Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

hogyan csináljunk pártot1

#774434 Ibiza

az ellenzéki pártok a mai napig nem fogták fel ezzel a mentalitással soha nem fognak győzni.. azt teszik amit az emberek a szomszédaikban is utálnak..feljelentgetnek..békétlenkednek..naponta hazugságot lopást kiabálnak.. a magyarellenes dolgok ellen nem állnak ki.. lapítanak..nem hallottuk..ott voltam de épp nem hallottam.. sunyiság patkánykodás... ráadásul naonta kiderülnek ezekről is..korrupt kis szarok...pénz az isten ezeknek is.

"Majd ha mi jövünk akkor majd jól lebontjuk amit építettek.. " ráadásul szagló lejárt szavatosságú emberek..akik zömében már kormányoztak vagy annak közelében voltak..

Az alapok:

Az emberek nyugalomra békére, viszonylagos jólétre vágynak.. kijöjjenek a fizetésből..pici maradjon.. internek kábeltévé..heti bevásárlás..normális autó.. gyereknek jó suli.. szép esküvő..nekik szép temetés. évi 2-3 alkalom valami jeles nap..színház étterem..egy hét nyaralás.

Ha beteg lesz..akkor hallgassa meg az orvos és vele együtt gyógyítsák.. gyorsan hatékonyan... méltóságteljesen. Legyen közbiztonság, a rendőrség a rendet védje.. járjon el..szakszerűen a rend érdekében.

Ez ilyen egyszerű.. ezért hajlandóak napi 10-12 órát keményen dolgozni.. .. az emberek zömének ebből áll az élete vagy azt szeretné ebből álljon.

Re: nincs cím

#774432 Fornit Előzmény: #774423

A video alatti kommentekben is az a téma ami egyből szemet szúrt nekem is. A hálótárs :))

#774428 Ibiza Előzmény: #774424

érdekes mert ez pont nem rusztikus nekem...ez nálam a minimál dizájn..

nekem a kicsit görögös dizájn jön be.. minden a f.szoba méretétől függ.

a legtöbb pénz a f.szobára és a konyhára kell..nem könnyű jó szakembert találni hozzá.

#774426 Ibiza Előzmény: #774423

egyszer volt egy üzletem vele a boltjában.. tőlem öt méterre volt az asztalánál, de egy közvetítőn keresztül egyezkedtünk. :)

#774420 walex Előzmény: #774280

A párt fanatikus rajongóinak ez a színvonal kell és még ki is mondják,hogy milyen tökös ez a Peti, amiért jól megmondta megint.

Üzenjük Brüsszelnek, hog…

#774419 walex

Üzenjük Brüsszelnek, hogy prospero visszatért.

#774029 Racional Előzmény: #774006

Láma, ez egy hazug cikk, még az utca név sem stimmel (Bükkös part Szegedi utca helyett) A gond a Bükkös patakkal van, ami kis gyerekeknek balesetveszélyes, pláne fogyatékosoknak, persze ezt meg sem említik, hogy a luzereket fidesz ellenesnek tudják manipulálni, lám lám(a) sikerrel.

#774007 TrendMan Előzmény: #774006

Szép!

Igy lesz a magyar toleráns és megértő másokkal szemben.

Persze erre nincs szükség, hiszen ez már szinte liberális jellemvonás lenne.

#773953 walex Előzmény: #773887

...és ezek a szarházi tanárok továbbra is ott fognak tanítani.

Kirúgni az összeset!

#773889 polgarmester Előzmény: #773887

Mintha vmi afrikai ország elrejtett zugában történt volna. Vagy South parkban. Ezek tanítanak?:(( Na, ezért sem szimpatizáltam a tanár sztrájkkal. Lesújtó a véleményem... úgy ált. Mint vmi inkvizíció. Szerencsétlen kisdiákok...:(

ui: Üdv a kis kakis s*ggűnek! Biztos szép tiszta lehetetett a wc, ha inkább mellé helyezte el az objektumot.Vagy vmi különösen intelligencs családból származhat a kisded.