jó, de melyik országba kell ahhoz költözni? :)
jó, de melyik országba kell ahhoz költözni? :)
Nincs mese, szükség van egy beteg- és utasellátó polgári jogi szervezetre - széles összefogással és hatáskörrel !!!
Reméljük, hogy nem adja fel az illető és lesz folytatás. Lehet én helyben szétszedtem volna a gépet... aki ezt a döntést meghozta, az egy gerinctelen féreg, mert az ügyfélszolgálatos, aki megválaszolta, egyszerűen nincs döntési joga, ezt egy ügyfélszolgálati vezető, vagy rosszabb esetben egy jogász válasza volt két rötyögés között.
ez nem gerinctelen ez mocskos pofátlanság.. nem kell hagyni..
a bkv a posta és a máv a 3 taknyos kommunista csökevény..
Miken tudtok rugózni.. A fiatalok szépek okosak, kreatívak. Az emberek normálisak, minden zsugát kihasználnak. Amikor magas volt a Duna akkor is heppening volt a parton..nem katasztrófaturizmus vagy egyéb buta újságírói baromság..egyszerűen egy szép jelenség volt..a víz hatalmas ereje.. amikor a hajók az utcaszintnél magasabban vannak.
De minden zöldterületen vagy panorámás helyen vannak találkozók randik.. él a város.
Én imádom magát a várost és az emberek zömét...a keletiarcú békétlenkedő libsik csak egymás közelségét kedvelik...gyűrűt alkotnak egymásba ér a f..k..utálkozva néznek minden harmóniát békességet..nem jó ez nekik...így járt..sok koszos disznó..
dehogy magyarázom túl, ha nincs lezárva, akkor is csúcsforgalom van a szabadság hídon, oszt az említett vacsit a hídon vagy két éve láttuk, amikor sétáltunk a városba... nem mindennapi látvány volt na... :)
Nem kell túlmagyarázni, a fiatalok szeretik a Happeninget és itt most zajlott az élet ezért eljöttek.
ja ja a cikk baromság, pár mondat után abba is hagytam az olvasást, inkább a képeket nézegettem... nem is tudtam, hogy ekkora élet lett a hídon, amúgy is tele van fiatalokkal, főleg este, barátok beszélgetnek egy egy üveg bor mellett, nézelődnek, párok fotózkodnak, szerelem lakatot tesznek, a turistákról ne is beszéljünk... láttam már egy romantikus vacsorát is ott, nagyon állat volt, habár a leányzó megvolt szeppenve, hogy körülöttük sétálgatnak az emberek, miközben vacsoráznak a sráccal... tudod van egy egy kiugró rész, a híd két végén, a fővámtéri részén volt felállítva egy kiugró részen az asztal, gyertyafényes vacsora, pincér, nagyon állat volt... a párom mondta is, hogy milyen romi meglephetném én is egy ilyen vacsival :) majd belegondolt, hogy percenként 100ember sétál, nézelődik, figyelik, elhessegette a gondolatot... :)
majd hétvégén meglessem én is a párommal, hogy mi a helyzet, piknikel-e még a fiatalság... :)
jó nagy baromság.
Egyszerűen csak élvezik az emberek a fiatalok egy-egy jó hely adottságait.. régebben is sok fiatal járt a szabadság hídra, ide is raknak szerelem lakatokat, felültek a hídelemekre, fotózkodtak.
Szép innen a kilátás.Budapest csodálatos, soha nem tudom megunni.
Ahol van egy kis panoráma nyugalom egy kis park, szökőkút víz..akkor azt kihasználják.
Sznob kis majmok próbálnak rétegeket kitalálni ahol persze ők jó poziban vannak.
Az újgazdagok még nem arisztokraták.. mosolytalanok, félelemmel teli sokat dolgozó emberek..fele részük nem a képességeik hanem a flexibilis gerincük a politika miatt vannak helyzetben.. egyfajta pünkösdi királyság...ezek meg amúgy sem járnak populáris helyekre..voltak ott eleget.
Persze. Naná, h így van. A Kiskegyed is megerősítette.
+megfigyeléseim szerint a hivatkozott neoarisztokrácia nagyobbat tud félreköpni az aluljáróban mint avittos elődei. Aha.
Meg egyébként is:
http://velvet.hu/elet/2016/06/20/a_bugyis_ketrecharcnal_szorakoztatobb_sportot_elkepzelni_is_nehez/
Elég humoros ez a megjegyzés:
" de egy kicsit Buda és Pest is újraegyesült, amint a 11. kerületi jóléti, neoarisztokrata családos emberek és az 5. kerületi szabad felfogású, vagány, dizájner ruhás fiatalok összeverődtek"
Én itt lakom a Kosztolányihoz elég közel és keresem a szomszédaim között az un. jóléti, neoarisztokrata családos embereket, de nem találom.
Azok az ismerőseim, akikre ez akár csak távolról is ráillik már rég kiköltöztek az elővárosokba.
És a fotókon sem tudom beazonosítani ezt a réteget.
De nem baj, ha a Velvet irja, akkor biztos igy van?
tenyleg szep
ha nem tudjak betörni, akkor majd lelövik vagy megmergezik
Habár nem Budapest, de egy ilyen tökös cicuskát elbírnék nézegetni Tarlós bácsi helyén... :-P
villanybusz, magyar busz, illetve a megállóhelyeket szépen rendbe tenni, teteni velük
az mondjuk nem árt, ha a maiakat kinyírják, mert ótvarbüdösek, tökölnek a belvárosban és összevissza parkolgatnak stb.stb.
Az lenne a minimum, hogy előírják nekik, hogy nem lehet 10 évnél idősebb a busz és nem lehet még átlagos sem a károsanyag kibocsátásuk.