Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

Re: taxi

#769957 joepappa Előzmény: #769950

én is budataxival nyomtam aztán összeolvadt a teleöttel aztán az beolvadt a budapest taxiba, most budapest taxi van.

amúgy tök egyetértek minden szavaddal, nagyon lezüllött a szinvonal az elmúlt 10évben, tudok örülni mikor összefutok egy két régi motoros taxissal akivel sokat utaztam annó akik még úgy értik a város.

múltkor is kiakadtam de az még nem buggyant ki: megrendelem az autót lakhelyemre rendesen kiér, és egy ősöreg tata ül benne, a munkahelyemre megyek át 9kerből 12-kerbe, minden pontját ismerem az utaknak, tata 35-40-el repeszt, majd 50perc volt taxival, sima kocsival 35perc alatt átmegyek reggelente. :)

Re: taxi

#769950 Ibiza Előzmény: #769945

ez olyan mint a posta..szarul szolgáltat de ugat nehogy más kapja..

Én Budával mentem sokat nem volt velük gondom soha..egy ideje összeolvadtak..tkm tudja mire..mert u.az a szám.. de ezekkel már nem olyan jó a kapcsolat..

meg mondom..az emberanyag nagyon fura lett..régen jól vezettek..ismerték a várost..kérdeztem hol zajlik az élet tudtak róla.. megkérdezték merre vigyen..de alapból ismerték a város térképét a lámpák ritmusát.is..

A maiak bambabélák gyülekezete.. mondom neki ha nem 40-el caplatna hanem 50el..akkor minden zöldön átérnénk..nem kellene minden görbe fánál megállni..

Egyszer haverok szétszakadtak..mondtam a taxisnak navigálom.. a lámpák 60%át ismertem mondtam mikor ne siessen mikor nyomjon oda.. taxisnak leesett az álla...haverok meg szakadtak.

megállnak azút közepén miközben van oldalt parkolóhely vagy kocsibeálló..

Én ma már taxist nem engedek magam elé mert a csak a gond van velük.

taxi

#769945 joepappa

az rengeteg taxis tüntetés margójára ami mostanság vanik:

szombaton délután szűk családdal öt fővel indultunk közös programokra az nagy budapestiában, háromszor rendeltem taxit azt hogy nem tudnak egy nagy autót küldeni azt még lenyelem, de hogy négy taxis társaságtól kellett összeszednem a két autót már azt is nehezem viseltem, de hogy az általam 10-éve használt (jogelődjeit is használtam) budapest taxi olyan szinten elkúrvult hogy a 18:45-re időpontra rendelt két autómat 12-percel a kért időpont előtt mondja le akkor azért elpattant a cérna és eléggé csúnyán elpanaszoltam nekik, hogy a jó édes annyuk azt a bizonyos hernyótalpas ellen tüntetgessenek keddenként Budapest belvárosában. hát hogy van pofájuk nyígni az uber ellen amikor nem hogy aznonnal kiszolgálni nem tudnak de még időpontra kért rendelésemet sem hajlandóak teljesíteni. hát menjenek egyenként oda ahová szerintem valók a keservükkel együtt, de főleg akár dolgozhatnának is.

Re: nincs cím

#756942 Bendeguz Előzmény: #756828

a veke elég hamar kiadott rá egy mennydörgős közleményt, hogy ne legyen már ilyen ócska fos a magyar újságírás (hírmásolás), hogy ellenőrizetlenül mindent azonnal leközölnek. főleg, hogy tényalap kevés benne.

VEKE

January 2 at 11:46am ·

A mai "nap híréről", amit gondolkodás nélkül terjeszt a teljes magyar sajtó, a következőket kívánjuk elmondani:

Ha valaki el akarja bontani a Délit, akkor lesz szíves először:

1. valahol máshol létrehozni egy másik pályaudvart hasonló vagy nagyobb kapacitással (az elővárosi forgalom bővülése várható)

2. valahol máshol létrehozni egy karbantartó- és tárolóhelyet hasonló kapacitással

Hol lehetne ez a helyszín?

- Kelenföld nem játszik, mert - ellentétben a cikkbe utólag (a.szerk) által beszúrt hazug mondattal - nemhogy nem képes átvenni a Déli feladatait - tavaly az elővárosi vonatok felét le kellett mondani bizonyos irányokban, a balatoni szezon meg helyből reménytelen - ráadásul a maradék 8 vágánya nemsokára elbontásra kerül, a 4-es metróhoz kötelező P+R parkolók miatt. Így már elméletileg sem lenne hol bővíteni

- Keleti nem játszik, tele van

- Ferencváros nem játszik, mert nincs ott semmi, sőt már előtte, a vasúti hídon sincs kapacitás, egyáltalán, pesti helyszín reménytelen.

Tehát új helyszín kellene. Valahol Budán. Ha meg tetszik találni, és hozzá a százmilliárdot is (igen enyhe alsó becslés), akkor hajrá.

#754102 rbbj11 Előzmény: #753341

értem ok

Mindegy, én sose rajongtam érte

30 körül igen, nem 33 :) Söt, 25 :)

#753348 Sumér harcos Előzmény: #753341

rbbj11 1986os születésű?:)

születtek még akkor emberek?:))

akkor már szinte fizetős "nagy-discoba jártam:)

#753341 KawaBazsy Előzmény: #753339

Jól emlékszem, h 30 körül vagy, ugye? 32 éves koromig jártam bulizni, addig nekem is szempont volt a szórakozóhely kínálat, bár én Bp-vel elégedett voltam. Most viszont éjfél után akkor sem tudok ébren maradni, ha kell, úgyhogy ez irreleváns nekem. S azért szeretnénk Pécelen házat vásárolni, mert ott megvan a főváros közelségének előnye, s nem kell a hátrányai miatt nap mint nap szívni.

#753339 rbbj11 Előzmény: #753337

Ha neked a buli a borkóstolás és a menüzés, akkor megöregedtél. :)

Erzsébet tér valóban jó hely, jó hangulat, de ismételten nem a kultúrált táncos helyek közé tartozik, és meddig is van ott élet? Kb. 2-ig?

#753337 matgab Előzmény: #753334

Kopaszi gát nekem túl művi, a Római partot sokkal jobban csípem.

Ott vannak a budai hegyek, Gellért hegy , János hegy, Hármashatár hegy stb.stb.

Nem tudtok bulizni? Gozsdu? De nyáron ott az egész Erzsébet tér.

Tele van jó kis gasztóhelyekkel a belváros, ahol ebédidőben fillérekért lehet jókat menüzni (Kiosk, Mini, Zizi bár, Gozsdu stb.)

Jó kis borbárok nyíltak, pl Palack, 0,75, Borbár, stb.stb...