Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Ki megy oda ezt a barmot meghallgatni?

#776407 Ibiza

Jól megmondtad neki,amúgy sokan voltak...de biztos elolvassa beírásaidat..elszégyelli magát..visszavetet a munkahelyedre ha már kirúgatott..visszamenőleges kártérítés..majd szégyenkezve lemond.

Tényleg szeretném ha jó dolgok történnének veled..de hidd el a gyűlölködés és az állandó visszatekingetés sehova nem vezet.

Aláhúz..egyenleget von.. és jut előre.

Diktátor, bűnöző és haso…

#775666 banyaiz

Diktátor, bűnöző és hasonló szakmákban úgy képzelném el máson se töri a fejét mint a menekülőúton game over esetére.

Nem ismerem a magyar rendőrség gyakorlatát ilyen esetekre, de kb úgy tudom elképzelni mire bürokrácián végigfut a dolog és nemzetközi elfogatót kiadják addig árkon bokron túl járhatott volna.

Na az lett volna még a szép eltűnik mielőtt még állami lóvékat visszautalja utolsó utáni nap a minisztériumnak stb. :)

meg-szí-kó talán jobb, m…

#775664 Euroman Előzmény: #775662

meg-szí-kó talán jobb, mint a börtön...nem tudom....sosem gondoltam arra, hogy bűncselekményt kövessek el....így annak a következményein sem...

Marcsikával kellett voln…

#775662 banyaiz

Marcsikával kellett volna konzultáljon. Úgy látszik neki volt B terve. :)

Biztos van jobb ország is ilyen célokra mint Mexikó pl . Ne legyen kiadatási egyezmény, ne legyen szem előtt vmi eldugott hely, békés környezet jó éghajlat. Mondjuk inkább Mexikó mint börtön, nem?

Ahhoz van esze mrd-os csalást kövessen el, ahhoz nincs esetleg le is bukhat. Ez nekem furcsa ebben az ügyben.

ezek a menekülő országok…

#775661 Euroman Előzmény: #775658

ezek a menekülő országok nem a béke szigetei...ottani maffia is figyel, meglátogat, megzsarol....thai-ból ráadásul már hoztak is haza magyar bűnözőt....tarsoly sötét mint az éjszaka, csak rá kell nézni a primitív pofájára...

Várható jogerős ítélet o…

#775658 banyaiz

Várható jogerős ítélet olyan 2030 környékén. Kulcsár ügy II. -re tippelnék .

Érthetetlen mire gondolt ez az ember. Oké nagyban űzte az ipart, ha már csalás akkor legyen nagy.

De nem volt semmi menekülési terve? Nem volt egy ilyen opció ha borul a dolog akkor másnap már Mexikóban/Thaiföldön van ahol várja pár mrd? Politikus haverokra alapozott majd kimossák?

Ha rájuk akkor most gyűjtött néhány tapasztalatot.

Re: nincs cím

#775540 KawaBazsy Előzmény: #775538

Na, ilyen sárga kannám nix.. Megnéztem a youtube-on egy indítást, ott sem láttam a műszerfalon. Lehet h csak akkor jön elő, ha problem van, de akkor is idegesít..

#775538 Euroman Előzmény: #775537

szevasz! ott én nem láttam, pedig már 10 éve ezt bámulom :))) én csak egy sárga kis olajzó kannát szoktam látni, aminek a csőre végén egy csepp olaj van.....gyújtás ráadásakor egy pillanatra felvillan a légzsák, egyéb kijelzőkkel, de rögtön el is alszik...

#775537 KawaBazsy Előzmény: #775472

Hello márkatárs! Aki ad magára, VW egyterűvel jár.. :-)

Ha a tiedben van MFA (az órák közti info kijelző), nem tudod véletlen, h hol a rákban van az olajnyomás kijelző? Nem találok ilyet..

#775500 banyaiz Előzmény: #775472

Gyakorlatilag annak a következménye a mostani népszavazás is.

Ott belealudtak egy kicsit a jó gazd eredményekbe, kevésbé ápolták a nép lelkét. Levonta a következtetést, hogy a néplelket ápolni kell nonstop hülyeségekkel vagy sem az mellékes.

Folyamatosan kellenek olyan témák amiben az álláspontja eleve népszerű, és ezeket napirenden kell tartani. Ha megfigyeled 2010 óta folyamatosan van ilyen nagy nemzeti ügyként eladott baromság.