Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: nincs cím

#773325 banyaiz Előzmény: #773324

Nehéz minőséget hozni alacsony követelményrendszerrel. Ez a lényege.

Mondjuk ennek része az is, hogy aki tanít annak legyen tekintélye tudása stb.

Focis sztorira visszatérve nézd meg ezekből a töketlenekből egy jó felfogással , profi edzővel milyen minőségi változást lehetett kihozni. Soha nem hittem volna kész játékosok és egy edző ennyit számíthat.

Hát akkor mennyit számít az, hogy 10 éves korától milyen képzést kap? Milliószor többet.

Persze ha olyan képzést kap, jó neked az általános retardált természettudomány is úgyis ostoba vagy stb akkor olyan is lesz a vége.

#773324 Koffein Előzmény: #773321

megint sok a szöveg, érthetetlen amit mondasz, 140 karakterbe próbáld belesűríteni a mondanivalót, hogy értelme is legyen :)

#773321 banyaiz Előzmény: #773302

Olyan ez mint a magyar foci évtizedeken keresztül , annak a tudománya, hogyan lehetne megvalósítani a futás nélküli focit. Elég lassan is futni mert technikásak vagyunk. Aztán a végén focista se futni nem tud se gyorsan, se sokat, se technikája nincs. Ez a végterméke a dolognak.

#773317 banyaiz Előzmény: #773302

Nem ezt a csókát akarom bántani félre ne értsd, csak megnéztem 1-2 videót a szövegeiből és sugárzik az, hogy milyen alacsonyan van a léc.

Valaki nem tud természettudományos és hitbeli, vagy humán dolgokat párhuzamosan értelmezni kezelni stb mit keres egy érettségin akár?

Tegyük még alacsonyabbra a lécet az a megoldás? Nem tudom de nem értek vele egyet már csak elvből se. :)

#773314 banyaiz Előzmény: #773302

Szerintem egy iskolában az lenne poén , hogy lemérd mit tudsz kihozni magadból, mik a határaid. Erre ez a felfogás alkalmatlan.

Nem azt kell keresni vsz, hogyan lehetne minél kevesebb erőfeszítésre késztetni a nebulókat aztán kapnak róla egy papírt . :)

Mire tudja használni utána az életben , van agya az ártani nem fog neki talán az életben sem. Nem biztos persze, de talán.

De elég ránézni a végtermékre. Az minősít mindent. A többi pedig a szöveg.

ezzel végképp nem tudok mit kezdeni, hogy a természettudományok és a hit között vhogy tudjon különbséget tenni stb. Miért már mindenki retardált vagy miért okozna ez problémát akár egy középiskolásnak?

Nagyon komoly (a baj). :)

#773313 banyaiz Előzmény: #773302

gyenge a követelményrendszer.

Kutya****ozni kell az órán mert hátha akkor figyelnek. :)

Szánalmas.

Nem kellenek cirkuszi mutatványok olyan követelményrendszer kell egy alapjáraton jó képességű ember ha úgy érzi agyilag megszakad akkor átcsúszik egy 2-essel. Akkor majd figyel az órán ha el akarja végezni.

Legyen egy általános természettudományos valami és ott is figyelni kell hogyan lesz előadva. Hagyjuk már.

Nagyon nem értek egyet ezzel a silánysággal. Semmi jóra nem vezet.

elviteles kávé

#772999 TrendMan

Azt mondja meg valaki, miért akkor kérnek tőlem pénzt, ha elviteles kávé van a kezemben?

Ez igy meglehetősen kontra-produktiv.

#772996 banyaiz Előzmény: #772984

Amit most olvasok azt is tudom ajánlani Clawell Tajpan . Hongkong hogyan jön létre. Hogyan lesz egy kopár szigetből kereskedelmi központ . Jó kis könyv.

#772995 banyaiz Előzmény: #772984

Csomó jó könyve van. Szinte azt mondhatnám amit olvastam tőle mind tetszett. Pl ez amit Ricsinek ajánlottam annyira érdekes könyv vsz. Az egésznek a hangulata.

Legutóbb amit olvastam tőle az is nagyon érdekes kis könyv volt nekem tetszett, Összeomlás . Nem legjobb könyve de el lehet olvasni.