőrizték ez idő alatt? 1000 x kb? :) csak utólag derül ki az is annak köszönhető amcsi aztán ott utána ment a hivatal. Különben még mindig bajnok lenne.
Vicc.