Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Stocklandyard.hu fejlesztései

Re: Re: asdaA

#775607 Koffein Előzmény: #775604

tyűűű ezt észre se vettem, ez a kedvenc topikos listázás is egy hiányosság... azért ennyire nem kéne lebutítani az oldalt, mert a felhasználói élmény kárára megy... :)

Nekem sem igazán jön be …

#775605 Fornit

Nekem sem igazán jön be az új módi, a régi klasszikus jobban tetszett.

Re: asdaA

#775604 Janicroft Előzmény: #775568

Ezt hiányolom én is, nem látom hogy hány új hozzászólás született a kedvenc topikban, mióta utoljára itt jártam.
Szóval most vissza kell görgetni mire rájövök hogy jaa, ezt a hsz-t már olvastam. Ez így nem kényelmes, nem jó.
Persze így több időt töltünk az oldalon, ami hercegnek jó, szóval hozza neki a dellát. Ördögi mesterterv volt ez :DDDDD

próbálgatom, de nem tets…

#775602 Euroman Előzmény: #775586

próbálgatom, de nem tetszik.....az előzőre naponta számtalanszor kattintottam, de ez nem jön be....

ezt megelőzően a személy…

#775596 Sumér harcos

ezt megelőzően a személyes adatokra kattintva,volt felhasználók menüpont is,ahol láttam az aktuálisan bejelentkezőket,ki mikor hogyan utoljára,mennyi felhasználó van összesen-ilyenek. mintha most nem.

a hozászolásoknál az akt…

#775595 Koffein

a hozászolásoknál az aktuális hsz száma nem látható

Ez így túl "szellős"....…

#775586 Euroman

Ez így túl "szellős".....17 collos laptop képernyőjén jó ha 3 hozzászólás megjelenik.....állandóan le-föl kelle tekergetni az oldalt.....idegesítő

fórum térköz túl nagy

#775584 TrendMan

Nem tudom mennyire lehetséges, de strukturáltság oldaláról jobb lenne, ha a fórum hozzászólások tömöritve jelennének meg egymás után, mint az előző verzióban.

Úgy sokkal kompaktabb volt.

Most az oldal tágas - ami jó - viszont a fórum szétfolyik- ami kevésbé jó.

Logikailag is jobb lenne, hogy az általános témák nagy térben jelennek meg, az egy adott témakör köré csoportosuló hozzászólások pedig egy kisebben.

Re: Re: sdfs

#775579 Koffein Előzmény: #775578

meg az egész oldal formátumán nem lehetne kicsinyíteni? kb mint az előző verzió volt...

adsa

#775572 matgab Előzmény: #775570

kicsit lehetne balra szélesebb a szöveg, nekem kicsit idegesítő a nagy üres felület balra...

asdaA

#775568 matgab Előzmény: #775566

a kedvenceknek bejelölt topikokat most nem látom külön kiemelve, ha volt benne hozzászólás??

cím

#775566 matgab Előzmény: #775565
ha vmire "válasz"olok, akkor miért kell beírni új címet??

Nekem kicsit hiányoznak a "gombok" amire kattintani lehet (Válasz, mégsem stb. stb)