Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

sharan

#776808 rbbj11 Előzmény: #775761

nem, igy sem, nekem ez a forma az antiauto. Ez nem auto, ez kisbusz. Merö borzalom.

Mondjuk a hangjäval is kikergetnek a vilägbol, nem egyszer utaztam mär vele. Kevés auto vält ki belölem olyan ellenszenvet, mint ez. Mikor életemben elöször is meglättam élöben, azt gondoltam, sose lättam még ilyen ronda autónak nevezett järmüvet.

sharan

#775780 KawaBazsy

Gondolom tanultak az esetből, s mostmár nem alkalmazzák ezt a lemálló, szar borítást. Amúgy a műanyagok minőségétől sem vagyok elájulva, apró bizbaszok, kallantyúk könnyen törnek, az öregebb Civicnél nem volt ilyen gond.

Lehet h kicsi lesz ez a kocsi is, mert jövő héten megyünk lakókocsival kempingelni. Baba fürdőszoba nuku, úgyhogy kell vinni az állványos fürdetőkádat, meg a zasszony cangázna is a gyerekkel (lehet neki cangás utifutit bérelni), úgyhogy sakkozhatok majd a hellyel. 2-3 ülést biztosan kidobok belőle.. :-)

sharan

#775773 Euroman

előző vw és seat márkájú kocsijaimon ezt egyáltalán nem tapasztaltam.....ha ezt tudom, ilyet biztosan nem veszek....szerencsére a motor szívó benzines, nem Tsi, így az minimális gondozást igényel...

sharan

#775770 Euroman

Én is olvastam ezt a cikket. csak hát ez a kocsi jóval öregebb is, és rengetegszer többet volt használva az enyémnél.....ha műszakilag elromlana, biztos cseréltetném a magamét, de mivel működik, így nem bántom.....igyekszem a kocsit is low budget üzemmódban tartani...

sharan

#775766 Euroman

amúgy ez a gumimállás undorító...az enyémben csak 28K km van, és a vezetőoldalon az ablakemelő kapcsolók (vezető és jobb1 kapcsoló) meg vannak kopva....nem teljesen, de azért ez így is gáz....

sharan

#775765 Euroman

Szép ez az autó, nekem tetszik. Gratula:) Nekem garázsilag és vezetni is nagy lenne, nekem a Touran-ért fáj a szívem....majdnem azt vettem 10 éve, aztán sajnáltam rá a pénzt, gondoltam talán az lesz a következő....akkor nem sejtettem, hogy nem lesz itt már semmilyen következő, jó ha a meglévőt "lábon" tudom tartani....

sharan

#775761 KawaBazsy

Robbaj-nak: itt van másik szögből, így se tecc? :-)

Belül is oké, mert alap (Trendline) felszereltség, s így nincs benne sehol az a lemáló gumis szar. A műszerfal az A6, a klímakonzol Passat, az egész úgy van összelegózva konszern cuccokból.

A 2m-es matrac csont nélkül becsusszan a hátuljába, úgyhogy sátrat sem kell vennem, lakóbusznak is yo. :-)

horog

#775759 joepappa

én most tolatok majd horgot a mazdára, aug 15-es lejár a műszaki előtte megy azt csinálják. most láttam hogy mennyire kellene előtte kocsin volt most meg úgy vettem áprilisba hogy nincs rajt, de nagyon kellene.

sharan

#775757 KawaBazsy

Pörög? Csak egy autót cseréltem, végre.. :-)

Ha berakod a kepfeltöltés.hu linket, beágyazza.

sharan

#775756 Sumér harcos

nálad aztán pörög az élet:)

ezt a képet hogyan tetted ide?vagy már ilyet is lehet,semmi faxnival az uj felületen?

mondjuk az nem látszik,hogy mire válaszolok,csak kitalálható vakon:))

én is tetettem rá egy 17…

#775755 Euroman

én is tetettem rá egy 1750 kg teherbírásút....nagyon patentül feltették, és sikerült jó árat is kialkudnom....egyelőre nem kell semmire, de mivel a forgalmi betelt, amúgy is cserélni kellett, így ezzel és a műszaki vizsgával összekötöttem a horog felszerelést...

2t-s horog van rajta, a …

#775754 KawaBazsy

2t-s horog van rajta, a raktér meg 2m3-nél is nagyobb, úgyhogy amit az elvisz, azt ez is. Oszt majd kiderül..

értem, rendbenés helyett…

#775752 rbbj11

értem, rendben

és helyettesíti a pickup-ot a te céljaid esetén? Erre valóban nem gondoltam

Amiket írsz, az az eggye…

#775751 KawaBazsy

Amiket írsz, az az eggyel kisebb méret. Válasznak meg olvasd el lécci mégeccer az előző hsz-em utsó pontját. Illetve idézd feli, h alapban kisteher (pickup) kocsit akartam a vállalkozásom miatt, amivel tudok cuccolni, meg vontatni is nagyobb tömeget..

Egy ford c-max csalädina…

#775746 rbbj11

Egy ford c-max csalädinak miért nem lett volna jobb? Vagy akär egy b-max? Ha már regi auto, miert nem Opel Zafira?

Mondjuk ez mostanäban nagy divat, hogy ha egy szem gyerek is születik, egy busz kell egyböl, mert kell a hely....pedig egy sima kombi autóban is van 3 gyereknek is hely...és egy jó kombi is 1500 kg.

na mindegy, én csak megállapítottam, hogy nagyon távol vagyunk egymástól autók terén (is? :D)

sharan

#775745 KawaBazsy

-Hatalmas a hely benne.

-Magasabban ülsz, mindent látsz. A gyerek is jól kilát hátul, nagyon tetszik is neki.

-Dupla klíma, van egy külön kör az utastérnek. Én nem bírom, így viszont a kölök kellemesen utazhat.

-Ha vki nekünk jön, 1.8t.. pont tegnap láttam egy képet első Astra/kisteher karambolról, a család az Asztmában nem élte túl.. Ebben a gépben sztem még élnének.

sharan

#775743 rbbj11

nem kell ällandoan a felvägäs az öregségedre :D

A kép tökéletes: egy hatalmas elöl csapott, formátlan doboz