Ez nem kritika. Ez egy szar Kurcsány imádó zsidó fröcsögése.
Ez nem kritika. Ez egy szar Kurcsány imádó zsidó fröcsögése.
csak azt nem értem,hogy bizonyos politikai oldal,hogy mer ebből ilyen jellegű politikai előnyt,gunyt bármit kovácsolni magának-minden nap lehet olvasni ilyen cikkekeket tőlük-mit képzelnek?miért jo ez nekik?
EZ SPORT,EZ FOCI,de ha még leszereplés lenne,de nincs,nagyon fájdalmas,elhiszem.
a csapat pedig annyi millio eurot gurigázik össze kint az EB-n lassan,hogy a "mi pénzünkön fociznak"ozók
is elhuzhatnak a sunyiba.
Szerintem mindent a helyén kell kezelni.
A mostani sikert is, meg az ilyen kritikus szavakat is.
A válogatott sokat fejlődött és jól válaszol a kihívásokra.
Még nem egy aranycsapat, de hatékony és időnként jól játszik, máskor meg jól harcol.
Klubszinten a magyar foci még semmi.
Remélem ősszel valamelyik csapat majd rámcáfol.
De akárhogy is, ha a gazdaság nem fejlődik, a jólét hiányát és az egyre nagyobb szegénységet nem lehet majd focival takargatni.
Gondolom a távolból könnyű azt hinni, hogy itt az emberek összekeverik a kettőt.
"tisztelt" Dániel Péter!
Ön most nagyon jó helyen, Izraelben van. Nem értem miért foglalkoztatja, hogy ki Magyarország miniszterelnöke, hogy szerepel a magyar focicsapat, milyen az életünk itt Magyarországon? Önként választott hazájában, Izraelben adózik, semmi köze hozzánk. Magyarságellenes írásaival, lévén ön zsidó,csak szítja az antiszemitizmust. Miért jó ez önnek?
Remélem, hogy önt idézzem, örökre lekési:"A visszafelé induló buszt."
"
"kibucnak semmi sem drága"
minden identitászavaros xarházinak kötelező anyaggá tenném:)
Persze szurkolok..de nem annyira kedvelem a focit..mármint nézni, a jó focit megnézem.. de nehezen tudok egy meccset végignézni..nekem nagyon hosszú..ha meg tétmeccs akkor idegesít a bénázás :) A döntőket valószínűleg megnézem.
Sokat dolgoztam az utóbbi időben, családdal lazultam.
Elkezdtem nézni a meccset..kimentem 10percre mire visszamentem -1ben voltunk....na mondom jó lenne legalább döntetlen, elmentünk sétálni.. épp beértünk a belvárosba amikor egyenlítettünk... csodálatos volt...fiatalok idősek nők férfiak.külföldiek. egyemberként ujjongtak ölelgették egymást.. csodálatos élmény ez az összetartozás kell a mindennapokra..
Orbán nem hüje erre hegyezi a focit..tetszik nem ez a nemzeti sportunk.. erősíti a nemzeti érzést..az összetartozást büszkeséget ad.
A sok barom azt gondolja orbán öncélúan építi a focit.. mondtam azt gondolom orbánban van egy elhivatottság egy felkentség.. de nem hüje..ezért kihasználja a zsugákat..
A liberális csőcselék meg megbolondul ettől..nekik nemi és nemzeti identitásmentes biomassza kellene. A mi idegenszívű lbibsi csőcselékünk pedig még a külföldnek szurkol.
Az emberek szivesen dolgoznak sokat és keményen..az kell megéljenek a bérükből..legyen nekik cirkusz..identitás.. és segítsék a következő generációt.
usában is ez van kitalálva..kapsz értékeket elérhető tárgyakat..mint anno a takarékbélyeg gyüjtőfüzeten.. rajta volta a tárgyak a legjobb a kemping kerékpár volt..
:) na vissza a focinkhoz.. az átlag magyar focihoz képest jó a magyar csapat.. de nekem nagyon rossz hatásfokkal dolgoznak.. több ész kellene a pályára.. egy kis zsiványság.. azt a részt nem értem ha nagyon besűrűsödnek egy területen akkor a minimum az átnyomom a másik oldalra ahol üresen kell lenni 1-2 embernek..
A másik ha csatár oldalt felviszi a labdát belül legalább 2 embernek kell lenni beadáshoz ..
egyvonalban..
a legnagyobb:)
óriási felvétel.
Egy biztos én még így küzdeni magyar válogatottat nem láttam.
Izland ellen erőnlétileg bírtuk . Attól féltem meccs előtt, hogy bedarálnak minket a meccs végére .
Ki hitte volna . :) Vannak még csodák. :)
parádé ez az eb eddig, parádé
Döntetlen , vagy portugál győzelem volt nekünk a jó.
Most így döntetlennel , ha utsó meccsen osztrákok verik Izlandot vagy x akkor portugálok ellenitől függetlenül legrosszabb esetben 2. hely megvan. Ami jó esély.
De felcsillan most már a csoportelsőség akár egy portugálok elleni x-el. :)
Izgalmas matek lesz mert meccsünk előtt már tudni fogjuk 1-2-3 helyünk esetén ki lesz az ellenfél.
Igen, matekolgattam közben én is, a döntetlen tűnik legjobbnak. Eddig jól is haladnak effelé. :-)
Szuper Viktor... :-D
Hopp, épp 11-es!
Talán a döntetlen a legjobb.
Jól látom, hogy az EB kabalafigurája egy bizonyos Szuper Viktor?
Legalul!
???
Kösz, ez jól hangzik. Sőt, még értem is! :-D
Másik nemértemdolog: ez a portugál-osztrák meccs vajon hogy a legjobb nekünk? Kinek szurkoljak? :-)
6 csoportból 4 harmadik jut tovább. Pontazonosság esetén gólarány számít legjobb 3. helyeknél.
Csoportban pedig egymás elleni és utána gólarány. Mi már legrosszabb esetben 3. helyen vagyunk, sőt 4 ponttal ha úgy alakul lehetünk 2. helyen is.
Vszínű 4 ponttal legjobb 4 3. között leszünk legrosszabb esetben is. De ezt utsó meccs előtt már látjuk mert előttünk lejátsszák a többi csoportot. Utolsó meccsen már tudni fogjuk továbbjutók vagyunk e gólaránytól akár függetlenül.
Jó ez így.
Más, mert fiammal összevitáztunk ezen. :-) Kik is jutnak tovább? Első kettő mindegyik csoportból, de a harmadikok közül kik?
De jó kis csapat ez! Alapból nem nagyon érdekel a foci, de ezek a fiúk szerethetők, ahogy küzdenek, okosan, fegyelmezetten játszanak, le a kalappal előttük!
Akármi is lesz az eb vége, kitettek magukért.
Persze tovább kellene jutni, megérdemelnék...