Akkor ez már nem is laptop, hanem lopi topi.
minden napra egy laptop elvét követi ez a jó ember http://444.hu/2016/06/20/a-kdnp-s-foldi-laszlo-16-millioert-negy-laptopot-vett-maganak-a-mi-penzunkbol
"legyen érték a közösség vagyona és ne azt mondják a tolvajokra, hogy ügyesek, hanem vesse ki magából a társadalom. És ezt segíti elő igen erősen a legnépszerűbb sport sportsikere."
Hinnye, ez a szint...
Ez igen.
Aki kapcsán írsz, az egy hüle faz,
De ettöl még kezeljük helyén a focit is, meg mást is.
Istenem, két jó meccs, és bármit meg lehet etetni...
A foci kapcsán,
Hajrá magyarok!
Elöször látok nézhetö, élvezetes bátor focit magyar csapattól.
Van köze a többihez, amit írtál?
Nincs, két edzö megnevelte végre a válogatottat.
Amit az eü-röl írtál, hogy is fogalmazzak óvatosan...
Gusztustalan és marha nagy hülyeség.
Minek oda pénz, úgyis ellopják?
Faza a hozzáállásod.
Nem lehet mindent egyszerre?
Komolyan mondod, vazze?
Nem elég gyorsan épül le az állami eü, hogy a helyére építsenek az oligarchák a magán nemzeti eü rendszerét?
Hol élsz te, ember?
A focisikerhez gratulálok, örülök.
Az olyan vakokat, mint te, akinek két jó meccs elég, hogy minden egyebet beszpjon, csak sajnálom.
Hol fociznak majd a gyerekek?
Épült iskolában pálya?
Hogy nem lesz szív és cukorbeteg?
Lett megelözés? Lesz pénze megfizetni az egészséges életmódot, miközben többen élnek létminimum alatt, mint valaha?
Két év múlva is lesz fociöröm?
A focisiker mellett temethetjük az utolsó nagyszülöt, mert már protekcióval sem tudom én magam kicsikarni a rendszerböl, a minimálisan szükséges ellátást az eü-böl, az alap elvárható gondosságot, és alap szakmai szintet.
Nem lehet mindent egyszerre?
Te nem látod, mi zajlik az orrod elött, hogy mi a cél?
tóni tóni szorul a hurok... csodálkozom, hogy még él ez a portik...
Ez aztán Szuper!
Azért is jó, mert igy kevesebb lesz az ellenőőőőr:
Mindenhol így van, Szalajka völgyben voltam jó pár éve utoljára kisvasúton, hétköznap csak mi voltunk.
Voltam kisvasutazni ma. Tömve volt bazz. :) Hétköznap meg szinte senki sincs rajt. :) Amúgy nem nagy szám.
amúgy szerintem nagyon pontosan kiszámitotta a takony.. most van vb siker erősödik a nemzeti öntudat...erősödnek a nemzeti érzések...könnyű kiprovokálni valami antiszemitásat.. utána meg visit mint a nyúzott disznó.
irtam már:
ember
magyar
kisebbséged a sorrend.
egyik házban van egy zsidó bácsika..találkoztam vele..ragyogó szemmel mondta győztünk..boldog volt.
szándékosan csinálják..lételemük az antiszemitizmus gerjesztése.. miközben legnagyobb antiszemiták fasiszták rasszisták.
Hogy is fogalmazzak óvatosan... Amíg ilyen gusztustalan provokátorok (először embereket írtam, de rájöttem, hogy az itt nem megfelelő szó...) szabadon írogathatnak, addig az antiszemitizmus is csak növekedni fog...
Amíg a társadalom morálisan nincs összefogva és mindenki csakis a saját egyéni céljait követi, addig bármennyi pénzt is költenénk az egészségügyre, addig azt (mint ahogy teszik ma is) csak kilopnák belőle. A nyugati társadalmak azért atomizálódnak, azért válnak önvédelmüktől megfosztott elemek halmazává, mert hiányzik belőlük a közösségi tudat, a spiritusz az egység érzete, amit itthon a szocializmus is bőven épített lefele.
Igen, kell a nemzetnek egy nagyszerű érzés, hogy büszke a magyarságára, nem feltétlenül rohan ki külföldre, csak azért mert ott kétszer háromszor többet keres, legyen érték a közösség vagyona és ne azt mondják a tolvajokra, hogy ügyesek, hanem vesse ki magából a társadalom. És ezt segíti elő igen erősen a legnépszerűbb sport sportsikere.
És hosszú távon is mennyivel többet ér, ha ennek a sikernek a hatására elkezdenek focizni a gyerekek és sportolni fognak és nem kórházakban fognak szív és érrendszeri betegségekkel feküdni, hanem egészségesek lesznek.
És amúgy a kórházak átalakítása is megkezdődött, csak pont az az orvosi vezérkari lobbi próbálja megfúrni a változtatásokat, akik a legnagyobb haszonélvezői a kontrollálatlanul elfolyó hatalmas pénzösszegeknek.... Csak egyszerre nem lehet mindent megcsinálni. Először meg kellett oldani az égő házat a devizahitelesek tömegének problémáját , le kellett vinni a kamatokat, stb.stb szép sorban mindent és talán , mint a fociban sok kis apró láthatatlan lépésnek köszönhetően talán újra meg fogjuk érni, hogy ha nem is nagyokká válunk, de legalább nem Európa lesajnált szegénynépének tartanak majd minket, akibe bárki belerúghat!
"Kesselbauer Ábel Norvégiában nőtt fel, magyar szülők gyermekeként. Hosszú ideig itt élt, majd úgy döntött, mégis inkább Norvégiát választja. A Meanwhile in Budapest blogon a napokban megjelent posztjában leírta, miért hagyja el Magyarországot. Az írás hamar népszerű lett, pár nap alatt százezren olvasták és rengetegen osztották meg. A külföldi sajtó is felfigyelt rá."
Ez milyen jópofa. :) Erről eszembe jut kisdobos koromban ünnepség és könyvjutalom Gorkij Aki az életet keresi . Voltam sacc/kb 10 éves lehet sokat mondok. :)
Ez szám azért nem egészen arról szól de jó nekem, van benne egy depressziós beütés . Kicsit érdekes választás a nebulóknak , de ha annyit fogtak belőle de jó nekem, ami vszínű akkor rendben a dolog.
Na jó ne kössek bele az élő fába is maga a szándék nekem tetszett ilyen típusú évzáró.