a fórum friss témák legyenek már a bal oldalt tetején, így alig találtam meg.
a fórum friss témák legyenek már a bal oldalt tetején, így alig találtam meg.
Nekem hiányzik idefent egy közvetlen ránézési/kattintási lehetőség a fórum témáira.
Így most teljesen le kell görgetni.
azt még egy jobb egérgombos kattintással viszonylag egyszerűen meg lehet oldani...
ha a lent leírt eddig jól működő funkciókat visszaépíted, akkor majd hozzászokunk a design változáshoz előbb utóbb...
a gyerekbetegségeket javítjuk, de struktúrális változás nem lesz.
ja és jelez 4 új üzenetet miközben nincs egy sem
nekem alapból jó..
a stílus olyan amilyen, szokható.
jó, hogy íráskor vannak stílusok, betű kiemelési lehetőségek..
jobb a keresője, jobban megtalál dolgokat szavakat.
gondolom a tárterület is szempont volt..és a mobil eszközökre optimalizált megjelenés..nagy gépen kicsit szellős...de szokható ha kompromisszumot kell kötni.. 10hozzászólás/oldal láthatósága jó lenne de kibírható.
ami hiányzik:
- nincs sorszáma a hozzászólásnak
- és a kedvencekben megjelenő új hozzászólások.
Ami komoly hiba sztem:
A válaszban nem látszik mire válaszoltak..ha ráraktam az egeret a válaszoltra akkor ablakban feljött a szöveg amire nyomták a választ, ez eléggé hiányzik.
Én nem tudtam lehet nézni új verziót..aki tudta miért nem tesztelte?
Nem hiszem el, hogy nem zavar, hogy válaszolsz egy üzenetre és nem látod, hogy mire válaszolsz? Vagy az elmentett kedvenc topikok, hsz számok stb... ezek akkora gyerekbetegségek, amik a tesztverzión kijönnek és pótolni kellett volna, feltéve, ha ez volt a cél... :)
Lehet, hogy most már reszponzív az oldal, de dizájntól függetlenül olvashatónak kéne lennie mobilon, a nélkül, hogy a webes verzióban rövidlátóak lennének a userek... :)
Nekem annyi első blikkre ami zavaró, biztos mások is mondták egész képernyőn látszik a szöveg, nem fogja be a szemem egy pillantásra. Jobb volt vsz jobb oldalt fórumtémák és a szöveg csak képernyő kisebb részén.
Másik ami most feltűnt ha vmire válaszolok nem látom írás közben .
két hete feltettem az oldalt, hogy mondjatok véleményt, stb nem sikerült. Most már ez marad, finomítani lehet. design elemek azért szellősek, mert mobil felületen így egyszerűbb olvasni
Elnézést, hogy ezt mondom, de ez így egy primitív küllemű, használhatatlan kaka.....az előző ezerszer jobb volt
Nem csak én vagyok eltévedve Henci? ezért még lét is kap valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem meg a nép elé kéne járulnia, és nyilatkozni, hogy wtf van, ha már változtatások nélkül beélesítette a tesztverziót... :)
Szerintem szépen lassan meglesz oldva minden.
Szerintem érdekli, csak nem mindent olyan egyszerű csiribá- csiribú megcsinálni, hogy mindenkinek jó legyen ;-)
Herceget nem érdekli a nyűgeitek halmaza,ez van,ezt kapjátok:))))