Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

a ZDF szakkomentátora, O…

#773115 Euroman

a ZDF szakkomentátora, Olli Kahn Szalay gólját többször is zseniálisnak nevezte. Tényleg jó volt, Stieberé is. Az eb eddigi meccsei közül a jobbak közé tartozott.

Re: nincs cím

#773114 Sumér harcos Előzmény: #773113

tulajdonképpen egyedül eddig a Belgium-Olaszország meccset nem láttam teljes terjedelmében.

De extra xar meccs az EB-n még nem volt,mind nézhető ,élvezetes volt számomra.

sokan kritizálták a 24 csapatot,hogy minek ennyi?-elfér ,kell,végülis Europa a foci hazája.

a nagycsapatok sztárjai,mind meghajtva a klubjaiknál az évben-igy itt nincs gyenge csapat,egy Izland is ott lehet 16között bármikor.

a nagy Belga keret-mindenki" a legjobbak,legnagyobbak"-Belgium a fekete lo-a befuto....erre a veterán,vén olaszok tegnap sunyiba tették őket.

jo...a nagyok sokszor menetközben,később pörögnek fel...főleg Németekre volt ez jellemző...

#773110 TrendMan Előzmény: #773107

Vaze, utóljára akkor állitótták le a 4-es, 6-os villamost a köruton foci miatt, amikor vb-döntőt játszottunk 1954-ben.

#773105 Koffein Előzmény: #773102

most nagy az öröm, de ha a 30ik mp-ben egy halszállal bentebb van a labda, akkor máshogy alakul a meccs kimenetele is... de nincs ha, nem ment be, nyertünk és ez a lényeg :)))

meglátjuk mit alakítunk izland + portugália ellen, habár ahogy nézem izland ellen még van esély, portugália keményebb dió :)

na többet itt szkeptikus…

#773103 Sumér harcos

na többet itt szkeptikus ledegradálo beszéd ne legyen:)

most pedig ha 16 között vagyunk,ki jön velem jegyet veszek.ennyi.

amúgy erről beszéltem..a…

#773102 Ibiza

amúgy erről beszéltem..a magyar nemzeti sport a foci.. meg kell nézni Fb-t.. boldogok az emberek.. zorbán nem véletlenül stadionozott..nemzeti önbecsülés..egyűvé tartozás..és persze cirkusz..

hatalmas pénz van benne ha profi szintre emelik..

lányok is szurkolnak..ott kiabáltak a tévék elött.

hehe nagy pofáraesés a k…

#773099 Ibiza

hehe nagy pofáraesés a károgóknak..

kutya labanc megkapta ami jár...ez tudod méé volt? a nemkerítés miatt...

#773095 Koffein Előzmény: #773094

Vannak hiányosságok, pl nem lehet F1 világbajnokra fogadni :)

Na lássuk, hogy mit alakítanak a Portugál Izland meccsen... Vagyis az a kérdés, hogy Ronaldo rúg.e gólt,vagy sem... :)

#773094 joepappa Előzmény: #773093

fociban nincs nagy különbség az odsokban jó a tippmixpro, meglepően jó ahhoz képest hogy állami :)

#773093 Koffein Előzmény: #773091

Azt nem ismerem, bwint használtam amíg ki nem tiltották, az után tippmixpron tolom az ipart :)