Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

a fórum friss témák legy…

#775692 matgab

a fórum friss témák legyenek már a bal oldalt tetején, így alig találtam meg.

Carte d'Or...helyett....…

#775691 Euroman

Carte d'Or...helyett....Caca (ejtsd: kaka) d'Or

Nyugtassatok meg, hogy j…

#775689 Koffein

Nyugtassatok meg, hogy jelenleg csak A/B teszt folyik :)

fórum elérhetőség fent?

#775679 TrendMan

Nekem hiányzik idefent egy közvetlen ránézési/kattintási lehetőség a fórum témáira.

Így most teljesen le kell görgetni.

azt még egy jobb egérgom…

#775668 matgab Előzmény: #775667

azt még egy jobb egérgombos kattintással viszonylag egyszerűen meg lehet oldani...

linkre kattintva nem új …

#775667 Koffein

linkre kattintva nem új lapon nyitja meg az oldalt...

asda

#775650 matgab

ha a lent leírt eddig jól működő funkciókat visszaépíted, akkor majd hozzászokunk a design változáshoz előbb utóbb...

nekem alapból jó..

#775640 Ibiza

nekem alapból jó..

a stílus olyan amilyen, szokható.

jó, hogy íráskor vannak stílusok, betű kiemelési lehetőségek..

jobb a keresője, jobban megtalál dolgokat szavakat.

gondolom a tárterület is szempont volt..és a mobil eszközökre optimalizált megjelenés..nagy gépen kicsit szellős...de szokható ha kompromisszumot kell kötni.. 10hozzászólás/oldal láthatósága jó lenne de kibírható.

ami hiányzik:

- nincs sorszáma a hozzászólásnak

- és a kedvencekben megjelenő új hozzászólások.

Ami komoly hiba sztem:

A válaszban nem látszik mire válaszoltak..ha ráraktam az egeret a válaszoltra akkor ablakban feljött a szöveg amire nyomták a választ, ez eléggé hiányzik.

Én nem tudtam lehet nézni új verziót..aki tudta miért nem tesztelte?

Re: hmmm

#775638 Koffein

Nem hiszem el, hogy nem zavar, hogy válaszolsz egy üzenetre és nem látod, hogy mire válaszolsz? Vagy az elmentett kedvenc topikok, hsz számok stb... ezek akkora gyerekbetegségek, amik a tesztverzión kijönnek és pótolni kellett volna, feltéve, ha ez volt a cél... :)

Lehet, hogy most már reszponzív az oldal, de dizájntól függetlenül olvashatónak kéne lennie mobilon, a nélkül, hogy a webes verzióban rövidlátóak lennének a userek... :)

Re: hmmm

#775630 banyaiz Előzmény: #775627

Nekem annyi első blikkre ami zavaró, biztos mások is mondták egész képernyőn látszik a szöveg, nem fogja be a szemem egy pillantásra. Jobb volt vsz jobb oldalt fórumtémák és a szöveg csak képernyő kisebb részén.

Másik ami most feltűnt ha vmire válaszolok nem látom írás közben .

hmmm

#775627 Kissherceg Előzmény: #775626

két hete feltettem az oldalt, hogy mondjatok véleményt, stb nem sikerült. Most már ez marad, finomítani lehet. design elemek azért szellősek, mert mobil felületen így egyszerűbb olvasni

Elnézést, hogy ezt mondo…

#775626 Euroman

Elnézést, hogy ezt mondom, de ez így egy primitív küllemű, használhatatlan kaka.....az előző ezerszer jobb volt

vaklajos vagy mi a fészkes

#775625 prfecó

Nem csak én vagyok eltévedve Henci? ezért még lét is kap valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Re: csiri-bu és csiri-bá

#775623 Koffein Előzmény: #775622

szerintem meg a nép elé kéne járulnia, és nyilatkozni, hogy wtf van, ha már változtatások nélkül beélesítette a tesztverziót... :)

csiri-bu és csiri-bá

#775620 TrendMan Előzmény: #775615

Szerintem érdekli, csak nem mindent olyan egyszerű csiribá- csiribú megcsinálni, hogy mindenkinek jó legyen ;-)