Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#773618 Ibiza Előzmény: #773499

most úgy néz ki hozzányúlnak keményen egészségügyhöz..Budapesten 4 nagy kórházat és szakkorházakat akarnak..a szociális részt teljesen le akarják választani az eüről..teljes joggal.. időseket csak azért tartanak kórházakban mert nem tudja magát ellátni..vagy mert nincs pénze tüzelőre.

A kórházak egy nagy részét át akarják alakitani gondozási központokká.. ezért hozzák be a kötelező szülő gondozást.. be lehessen hajtani a gondozási költségeket..

Ebbe a rendszerbe bele lehetne vonni a humanitárius szervezeteket..kiderülne gyorsan ki az ki csak fedett cég.. (sorosos,) állitólag osztrákoknál is ilyen rendszer van.

És persze a privát orvosi munka költségeit sem a közösből kell fizetni.

"legyen érték a közösség…

#773568 tozsdenyul

"legyen érték a közösség vagyona és ne azt mondják a tolvajokra, hogy ügyesek, hanem vesse ki magából a társadalom. És ezt segíti elő igen erősen a legnépszerűbb sport sportsikere."

Hinnye, ez a szint...

Ez igen.

#773566 tozsdenyul Előzmény: #773565

Aki kapcsán írsz, az egy hüle faz,

De ettöl még kezeljük helyén a focit is, meg mást is.

Istenem, két jó meccs, és bármit meg lehet etetni...

#773565 tozsdenyul Előzmény: #773499

A foci kapcsán,

Hajrá magyarok!

Elöször látok nézhetö, élvezetes bátor focit magyar csapattól.

Van köze a többihez, amit írtál?

Nincs, két edzö megnevelte végre a válogatottat.

Amit az eü-röl írtál, hogy is fogalmazzak óvatosan...

Gusztustalan és marha nagy hülyeség.

Minek oda pénz, úgyis ellopják?

Faza a hozzáállásod.

Nem lehet mindent egyszerre?

Komolyan mondod, vazze?

Nem elég gyorsan épül le az állami eü, hogy a helyére építsenek az oligarchák a magán nemzeti eü rendszerét?

Hol élsz te, ember?

A focisikerhez gratulálok, örülök.

Az olyan vakokat, mint te, akinek két jó meccs elég, hogy minden egyebet beszpjon, csak sajnálom.

Hol fociznak majd a gyerekek?

Épült iskolában pálya?

Hogy nem lesz szív és cukorbeteg?

Lett megelözés? Lesz pénze megfizetni az egészséges életmódot, miközben többen élnek létminimum alatt, mint valaha?

Két év múlva is lesz fociöröm?

A focisiker mellett temethetjük az utolsó nagyszülöt, mert már protekcióval sem tudom én magam kicsikarni a rendszerböl, a minimálisan szükséges ellátást az eü-böl, az alap elvárható gondosságot, és alap szakmai szintet.

Nem lehet mindent egyszerre?

Te nem látod, mi zajlik az orrod elött, hogy mi a cél?

tóni tóni szorul a hurok…

#773561 Koffein

tóni tóni szorul a hurok... csodálkozom, hogy még él ez a portik...

Re: kisvasút

#773535 Ibiza Előzmény: #773520

Mindenhol így van, Szalajka völgyben voltam jó pár éve utoljára kisvasúton, hétköznap csak mi voltunk.

kisvasút

#773520 joepappa

Voltam kisvasutazni ma. Tömve volt bazz. :) Hétköznap meg szinte senki sincs rajt. :) Amúgy nem nagy szám.

#773504 Ibiza Előzmény: #773499

amúgy szerintem nagyon pontosan kiszámitotta a takony.. most van vb siker erősödik a nemzeti öntudat...erősödnek a nemzeti érzések...könnyű kiprovokálni valami antiszemitásat.. utána meg visit mint a nyúzott disznó.

irtam már:

ember

magyar

kisebbséged a sorrend.

egyik házban van egy zsidó bácsika..találkoztam vele..ragyogó szemmel mondta győztünk..boldog volt.

#773500 Ibiza Előzmény: #773499

szándékosan csinálják..lételemük az antiszemitizmus gerjesztése.. miközben legnagyobb antiszemiták fasiszták rasszisták.

#773499 matgab Előzmény: #773494

Hogy is fogalmazzak óvatosan... Amíg ilyen gusztustalan provokátorok (először embereket írtam, de rájöttem, hogy az itt nem megfelelő szó...) szabadon írogathatnak, addig az antiszemitizmus is csak növekedni fog...

http://pestisracok.hu/szerencsetlen-magyar-nep-extazisban-unnepelte-ezt-szar-magyar-focit-verlazito-poszttal-tamad-az-izraelbe-attelepult-jogasz/

Amíg a társadalom morálisan nincs összefogva és mindenki csakis a saját egyéni céljait követi, addig bármennyi pénzt is költenénk az egészségügyre, addig azt (mint ahogy teszik ma is) csak kilopnák belőle. A nyugati társadalmak azért atomizálódnak, azért válnak önvédelmüktől megfosztott elemek halmazává, mert hiányzik belőlük a közösségi tudat, a spiritusz az egység érzete, amit itthon a szocializmus is bőven épített lefele.

Igen, kell a nemzetnek egy nagyszerű érzés, hogy büszke a magyarságára, nem feltétlenül rohan ki külföldre, csak azért mert ott kétszer háromszor többet keres, legyen érték a közösség vagyona és ne azt mondják a tolvajokra, hogy ügyesek, hanem vesse ki magából a társadalom. És ezt segíti elő igen erősen a legnépszerűbb sport sportsikere.

És hosszú távon is mennyivel többet ér, ha ennek a sikernek a hatására elkezdenek focizni a gyerekek és sportolni fognak és nem kórházakban fognak szív és érrendszeri betegségekkel feküdni, hanem egészségesek lesznek.

És amúgy a kórházak átalakítása is megkezdődött, csak pont az az orvosi vezérkari lobbi próbálja megfúrni a változtatásokat, akik a legnagyobb haszonélvezői a kontrollálatlanul elfolyó hatalmas pénzösszegeknek.... Csak egyszerre nem lehet mindent megcsinálni. Először meg kellett oldani az égő házat a devizahitelesek tömegének problémáját , le kellett vinni a kamatokat, stb.stb szép sorban mindent és talán , mint a fociban sok kis apró láthatatlan lépésnek köszönhetően talán újra meg fogjuk érni, hogy ha nem is nagyokká válunk, de legalább nem Európa lesajnált szegénynépének tartanak majd minket, akibe bárki belerúghat!