http://magyaridok.hu/belfold/fideszesek-lelovesere-buzditott-az-egyik-resztvevo-768388/
ezek soha nem változnak meg..
Előre az üde levegőért!
promo.. kesselbauerk ilyenek..még tart a totális támadás.. nem véletlen.
egyet egyet megnéztem anno.. mindig volt egy kapocs..amúgy sz@rzsákok gyülekezete nekem.
az a raccsoló nyomi..sokáig nem tudom nézni..
"...Jelenleg az ellenzék az Orbán-rendszer része, és a választók jelentős hányada mintha felismerné ezt. Ameddig nincs erő, amely ki tudja kényszeríteni a választási rendszer megváltoztatását, addig nem látok esélyt a változásra. A jelenlegi választási rendszer nagyszerűen megfelel mind a Fidesznek, mind az élő halott MSZP-nek."
" Nem a lepukkant metró vagy néhány korrupciós botrány miatt mentem el, mint ahogy néhány kommentelő véli. Közlekedési problémák és korrupciós botrányok szinte mindenhol vannak. De az tudatos politikai döntés, hogy az állam a szűkös erőforrásait stadionépítésekre és kormányzati presztízsberuházásokra költi abban az országban, ahol az infrastruktúra, az egészség- és az oktatásügy válságban van, több millió szegény pedig kilátástalanul tengődik. Nem érdekem, hogy az oligarchák milliárdokat keressenek közpénzből, nekem pedig egyre rosszabb szolgáltatások jutnak, miközben dolgozom és adózom. Márpedig ez történik, amikor túlárazott, silány szolgáltatást fizettetnek meg az adófizetőkkel, hogy néhány ember profitáljon."
hát én intéztem magamnak osztrák e-cardot, biztos ami biztos
Ez a találkozó teljesen megnyugtatott, még mindig ott tartnak,hogy jó programot kellcsinálni és kűzdeni kell és le kell ülni megbeszélni, szóvalhaladnakmint a mádi zsidó mikor elaludt a bakon.
(Beragadta szóközbil.)
most úgy néz ki hozzányúlnak keményen egészségügyhöz..Budapesten 4 nagy kórházat és szakkorházakat akarnak..a szociális részt teljesen le akarják választani az eüről..teljes joggal.. időseket csak azért tartanak kórházakban mert nem tudja magát ellátni..vagy mert nincs pénze tüzelőre.
A kórházak egy nagy részét át akarják alakitani gondozási központokká.. ezért hozzák be a kötelező szülő gondozást.. be lehessen hajtani a gondozási költségeket..
Ebbe a rendszerbe bele lehetne vonni a humanitárius szervezeteket..kiderülne gyorsan ki az ki csak fedett cég.. (sorosos,) állitólag osztrákoknál is ilyen rendszer van.
És persze a privát orvosi munka költségeit sem a közösből kell fizetni.
lehet köszönteni a trónörököst :-P
http://index.hu/belfold/2016/06/20/megszuletett_orban_viktor_unokaja/