Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

Re: nincs cím

#773396 TrendMan Előzmény: #773394

Még nem örvendeznék, az utánpótlás vb-n nem tette fel az i-re a pontot.

A Csank interjúból:

"Vagy nem lehetett mezt cserélni, csak tízezer forintért például. "

Azon gondolkodom, hogy az osztrákok vajon mit csinálnak a vereségük után kapott/cserélt magyar mezekkel?

#773394 banyaiz Előzmény: #773380

Ez a Storck valamit nagyon tud mert már utánpótlás vb-n is elég jó focit kihozott a csapatból. Ott Mervó volt a nagy felfedezettje ékként lőtte a gólokat.

Ez Kleinheisler húzás hatalmas. Több légy egy csapásra. Nem tudom ki merte volna ezt még bevállalni. Dárdai se vsz.

#773393 TrendMan Előzmény: #773362

A Tippmix már tudta reggel.

Megfogadtam az ukránokat és csodákozva láttam reggel, hogy javult az odds.

Az Észak-ir meg romlott, tehát az Észak-ir győzelem kevesebbet fizetett, mint a programban meg lett adva.

Ergo lehet, hogy a tippmix már az időjárást is követte és tudta pl. hogy még jégeső is lehet a meccsen.

Nagyon dörzsöltek.

#773392 banyaiz Előzmény: #773380

Kleinh. beállítása azért tényleg nagy kockázat volt.

Vsz Storck azért tette be norvég meccsen mert kellett egy kreatív játékos és még mindig ő volt a legjobb választás rutin nélkül kispadról. Nem volt nála jobb opció. :) Muszáj volt kockáztatni mert látta egyébként tuti bukó . Ez is vhol a magyar foci szintjét jelzi, hogy nem volt egy ilyen kockázatnál jobb opció. :)

Viszont telitalálat volt a srác, védekezésben támadásban is. Arról nem is szólva milyen üzenete van ennek nb1-es edzők számára akik sokszor egy fiatalt egy pöcs nb1-es meccsre se mernek betenni, ahol a tét kb 0 egy eb selejtezőhöz képest.

#773391 banyaiz Előzmény: #773358

Arra gondoltam maga az EB akkor pörög fel igazán, bár utsó csoportkör is már más helyzet lesz .

Matgab: azt vártam pl ukrán csapat 3-4 góllal kitömi őket. Pótselejtezőn ukránokat akartunk nagyon elkerülni milyen jók erre északírektől kikaptak. Északír csapatot gondoltam leggyengébbnek az Eb-n.

#773358 TrendMan Előzmény: #773351

Még nem jutottunk tovább.

Most nem részletezem, de van olyan kimenetel is, ahol még mindíg csak 4. helyen végeznénk a csoportban.

#773351 banyaiz Előzmény: #773312

Mióta játszottunk az Izland elleni meccsünkre vagyok kíváncsi. Többi csapat csoportmeccse nem hoz annyira lázba.

Más élmény volt saját csapatot látni, tömény izgalom. :) Mikor Szalai megkapta a labdát és bekotorta mintha az EB-t nyertük volna meg. :)

Majd egyenes kiesésnél felpörögnek a dolgok.

Északírek győztek hát ezt se gondoltam volna. azok bárkit meg tudnak verni 2 egyeneset nem tudtak a labdába rúgni csoportmeccseken . Még a végén kiderül milyen nehéz csoportban voltunk.

Hoppácska

#773347 Koffein

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kérvényezte, hogy a meccsek kezdete előtt lejátszott magyar vonatkozású dal a szurkolók kedvence, Az éjjel soha nem érhet véget című 1998-as Soho Party-szerzemény legyen.

Az európai szövetség (UEFA) már megkapta a dal felvételét, és arról tájékoztatta az MLSZ illetékeseit, hogy legkésőbb a harmadik, Portugália elleni csoportmeccsre bekészítik a választott dalt.

http://hvg.hu/sport/20160616_uefa_magyar_eb_meccsek

#773344 TrendMan Előzmény: #773343

Észak-Irek, szakadó esőben!

más

"„A Magyar Közös Képviselők Egyesülete arra kéri a közös képviselőket, számvizsgáló bizottsági tagokat, tulajdonosokat, hogy tűzzék ki a magyar zászlót a társasházakra a labdarúgó Európa-bajnokság (Eb) ideje alatt.”

Azért ugye Rákosit nem hivjuk vissza?

Az írek ezt szépen behúz…

#773343 Koffein

Az írek ezt szépen behúzták, Ukrajna - Írország: 0-2

#773331 TrendMan Előzmény: #773328

Ezekből a felvételekből MÉM lesz, akárki megmondja!

És szerintem az oroszok majd megverik Wales-et 3:1-re.

Csak, hogy mentsék az edzőt.

#773322 Röné Előzmény: #773320

am németeknek és a magyaroknak szurkolok :) és itt nem számít a sorrend hogy hogyan írtam le :)

az a hülye osztrák kommentár meg az elején hogy alábecsülte a magyarokat... esélytelennek nevezte őket... de a meccs végén visszavett magából :DD