Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

Re: nincs cím

#773187 Euroman Előzmény: #773181

viccnek jó, de 30 éves xart se hozott, hacsak nem külszolgálatos volt.....1986-ban még javában cucilizmus volt...gorenjék 1989-ben jöttek, az első 10 %-os vámú nyugati kocsikkal együtt....

#773186 Csusza Előzmény: #773184

:-)

Közben nézzetek igazi celebet, ahogy szépséges kacsacsőréből jönnek ki az okos szavak...

#773184 Kiss Zoltán Előzmény: #773171

Ha megverjülk Izlandot,és az osztrák-portugál 1-1,akkor így áll majd a csoport!?

1.Magyarország 6 pont

2.Portugália 2 pont

3.Izland 1 pont

4.Ausztria 1 pont :)))))

#773180 matgab Előzmény: #773165

én pont azt hiányoltam az első félidőben, hogy a fejpárbajok nagy részét elveszítettük.

Pedig mi vagyunk a második legmagasabb csapat...

Nagyon sokat számít, hogy mind Gera, mind Kleinh Laci, mind Nagy Ádi okosan játszák meg a labdákat, nem alibi passzokat nyomnak, mint régen, amikor Gera egyedül hiába látott a pályán, az általában már egy középszintű csapat ellen is kevés. Mert egy embert rá állítottak és már nem volt aki az akciókat szervezze.

És akkor még ott van Némó vagy Dzsudzsák is. Szóval most először úgy néz ki van egy normális középpályánk is.

#773177 Razamanaz Előzmény: #773169

Ez igaz,ezért mondom hogy feléjük billen a mérleg nyelve.Szét kell tördel ni a játékukat,így lehetünk partiban.

#773172 Csusza Előzmény: #773133

Osztom. Szerintem is jobb lett volna, ha a Izlandot szarrá verik a portugálok, úgy könnyebb dolgunk lett volna ellenük, és egy döntetlennel továbbjutnánk.

Bár fene tudja, ezek az izlandiak kemény gyerekek, talán akkor is felszívták volna magukat.

Mindegy, ez van, nyerni kell, de legalább egy döntetlen.

#773171 Turkoglu Előzmény: #773162

Pontosan én is így látom, ha sikerül minimum egy X Island ellen akkor nem létezik, hogy legjobb harmadikként ne jussunk tovább... Ettől persze nem sündisznózni kell végig Island ellen mert az nekünk nem megy, ugyanezt a megfontolt jó védekezésből kiinduló játékot kell játszani amit a labancok ellen megvalósítottunk...

#773170 Szika Előzmény: #773168

..."Lásd az Izlandiak mind mekkora lób.szó."

... a magyar a negyedik legsúlyosabb csapat (átlag 79,43 kilóval)... Válogatottunk második az átlag 185 centivel, csak a svédek nagyobbak egy centivel.

Változnak a dolgok...

#773169 Koffein Előzmény: #773168

Portugálok lehetnek gyorsak, ha kapufát bírnak rúgni, vagy a kapus kezébe rúgják, fejelik a labdát, ahogy tették tegnap :)

27 kapura lövésből betalált 1? Pfff .. Izlandnál volt 4 kapura lövés és betalált 1... tehát hatékonyságban sokkal jobbak az Izlandiak, így ütik a Portugál csapatott. Nincs mitől félni :-P

#773168 Razamanaz Előzmény: #773133

Mert nyugodtabban tudjuk játszani a saját játékunkat.Nem hajt se a török,sem a tatár.Nyugodtabban birunk védekezni,sokkal kidolgozottab támadásokat tudunk kivitelezni.Rá kell kényszeríteni a játékunkat az ellenfélre,mert fizikálisan nem tudjuk 90 percig tartani magunkat egy brutális iramú meccsen.Lásd az Izlandiak mind mekkora lób.szó.Portugálok meg nagyon gyorsak.

#773165 banyaiz Előzmény: #773154

:) Arra én is kíváncsi lennék 300 k emberből hogyan választottak ki egy focicsapatra való ilyen gyereket. Mert eléggé rendben vannak fizikálisan és a labdával is elég jó barátságban vannak.

Mieinkre visszatérve , nagyon jól küzdöttek. Párharcokban keményen odaléptek . Összjáték is volt, labdakihozatalok . Szóval foci . :)

Ez alap de nagyon kellemes látni végre magyar válogatottól is, nem úgy állunk oda mint vmi bal****ok. CSak így tovább.

#773162 banyaiz Előzmény: #773151

4 esélyes a csoport vsz. Osztrákokat se írnám le. Van két élet-halál meccsük. Új nap új meccs bármi lehet akár portugálokat is elkaphatják. Nagy körbeverések lehetnek még.

Nekünk egy dolog kellene nagyon nem szabad kikapnunk Izlandtól 4 ponttal akkor jók vagyunk.

Kemény derbi lesz. Tegnap Izlandiak ilyen iram mellett úgy fejezték be a meccset mint akik azonnal 90 percet még lenyomnának. :) Szerintem nagyon szép lenne ellenük egy x.

#773161 Euroman Előzmény: #773160

mondjuk a selejtezők során az osztrákok is sokkal jobban játszottak....de legalábbis eredményesebben...

#773160 matgab Előzmény: #773154

gyerekek, Izland a holland, cseh, török csoportból jutott ki magabiztosan már az utolsó előtti fordulóban!

Ez az Izland már nem az az Izland, akit néhány éve még bálnavadászok alkottak. Igen jó kis csapatuk van sok PL játékossal.

Az más kérdés, hogy mire lesznek képesek, mert eddig kőkeményen védekeztek és gyors kontrákkal voltak eredményesek, mi meg nem biztos, hogy "hagyjuk" őket kontrázni...

#773157 TrendMan Előzmény: #773155

Szalait nem értékelem, majd akkor, ha nem pattannak el tőle a labdák.

Viszont Gerában és Dzsudzsákban még sok van valaha volt önmagukhoz képest.

Nézd meg a kinti Holland meccs (5:3) második gólját, vagy épp azt, amit Gera rúgott a Liverpoolnak a 2013-14-es idény legelső meccsén a Premier Legaue-ben.

Na ez a két dolog kvalitásról árulkodott.

#773155 matgab Előzmény: #773151

én Szalait a gólja ellenére elég gyengének láttam, Priskin sokkal agilisabban mozgott.

Viszont Gera az tanári volt. Abszolút a régi legjobb önmagát idézte.

Lehet, hogy úgy van, mint az Alzheimer-es öregek, akiknek a gondolkodása kitisztul arra a rövid időre, amíg az unokák meglátogatják, mert úgy feldobódnak?? :-)

#773154 joepappa Előzmény: #773151

Én feltételezem hogy izlandot lendületből legyakjuk, bár elég masszívnak tűntek a barihomorítók. Biztos sok rohasztott cápát ettek. :)

#773151 matgab Előzmény: #773133

szerintem is rossz volt nekünk a Portugál X.

Mert így Izland szerzett egy olyan pont előnyt, mert a 3 most már egyenlő esélyekkel küzdő válogatott közül neki így jutott egy extra pont. Azaz ha a magyarokkal X-elnek, ne adj isten nyernek, akkor ők már gyakorlatilag csoport másodikok. Tehát ha nem nyerünk Izland ellen ellen vagy nem X-elünk a Portugálok ellen, akkor mi harmadikok leszünk.

Bár nyilván benne van az, hogy egyszer az osztrákoknak is kijöhet a lépés... Ha viszont az osztrákok nyernek Izland ellen és Izland megver minket, akkor még a harmadik helyünk is veszélybe kerül.

Tehát nem volt jó a Portugál X semmilyen szempontból, hacsak nem feltételezzük, hogy mi az első helyért fogunk a csoportban küzdeni a Portugálok ellen.