Hörcsög úr kis vackai meg szépen aktivizálják magukat:
http://www.hirado.hu/2016/06/06/tenyleg-lehallgatja-facebook-a-mobil-mikrofonjat/
Hörcsög úr kis vackai meg szépen aktivizálják magukat:
http://www.hirado.hu/2016/06/06/tenyleg-lehallgatja-facebook-a-mobil-mikrofonjat/
Mindig, mindenhol van hamisítás. A magyar bio termékek hamisítási arányát a teljes mennyiségre vetítve 5%-ra teszik, ezzel nagyon jók vagyunk EU szinten is. Az más kérdés, h. arról nincs adatom, h. a Mo-n eladott bionak milyen a hamisítási aránya, mivel a bio termelésünk 95%-a exportra megy. Lehet, az itt maradt 5% valóshoz tesznek még 5% teljes termelésnyi hamisat, és máris az itthon eladott arány 50% hamisra ugrana...
Már ott kezdödik a hamisítás, hogy bionak csak azt lehet eladni, aminek bio tanúsítványa van. Minden kistermelö, aki ugyan biohoz hasonló vagy azonos körülményeket teremt, de nincs tanúsítványa, hamisít és nem kis büntetést kockáztat. Ha nagyban csinálja, hiába 70 éves bácsika, de súlyos büncselekményt követ el, ha tonna számra ráírja a barackjára hogy bio.
Minden fórumosnak: csak azon termékek ellenörzött biok, amin HU-ÖKO-01 vagy HU-ÖKO-02 címke szerepel és megfelelö ellenörzö szervezet logójával el van látva!!!!! Még ezek közt is vannak hamisítottak. Minden, amin ez nincs, nem bio!!!
anno én is követtem, öröm volt nézni, ahogy hullanak a fejek, ahogy valaki az ügy megoldásának közelébe került...
ej, ej tóni....olyan vagy, mint a főnököd...
http://index.hu/belfold/2016/06/07/roganig_erhetnek_a_vizoviczki-ugy_szalai/
összeesküvés elmélet :DD
igen, végigkövettem anno ezeket a zsugázásokat..érdekelt a működési modelljük :) aki megerősödik az mindenhova fizet.. már csak azért is mert nem 4évre tervezel..
interneten fenn vannak a lehallgatásos videók..párat belinkeltem anno.. már csak a nyelvezet miatt is érdekes..teljesen más dimenzió.. ezt nem fogják érteni a hörcsögök.
"..Az ember arra hajlamos konteókat gyártani és azt misztifikálja, amit nem ért."
van aki meg amit nem ért azt kizárja..az nincs..ha ilyen van akkor sincs.. nem fér be valamelyik dobozábaba akkor az nem létezik..de kicsit piszkálja a csőrét mi lehet az.. kényelmetlenül érzi magát hiszen ilyen nem lehet.. nincs rend a világban?...alszik a Jóisten? ...nincs hozzá doboz?.. lehetetlen....de kap segítséget a médiából..hiteles emberektől politikusok nasa ők is megmondták..jaaa meg szellőpityu is.... csinál egy új dobozt.. "összeesküvés elméletek" boldog lesz mert már van hova berakni...boldogan nézi új szerzeményét..jó nagy doboz..belefér minden.... újra rend van...ennek örömére hörcsög úr elmajszol egy répakarikát kék ledvilágításos műanyag tava mellett..bekapcsolja a szorgalmasan összegyűjtött kis vackait.. hiper internet..1200Tv csatorna..tepsimobil..ezeket okoshitelre vette..minél többet költ annál többet spórol..utcákon utakon kamera hegyek.. arcfelismerő programok..bilderberg csoport. helymeghatározók.. mit neki nagytestvér..meg big data.. ezek már be vannak csomagolva az új dobozba..
kicsit túltolod meg szájbarágós..olyan megmagyarázós humor..megizzadtál vele..de alakul..kisérletezz.
Tudsz ha akarsz..nem mindig csak a negatív hullámok :)
nekem sincs időm, költözök, tervezek,pályázok, még 2hét nagyon húzós lesz.
Nincs kétségem a bio kapcsán sokan tisztességesek, de a lánc végén a kereskedő van.
Pesten a piacokon a hitvány kukacos árut soxor bionak adják el.
Szeretem a piacokat, hétvégére általában én vásárolok van olyan 3-4 piacot végigjárok.
Nagycsarnok, Rákóczi csarnok, Hunyadi téri, Teleki téri, piacokat, de nyáron az újpesti piacot is megnézem..
Ritka az olyan termelő aki valóban a saját vagy a faluja terményeit árulja, őket ismerem és keresem.
Azt látom ha van pl a krumpli télen száraz aszott apró, akkor minden piacon ez van,"termelőknél is ez van, ha zellergumó hatalmas zöld nélküli akkor mindenütt ez van, ha kicsi de nagy zölddel akkor olyan.
Nem nehéz összefüggést találni..ez összeesküvéselmélet? Vagy felismerés? Nem hinném egyesével kijárnak a nagybanira hanem valami elosztás van a piacon.
http://index.hu/belfold/2016/06/07/felesege_probalta_ujraeleszteni_aigner_szilardot/
Ez kicsit emlékeztet engem Karinthy Frigyes: Utazás a koponyám körül c. történetére.
Karinthynak is volt egy sikeres agymütéte, aztán másfél év múlva meghalt.
Ezen a területen alig vagyunk túl a kőkorszakikon.
Igen.
De van ám olyan is, hogy valami az valóban, aminek látszik ;)
Pl. ha már biot említetted: én csak bio gazdaságokkal dolgozom, látom mit csinálnak, kimegyek a földre, ott is látom, látom a vett minták labor eredményeit stb. Hatalmas a különbség bio és konvencionális közt, ezt ezen a fórumon már többször, részletekbe menően leírtam.
Az ember arra hajlamos konteókat gyártani és azt misztifikálja, amit nem ért. Mivel ma már olyan nagy tudást igényel egy-egy terület ismerete, senki sem polihisztor, ezért hajlamos lesz legendákat elhinni, ami melegágya az összeesküvés elméleteknek. Értem én, hogy miért olyan kedvelt és általános ez az irány világszerte.
nem volt rá még idöm
Gondolom te sem olvastad el, amiket tegnap linkeltem, egyik kb 10 oldal volt...
Szerintem a szocik évek óta verik a fejüket a falba,hogy ezt a sok mocskot ők nem merték meglépni,pedig 2008-tól már ők is turbó fokozatra kapcsolták a talicskákat.
Utána jól elszámoltatták őket, mint azt megtudhattuk a 2 elszámoltatási biztos úr munkájának eredményéből, semmi nem történt,minden a legnagyobb rendben. Fletónak még talán kitüntetést is adtak volna 2006. október 23. miatt.
Falaznak egymásnak oda-vissza évtizedek óta, aki ezt nem látja,az nem normális.
Minél jobban takargatják, annál jobban érdekel,hogy mely ma is aktív politikusokat védik az ügynöklisták 26 éve tartó közös takargatásával (más magyarázat a takargatásra nincs).
Persze hogy átlátja. Irígyled ugye? Szerencsédre több módszer is van az átlátóképesség növelésére. Kipróbálhatod te is.
Nemzetünk megmentő, tündöklő csillagáról tölts fel egy képet a mobilodra háttérképnek. A képmásból áramló energia minden telefonálás közben közvetlenül jótékony sugárzással stimulálja az agyat. Fontos: A stimulálás kihat a limbikus rendszerre is. Némely embereknél mellékhatásként erős érzelmi reakciók is tapasztalhatóak. Ezért ügyelni kell, hogy a telefont a bal füledhez illeszd, hogy pozitív érzelmi reakciókat élj át. Nőknek ajánlott tisztasági betét állandó viselése, mivel telefonálás közben akár be is csurranthatnak a gyönyörtől.
Ha mégis elvéted és jobb füledhez teszed a telefont, annak mellékhatásaként dühöt érzel és önkéntelenül beleszövöd a mondandódba, hogy gyurcsányahibás.
Egy másik hatásos módszer a szimplaagyúság ellen, ha ébredéskor, lefekvéskor és étkezések előtt többször elmormolod, hogy rezsicsökkentés.
Súlyos szimplaagyúság esetén a két módszer bátran kombinálható is. Erősítik egymás hatását.
Legvégső esetben a csoportos terápia lehet a segítség. Csak páros számú csoportok megfelelőek. A csoport minden tagjának hoznia kell magával valami sárgát. (vizelet nem jó) Ezekből a sárgákból ki kell alakítani egy kőrt. Mindenki tegye a telefonját a fényességes képével a kijelzőn a kőr közepére oly módon, hogy feje búbja a kőr közepe felé essen, ezáltal a sugárzás hatása összeadódjon. A résztvevők álljanak a sárga kőr szélére, arccal a középpont felé. Mindenki fogja meg a szomszédja kezét és nézzen a vele szemben álló szemébe a középről feltörő sárga sugárzáson át. Ez az átlátó képességet hihetetlen módon javítja. Eközben a szimpla agy megváltoztatása érdekében hangosan, ritmikusan kántálni kell hogy emúttnyócév, gyurcsány a hibás, rezsicsökkentés.
Ezek a módszerek nagy hatékonysággal változtatták meg tömegek agyát. Ha a tiédre mégse lenne hatással egyik módszer sem, az azt jelenti hogy agyad él és több sejtből áll. Menthetetlen vagy. Igyál egy deci szatmári szilvát. Annak hatását biztos érezni fogod. :)
annyi az egész én szeretem használni az agyam.. de vagyunk páran.. összeesküvés elmélet.. vs. felismerés..ufók vagy katonai kisérletek..
azért vannak sima tények.. nagyon kevés kézben koncentrálódik hatalmas vagyon.. hatalmas eszköz és hitelállomány ezekre tudományos kutatások vannak..száraz makacs tényekkel.. titkolt találkozókkal.. ha megtehetik befolyásoljanak akkor nem fogják megtenni? ez szabadkőműves? vagy csak jót akar? vagy csak lobbizik a saját érdekükben?
egyszer emléxem beraktam pár kérdést israel kapcsán neked.. aranyos voltál mert azt mondtad... ha belemélyednél valószínűleg arra az eredményre jutnál kettős mérce van..és igazságtalanság..
Igen, van igazságod, minek a dolgok mélyére ásni.. tudni kik hol mit tudhatnak rólad.. mit hol irányítanak.. tudni azt nem a kábítószer maffia az erősebb hanem az élelmiszer hamisítás a nagyobb üzlet.. tized kockázattal.. pici vacak hírek vannak pl israeli gyógyszercég kapcsán..letiltották őket.. érdekes? nem.. minek fárasztani magunkat ezekkel a dolgokkal..
Az a logikád..tenni nem tudsz ellene.. akkor minek foglalkozz vele..teljesen jogos.
Az életben leosztják a zsugákat..ez ember elfogadja..leéli a leosztást oszt annyi..
A különböző országok kínálnak egy életet.. ha jól viselkedsz akkor nyalhatsz.. usában is ki van találva..dolgozol..gyüjtöd a pontokat.. oszt kapsz egy minősítésed szerinti életet..majd a végén eszerinti temetést.
Őszintén mondom ebben van logika..minek másképp gondolni..ebben a kínált életben benne van a boldogság az öröm.. ha az van ráírva bió..vagy egészséges..akkor elfogadom.. adnak lehetőséget jobb ember lehessek.. zöld mosópor környezetbarát szatyor.. alapítványok akiknek megváltást fizethetek..nyugodtabban alhatok..
nem kell szétbonyolítani az életet..