Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

HATALMAS ÉLET VOLT a bel…

#773470 Ibiza

HATALMAS ÉLET VOLT a belvárosban.. lanyok fiúk külföldiek nemzeti szinűre festve.. füstgyertyák.. hatalmas ováció..

tegnap cigányasszony beszélget a barátnőjével a zebránál.. fogadtál? én a magyarok győzelmére fogadtam a párom döntetlenre..

ez a foci hatalmas ereje.. imádjuk úszást vizilabdát..de fociban a varázs

Re: nincs cím

#773469 banyaiz Előzmény: #773467

Megvan az 1 ponty ez az. Kőkemény volt ez a meccs. Lesápadtam egy párszor. Izland felfogása a fociról nem tesz jót az idegrendszernek. :)

Ez a bíró amit befújt tizinek, többet nem engedném eb közelbe.

Nagyon jól alakult a végére.

#773468 TrendMan Előzmény: #773467

:-)

Nekem különösen az tetszett, ahogy a végén Kádár az egész bal oldalt bejátszotta, de még Guzmics is egyszer egész az ellenfél tizenhatosáig rohamozott.

Az izlandiak egész el voltak képedve.

Várták-várták, hogy a védő majd passzol, aztán nem, csak ment tovább és tovább:-)

Paks2-nek sztorno.Genya …

#773467 Razamanaz

Paks2-nek sztorno.Genya volt a bíró.Megérdemeltük a pontot.Osztrák-Portugál legyen 0-0,oszt csókolom.

#773466 Kiss Zoltán Előzmény: #773465

Életemben most az egyszer igazat adok C.Ronaldonak,ilyen kib........ott,antifocit játszó csapatnak nincs helye egy EB-én!Remélem az osztrákok jól megverik őket,aztán menjenek haza halászni,bár az ott is kevés lesz,ha a halaknak átengedik a terepet,és csak arra várnak hátaha beugrik egy a csónakba!Bocs,de az idegeim felmondták a szolgálatot!

megbaxxxxaaaa azbesztt m…

#773465 Sumér harcos

megbaxxxxaaaa azbesztt megbaxxxaaa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nem semmi póker megy az …

#773463 TrendMan

Nem semmi póker megy az összeállításokkal.

A jelenlegi változat már a 4. v. 5.

#773428 matgab Előzmény: #773424

mi volt régen?

mutyiban, uram bátyám rendszerben szocializálódott edzők, managerek.

Soha nem voltak képesek bármit is létrehozni, mert mindig betettek egy-két -három olyan embert a csapatba, akiket felsőbb szintekről vagy jatt ellenében benyomtak a csapatba.

Innentől fogva olyanok voltak válogatottaink, mintha 1-2-3 ember hátrányból indultunk volna.

na ezek az emberek maradjanak csendben és kussoljanak... mert ők az akkori rendszerhaszonélvezői voltak...

#773424 Sumér harcos Előzmény: #773394

Szórakoztató műfaja a magyar futballnak, amikor a nagy öregek megpróbálják elmagyarázni, hogy velük is mennyire sikeres lehetne a magyar válogatott. Amikor épp ők voltak szövetségi kapitányok, akkor ugyan pont nem ez történt, de bármikor máskor diadalra vezették volna a csapatot.

Egervárival ugye nyolcaddöntősök lettünk volna a 2014-es vb-n, már ha kijutunk a tornára a pomázi Ancelottival, ahelyett, hogy kapunk a búcsúmeccsén a hollandoktól egy nyolcast. Pintér pedig felépítette a válogatott gerincét, hiszen az ő északír kezdője és az osztrákok ellen kezdő között csak tíz eltérést lehet felfedezni.

http://index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/16/csank_janos_megmondja_a_frankot/

Éder néven legutóbb egy …

#773415 TrendMan

Éder néven legutóbb egy brazil focista villogott még 1982-ben.

Honnan szalajtották ezt az olaszok?

#773401 banyaiz Előzmény: #773396

Nem tudom, de Csankban azért valahol kell legyen önbizalom ha egy jugó meccs után igaz sok évvel még elmegy a médiába elmondani a véleményét. :)

Tökös fickó de valahol már túl kellene lépjen ezen a magyar és külföldi edző témán. Attól , hogy külföldi ha pl Storck norvég meccsen rendesen kitömnek minket szerintem vszínű kirúgják őt is.

Tény , hogy az akkori jugó csapat klasszis volt, ezt Csank mentségére fel tudom hozni mást nem nagyon. :) Pedig régi nagy kedvencem Proszinecski nem is játszott. Világ egyik legjobb focistája volt fénykorában.

#773397 banyaiz Előzmény: #773380

Csank szövegéből pedig lejön az a mentalitás, hogy ne kockáztassunk mert az állásunkba kerülhet azonnal. Ez rendben is van ésszerűtlen kockázatot vállalni is nagy hiba lehet. Csak ha egyébként a béka segge alatt vagyunk akkor olyan sok veszítenivalónk nincsen. :)

Eszembe jut a jugók elleni szégyen az a mentalitás ami abból lejött előre feladtuk fejben a meccset.

Persze az is igaz, hogy az akkor jugó csapat az kb egy világbajnoki szintű csapat volt nem egy ilyen norvég alakulat.