tyűűű ezt észre se vettem, ez a kedvenc topikos listázás is egy hiányosság... azért ennyire nem kéne lebutítani az oldalt, mert a felhasználói élmény kárára megy... :)
tyűűű ezt észre se vettem, ez a kedvenc topikos listázás is egy hiányosság... azért ennyire nem kéne lebutítani az oldalt, mert a felhasználói élmény kárára megy... :)
Nekem sem igazán jön be az új módi, a régi klasszikus jobban tetszett.
Ezt hiányolom én is, nem látom hogy hány új hozzászólás született a kedvenc topikban, mióta utoljára itt jártam.
Szóval most vissza kell görgetni mire rájövök hogy jaa, ezt a hsz-t már olvastam. Ez így nem kényelmes, nem jó.
Persze így több időt töltünk az oldalon, ami hercegnek jó, szóval hozza neki a dellát. Ördögi mesterterv volt ez :DDDDD
próbálgatom, de nem tetszik.....az előzőre naponta számtalanszor kattintottam, de ez nem jön be....
ezt megelőzően a személyes adatokra kattintva,volt felhasználók menüpont is,ahol láttam az aktuálisan bejelentkezőket,ki mikor hogyan utoljára,mennyi felhasználó van összesen-ilyenek. mintha most nem.
Ez így túl "szellős".....17 collos laptop képernyőjén jó ha 3 hozzászólás megjelenik.....állandóan le-föl kelle tekergetni az oldalt.....idegesítő
Esetleg még a háttérszinnel is lehet állitani rajta.
Mint B-terv.
Nem tudom mennyire lehetséges, de strukturáltság oldaláról jobb lenne, ha a fórum hozzászólások tömöritve jelennének meg egymás után, mint az előző verzióban.
Úgy sokkal kompaktabb volt.
Most az oldal tágas - ami jó - viszont a fórum szétfolyik- ami kevésbé jó.
Logikailag is jobb lenne, hogy az általános témák nagy térben jelennek meg, az egy adott témakör köré csoportosuló hozzászólások pedig egy kisebben.
meg az egész oldal formátumán nem lehetne kicsinyíteni? kb mint az előző verzió volt...
ha hsz-re válaszolok, miért nem jelenik meg az a hsz, amire válaszolok?
kicsit lehetne balra szélesebb a szöveg, nekem kicsit idegesítő a nagy üres felület balra...
nem lehet 5-10 oldalt visszalapozni az adott topikban, hiányzonak azoka fülek
a kedvenceknek bejelölt topikokat most nem látom külön kiemelve, ha volt benne hozzászólás??
Nekem kicsit hiányoznak a "gombok" amire kattintani lehet (Válasz, mégsem stb. stb)
hozzá kell szokni, kicsit kisebb betűtípust nem lehetne beállítani?
Hátö...izé. Nem rossz, nem rossz....
:)