Regisztráció Elfelejtett jelszó

Befektetési alapok

Re: AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ

#774953 Boby. Előzmény: #774948

Ha emlékeim nem csalnak, az abszolút hozamú alapok közül az egyik első Mo.-on.A működése jobban emlékeztet egy vegyes alapra,mint egy abszolút hozamura.

Re: AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ

#774945 Boby. Előzmény: #774936

Ezek valami sarki zugbróker árai!?Erstéhez köthető platformokon 1,5% vételi jutalékban,visszaváltás 0%.

AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ

#774936 Janicroft

Elkezdtem ma befalapokat nézegetni, de el vagyok szörnyedve. Itt van pl. Az Aegon Money Max.

Ilyen költségekkel ki fog ilyet venni?? Mikor termeli ki ez az alap ezeket a költségeket??

Jegyzési díj 5,0%

Visszaváltási díj 3,5%

Átváltási díj 3,5%

Büntetőjutalék 2,0%

Az egy év során az alapból levont díjak

Folyó költségek 1,94%

Teljesítménydíj

(sikerdíj)

Az alap által a benchmark hozamán

felül elért teljesítménynek évente a

20%-a

Re: nincs cím

#773734 TrendMan Előzmény: #773724

Vajon minek köszönhető, hogy az OTP Afrika A alap és Orosz részvény A alap ilyen jól teljesitett 3 és 6 hónapos távlatban?

Korábban ezek mindig vastagon minuszosak voltak.

???

#773724 TrendMan Előzmény: #771428

Kezdem eladogatni a Föld Kincseit, mert ilyenkor év közepén a fantasztikus alapkezelő mindig el szokta cseszni a hozamokat.

De vajon mit vegyek helyette?

Ötletem sincs.

Valaki nem tud adni egy jó tippet?

:-)

#767136 Koffein Előzmény: #767135

a concorde forgalmazza ezt az alapot, tehát a concorde tud bármilyen infóval szolgálni. :)

Van valakinek hozzáférés…

#761864 Koffein

Van valakinek hozzáférése Bloomberg terminálhoz? Sajnos google nem dob találatot AIJPB1EX bloomberg kódú alaphoz. Gyakorlatilag a J.P. Morgan Al 10 Top 20 Sharpe March 2010 (EUR) Index kódja lenne. A chartra lennék kíváncsi, hogy miként alakult 2010-2015 között, meg hátha több infót találni róla, mint amit az otp+groupama bocsájt rendelkezésünkre. :)

Re: nincs inverz

#760555 TrendMan Előzmény: #760537

Nem azt irja, hogy minden 100 % profit után, amit neked csinálnak megilleti őket 10 %, mint jutalék?

:-DDD

Re: nincs inverz

#760537 Stef Előzmény: #760182

Sajnos egyik sem short irányú... szóval nincs kishazánkban még ilyen. Bocsi.

----

Azon meg csak röhögök, ha jól látom hogy minden ingyenes náluk csak éppen lenyúlnak 10%-al ha veszel belőlük.

Forrás: https://alapforgalmazo.hu/kondicios-lista/

http://keptarhely.eu/links.php?file=20160204v00hkdree.png

Naggggggyoooon remélem félreértettem valamit a kondíciós listában és nem nyúlnak le 10%-ot rögtön...