egyébként orbán alatt a fehérhajú férfi az apja...."állítólag" mezei magyar válallkozó.....a vip-ben......úgy látszik gazsit, rasit és a tiborcz gyereket nem érdekelte a dolog, különben a pereputty megtöltötte volna a vip-et....
egyébként orbán alatt a fehérhajú férfi az apja...."állítólag" mezei magyar válallkozó.....a vip-ben......úgy látszik gazsit, rasit és a tiborcz gyereket nem érdekelte a dolog, különben a pereputty megtöltötte volna a vip-et....
Az nagy játék volt. Azért Kleinheisler pályára lépett 3 tétmeccsen válogatottban az nb3 kispadról . Röpke idő alatt norvégoknak lőtt egy technikailag nem akármilyen gólt egyik lábbal levette másikkal tüzelt nehéz szögből azonnal. Ma ez a kombináció gólpassz. Ez igen.
Werder jó üzletet csinált vele. Ma úgy kb az értéke tízszeresére nőtt. :)
De miért jó nekünk az x ? Olvasom többen írjátok.
Szerintem nem jó , portugálok nagyon megszórták volna Izlandot az lett volna nekünk jó.
Izland aki ellenfelünk továbbjutásért szerzett 1 pontot a portugálok ellen.
Mondjuk 3 ponttal is legjobb 3. helyen továbbmehetünk. De Izland ellen kellene az x azért biztos ami biztos. Az egy nagy ütközet lesz. De az osztrák portugál se lesz egyszerű osztrákoknak élet halál meccs portugáloknak is csak 1 pontja van.
Izgalmas lesz ez a csoport.
vmi szutyok norvég a dupla vereseégük után irta -a pótselejtező után,hogy Magyarország csomagolhat először haza az EB-ről.
Na Norvég pubik,most leshetnek azok is.:)
Kőkemény csapat az izlandi. Nagy iramú meccs volt portugálok ellen .
Viszont ez a riporter aki közvetítette izlandi meccset ez kész, nem tudom a nevét de sok köze nincs a labdarúgáshoz. Ehhez képest még Knézy is labdarúgó professzor:)
Ki hitte volna ezt 2-0-ra megverjük az osztrákokat. :) Kulturáltan játszottunk, Storckék kihozták amit lehetett az állományból. Ami tetszett, hogy ez a kislányos zavarunk ami általában focicsapatok ellen előjön és közünk nincs a mérkőzéshez ez nem volt jellemző. Néha azért nyomokban ott volt. Szalai góljának külön örülök .
PORTUGÁLIA–IZLAND 1–1 (1–0)
nekünk ez csak jo.
Én azt néztem annál a gólnál, hogy Kleinheisler kipasszolhatta volna jobbra a vonal mellé simán, ott állt két magyar üresen.
Szalait meg fogták hárman, oda sokkal nehezebb volt bepasszolni.
Ő meg csak azért is a nehezebbet választotta és megcsinálta.
Ez nagyon zseniális volt.
beszarás, kész, hihetetlen :))
nagyon bejön a Izlandiak szurkolo technikája,van egy ilyen Zulu törzshöz hasonlo rigmusuk:)
de szombaton hatástalan:)