Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

Hétfő Június 13. , 15.00…

#772792 Sumér harcos

Hétfő Június 13. , 15.00 (Toulouse): Spanyolország v Csehország – D csoport

Hétfő Június 13. , 18.00 (St-Denis): Íroroszág v Svédország – E csoport

Hétfő Június 13. , 21.00 (Lyon): Belgium v Olaszország – E csoport

Re: nincs cím

#772772 matgab Előzmény: #772769

Modric gólját én nem láttam akkora bombagólnak, sztem ez a török kapus hihetetlenül gyenge.

ez védte be a magyar török meccsen is Koman (?) beadását anno, ami akkor is padlóra tette a törököket...

Utána a szabadrúgást is csak nézte, arra a hulló fejesre is akkorát domborított, hogy látszik, hogy csak színész...

Ennél jobb kapusuk nincs?

június 12. 15:00 Török…

#772763 Sumér harcos

június 12. 15:00

Törökország - Horvátország »

június 12. 18:00

Lengyelország - Észak-Írország »

június 12. 21:00

Németország - Ukrajna »

A svájci meccs magyar ko…

#772760 Tapasz

A svájci meccs magyar kommentátoŕát jól meg kéne csapkodni, olyan f.os volt. Sajnáltam, hogy az albánok jem tudtak egyenlíteni

#772759 matgab Előzmény: #772755

mindkét döntés jó volt. A kapus ötösön kívül volt, a támadó mozdulata a labda megszerzésére irányult. A kapus határozatlan volt.

A franciának nem aláfeküdt a román, inkább csak az nem ugrott fel, a francia meg lendületből átesett rajta.

#772742 banyaiz Előzmény: #772739

Ez nagyon langyos volt.

Franciákat lehet a tét hazai eb vagy nem tudom de nagyon gyengén adták elő , védekezésük főleg, de hát támadásaik is akadoztak. Ez a román csapat pedig kb ennyit tud.

Na kezdődik a műsor... a…

#772737 Koffein

Na kezdődik a műsor... amikor mutatták a bemelegítést, és a románokat mutatták, a kutya rámordult, ilyet nem szokott csinálni, a franciáknál semmi, ha román focistát látott beállt vadász poziba és grrrr... :-DD