Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#773354 banyaiz Előzmény: #773329

Nem az óraszám , vagy órák hossza vagy egyáltalán maga a tananyag részletei a legfontosabbak vsz.

Inkább ott látom én a döglött kutyát elásva, hogy mekkora szellemi erőfeszítést igényel teljesíteni .

üldögélsz érdeklődve és nem érted amit hallasz. Elgondolkodsz rajta nagyobb erőforrásokat mozgósítasz mégsem érted. Bekapcsolod a tartalék energiát valami elkezd derengeni. :) Itt kezdődne a tanulás.

Megtanulni azt ami elsőre is nyilvánvaló nem nagy kaland. De amikor elfogy a szürkeállomány és hoppá ezt pedig tudni kellene megkövetelik és na akkor fejtsünk ki egy kis erőfeszítést.

Itt kezdene érdekes lenni.

#773353 banyaiz Előzmény: #773327

Másik a követelményrendszerről nagyon magas lehet ha egy középiskolát bárki el tud végezni. Ki az jelenleg aki nem tud leérettségizni ? Elképesztő lehet a terhelés.

Mondjuk ismertem olyat aki ismert olyat, aki nem tudott leérettségizni első körben mert benzinezni járt jugóba , aztán nem ért oda az érettségire. Nagyon megterhelte a sok tudomány elsajátítása a kemény iskolában. :)

#773352 banyaiz Előzmény: #773327

Nem tudom, de én vhogy úgy képzelnék el egy jó oktatást, hogy reál és humán vonalon is a legjobbat a maxot és akkor egy középsuli után eldönti merre .

Ezeknek a gyógypedagógiai vonalaknak, hogy ő humán érdeklődésű és akkor valami kímélő program, vagy fordítva nem látom értelmét.

Hacsak mióta iskolába jártam nem nőtt a színvonal sokat. :) Még az is lehet.

#773342 walex Előzmény: #773266

Már nem kell sok és 200 ezer alá esik a Petőfi Facebook oldalát kedvelők száma.

"Egyelőre azok vannak többen, akik a felfrissített Petőfihez pártoltak” – írta nekünk Kobza Miklós, az MTVA sajtófőnöke."

A tények eddig nem ezt támasztják alá...

#773330 banyaiz Előzmény: #773324

Nem így látod?

Maradva csak focinál sokszor válogattunk olyan volt mint aki nem is focit játszik, másik sportágat űztek volna. :) Aztán mikorra már tényleg úgy nézett ki, hogy új embereket kell kinevelni sokadszorra mert legjobbjaink sincsenek nemzetközi szint közelébe se mindegy ki az edző , akkor jön egy Dárdai, Storck .

Akik persze csodát nem tudnak csinálni ezzel az anyaggal, de mégis kezd kinézni focicsapatnak a dolog. Biztos nem azt mondták nekik, hogy figyelj jó neked az is ha lassan futsz mert nem fáradsz el. :)

Nyilván sokkal bonyolultabb egy általános képzés oktatás mint egy foci .

#773329 Fornit Előzmény: #773327

Épp a napokban olvastam, hogy ált isk 1-2 osztályban már a 30 perces órákat akarnák bevezetni.

Nehogy túl gyorsan elérjenek arra a mennyi 35 deka szalámi, ha egy kiló ennyi szintre, 18 éves koruk előőt.

#773327 Koffein Előzmény: #773325

Követelményrendszer, több jog a tanároknak, hogy a presztízst visszakapja a szakma. Gyerekkoromban a tanár megborított, mert hülye voltam, akkor biztos voltam benne, hogy hazamegyek és jóatyám is megborít egy pofonnal, mert az ellenőrzőbe be lett írva, hogy a kölök idióta volt... most meg mi van? bemegy az egész család és megverik a tanárt... szóval ez nem irány :)

oda jutott az iskolarendszer, hogyha a szülő egy normális képzést akar adni a gyereknek, akkor magániskolába kell járatnia általánostól, mert a közoktatás egyre igénytelenebb... de mr túltoltuk a biciklit tovább tolja a biciklit, hogy a minőség egyre lentebb legyen... :)

#773325 banyaiz Előzmény: #773324

Nehéz minőséget hozni alacsony követelményrendszerrel. Ez a lényege.

Mondjuk ennek része az is, hogy aki tanít annak legyen tekintélye tudása stb.

Focis sztorira visszatérve nézd meg ezekből a töketlenekből egy jó felfogással , profi edzővel milyen minőségi változást lehetett kihozni. Soha nem hittem volna kész játékosok és egy edző ennyit számíthat.

Hát akkor mennyit számít az, hogy 10 éves korától milyen képzést kap? Milliószor többet.

Persze ha olyan képzést kap, jó neked az általános retardált természettudomány is úgyis ostoba vagy stb akkor olyan is lesz a vége.

#773324 Koffein Előzmény: #773321

megint sok a szöveg, érthetetlen amit mondasz, 140 karakterbe próbáld belesűríteni a mondanivalót, hogy értelme is legyen :)

#773321 banyaiz Előzmény: #773302

Olyan ez mint a magyar foci évtizedeken keresztül , annak a tudománya, hogyan lehetne megvalósítani a futás nélküli focit. Elég lassan is futni mert technikásak vagyunk. Aztán a végén focista se futni nem tud se gyorsan, se sokat, se technikája nincs. Ez a végterméke a dolognak.

#773317 banyaiz Előzmény: #773302

Nem ezt a csókát akarom bántani félre ne értsd, csak megnéztem 1-2 videót a szövegeiből és sugárzik az, hogy milyen alacsonyan van a léc.

Valaki nem tud természettudományos és hitbeli, vagy humán dolgokat párhuzamosan értelmezni kezelni stb mit keres egy érettségin akár?

Tegyük még alacsonyabbra a lécet az a megoldás? Nem tudom de nem értek vele egyet már csak elvből se. :)

#773314 banyaiz Előzmény: #773302

Szerintem egy iskolában az lenne poén , hogy lemérd mit tudsz kihozni magadból, mik a határaid. Erre ez a felfogás alkalmatlan.

Nem azt kell keresni vsz, hogyan lehetne minél kevesebb erőfeszítésre késztetni a nebulókat aztán kapnak róla egy papírt . :)

Mire tudja használni utána az életben , van agya az ártani nem fog neki talán az életben sem. Nem biztos persze, de talán.

De elég ránézni a végtermékre. Az minősít mindent. A többi pedig a szöveg.

ezzel végképp nem tudok mit kezdeni, hogy a természettudományok és a hit között vhogy tudjon különbséget tenni stb. Miért már mindenki retardált vagy miért okozna ez problémát akár egy középiskolásnak?

Nagyon komoly (a baj). :)

#773313 banyaiz Előzmény: #773302

gyenge a követelményrendszer.

Kutya****ozni kell az órán mert hátha akkor figyelnek. :)

Szánalmas.

Nem kellenek cirkuszi mutatványok olyan követelményrendszer kell egy alapjáraton jó képességű ember ha úgy érzi agyilag megszakad akkor átcsúszik egy 2-essel. Akkor majd figyel az órán ha el akarja végezni.

Legyen egy általános természettudományos valami és ott is figyelni kell hogyan lesz előadva. Hagyjuk már.

Nagyon nem értek egyet ezzel a silánysággal. Semmi jóra nem vezet.